推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

77 1234
發新話題

嚴厲譴責網氓 KMY89

嚴厲譴責網氓 KMY89

近月來閣下可能諸事不順而心情狂燥﹐屢屢做出乖僻詭異行為

無論本人開一新主題帖或者參與其他話題

閣下每帖必到來胡纏蠻扯打擾正常討論﹐又搬出與話題無關相片惡心別人

這種幼稚無賴行為已造成滋擾 – 起碼造成對本人滋擾

閣下心情鬱悶要發洩﹐大可自己開主題宣洩閣下情緒

本人跟閣下非親非故﹐並無義務去開解閣下﹐本人亦絕非造成閣下鬱悶的源由

俗語說︰冤有頭﹐債有主﹐請閣下向與你苦大仇深的冤家討公道﹐而非滋擾無關第三者作發洩手段

有感閣下或許受教育水平所限﹐不懂網上應有基本禮貌﹐因此本人多次忍讓

但閣下不知收歛得寸進尺﹐因此本人覺得非常厭惡而不願再容忍

奉勸閣下﹐請為自己保留一點尊嚴﹐停止這種潑辣無賴行為

本人與閣下話不投機半句多﹐本人無意跟閣下作任何交流或者爭辯

所以﹐大路朝天﹐各走一邊﹐閣下請便 ﹐本人不歡迎閣下進入本人所開帖子

( 不用上綱上線﹐本人雖無權限制閣下發言﹐但本人有
表示不歡迎閣下 )

我呢輪都睇到有D眼火爆,我諗呢度好多師兄都有同感!
Support
Support
Support

引用:
原帖由 飛毛腿 於 2012-9-15 18:02 發表
近月來閣下可能諸事不順而心情狂燥﹐屢屢做出乖僻詭異行為

無論本人開一新主題帖或者參與其他話題

閣下每帖必到來胡纏蠻扯打擾正常討論﹐又搬出與話題無關相片惡心別人

這種幼稚無賴行為已造成滋擾 – 起碼 ...
出得post就預左人回應啦,唔係出黎做咩?不如收埋床下底啦,事關呢度係公眾地方,任何人都可以回應,再者你憑咩去界定人地係回應定滋擾先,可能人地打中你要害你咪話人滋擾囉!!
心繫家國
天佑我皇................God save the Queen

引用:
原帖由 志專 於 2012-9-15 21:10 發表

出得post就預左人回應啦,唔係出黎做咩?不如收埋床下底啦,事關呢度係公眾地方,任何人都可以回應,再者你憑咩去界定人地係回應定滋擾先,可能人地打中你要害你咪話人滋擾囉!!
你呢個回覆唯一有價值鵀a方就係將呢條 thread 頂上
拜託你每日頂一下
辛苦哂     

回復 2# 的帖子

多謝支持  

引用:
原帖由 飛毛腿 於 2012-9-15 21:27 發表

你呢個回覆唯一有價值鵀a方就係將呢條 thread 頂上
拜託你每日頂一下
辛苦哂     
你有肺病咩?要人每日頂你一頂!!
心繫家國
天佑我皇................God save the Queen

毛腿兄少安無噪,出得帖就要預咗俾人挑你腳筋,但呢位師父我都唔知係唔係以前個位,可能有人扮佢,如果唔係無理由咁幼稚,無論你講乜野題目,佢都係貼個幾張圖。

反中/反共如果只係咁樣的水平,唔怪得亞爺屹立不倒啦,以前寫翠翠的故事個位師父去咗邊呀?
不扮高深,只求認真......

引用:
原帖由 理魯竇 於 2012-9-15 22:02 發表
毛腿兄少安無噪,出得帖就要預鱄琱H挑你腳筋,但呢位師父我都唔知係唔係以前個位,可能有人扮佢,如果唔係無理由咁幼稚,無論你講乜野題目,佢都係貼個幾張圖。

反中/反共如果只係咁樣的水平,唔怪得亞爺屹 ...
開帖遇上有人反對﹐呢點冇問題
你可以針對我內容觀點反駁﹐如果我所舉事例係造謠、偽造﹐你可以痛批我
政治觀點、價值觀又冇絕對真理﹐可以反駁可以爭辯﹐但唔會有結果
但我講利比亞、講奧運、講釣魚台島...
你無厘頭一而再、再而三扯上咩旺陽、官二代、67年暴動...風馬牛不相及話題
重複又重複吠咩為獨裁者塗脂抹粉
明眼人都睇得出係專登褶o亂

退一萬步講
就算我係吹捧獨裁者﹐咁又點?
呢d 係我個人政治取向﹐關佢能事?損害佢乜洁H
呢 d 係我個人發表意見鵀菪恁M我又冇逼佢認同我意見

相關搜索目錄: 釣魚

飛哥仔息怒又係果句
公道自在人心
阿伯做鴾憪菑蓮O來自大湾佬

[一般人上網主要目的為何?]
有人找資料,有人結交朋友,有人殺時間
但也有人專門找人開X,以一敵百以為勇
滿足一下現實的不足之處,算補償作用

[如何讓眾人忍不住X你?]
只要言談之間,目中無人,自以為是,天下之大
唯我獨尊,我說才對,就一定有人會出來指教
別人指正你的謬誤,你就跟他硬柪
白馬非馬,指鹿為馬,瞎扯一通,起初別人會懶得理你
別人不理,自鳴得意,笑其沒種,惹眾人圍剿達成目的

[眾人圍剿你一個到底想要幹嘛? ]
衝人氣,搏版面,做以一擋百之勢
說穿了如同小孩哭鬧,引人注意而已,自己假裝是個人物
萬一效果不佳,別人當你是笑話,無聊,自己出來找渣
找人氣旺的人對X,萬一輸,就說是對方差
不夠資格和你X,叫對方學學,再來丟臉

[講理說不過別人怎麼辦?]
別人指出錯誤假裝沒看到
別人要你回應你都不須理
一堆人回應中總有人回應有破綻
你就挑剔他的回應即可

[萬一被打重要害,被逼到牆角,怎麼辦?]
就先尿遁,過些時候突然出現,亂咬讓對方,措手不及
敵進我退,敵退我進,不進不退,又進又退
真的不濟,再開新主題,重新來過

[加強文字上偽裝 ]
開口閉嘴就是什麼戰略,戰術,什麼毛澤東
什麼尼采,康德之流,中研院,反正就好像
這些名人是你的小弟,親戚,住你家隔壁就對了
一下後現代主義,一下哲學思想
就怕大家不來咬

[不算心理變態,只是精神上的疾病?]
一般人如果底牌被掀,大都玩完
比如你叫什麼姓名,住那,電話,照片
或曾經患什麼罪,或有精神上的問題等等
這是網路和現實的差異
玩過什麼女人也要儘責保護
自大沒關係至少臉皮要顧一下

[接下去要怎麼辦?]
建議他去看看醫生
講髒話真的不好,尤其連家人都出籠
口無遮攔也不好,造口業
了解他,愛護他,幫助他
忍他,讓他,隨他,不管他,看他如何
跟一個生病的人計較長短
還是把握有限的生命,做有意義的事吧

相關搜索目錄: 笑話

咁大火氣呀。
飲黈L枯草,唔好勞氣

飛哥動火
稍安毋躁, 薪薪薪,  整杯鬼佬涼茶, 下返齯黥N無事嘎喇

相關搜索目錄:

放心!你的讀者會skip左D無意義鵀^文/圖片,當睇唔到

會唔會佢比駭髐嶀f。冒佢名。問題係交叉窿貓呀

引用:
原帖由 無神論狂徒 於 2012-9-16 09:43 發表
會唔會佢比駭髐嶀f。冒佢名。問題係交叉窿貓呀
呢個可能性係就算唔係零﹐都唔高得去邊
大概十年八年前﹐可能果時你長駐哲學版跟大迷教教主格劍
好少過呢版
某人都俾其他網友窒過佢乜都捧洋大人出薔H顯示權威性

多謝各位關心
小弟呢次唔係火氣上腦問題
係要宣示自己有表達意見幭v利﹐譴責無理干擾
亦要踢爆某 d 人開口埋口咩良心人性民主自由...
卻對自己不認同儱N見諸多醜化﹐潑皮耍賴地騷擾齔穈側L臉

以時事蟆竣騄
好似匪劣笨、北斗洞奶呢亭跳樑小丑圍住中國耍賴
其實兩方實力懸殊﹐不過佢]認為你唔敢打佢
你越忍讓﹐佢]就越得戚
好苤M中國姜L大棍出 - 都未駛一棍藕落去
匪佣已經呼天搶地喊生喊死﹐北豆洞奶立即鵪鶉咁
越係冇料到鴾p丑﹐越係咁犯賤

大家上網﹐痗伝N以文會友﹐唔痗伝N各行各路
你有你吹﹐我有我U﹐互不相干
又唔係只得我一個人可以開主題 thread ﹐邊個都可以開條 thread 推銷自己理念
有 d  thread 我根本從來唔會入去睇﹐更冇興趣挑釁某 d 人打口水仗
你有本事可以寫到天花龍鳳引人聚集互吹﹐唔好借頭借路薛Q用我﹐搭單黐人氣找存在感

乜你連哲學版歷史都咁熟謘A咁你都知?勁。冇洇c倒你。

引用:
原帖由 無神論狂徒 於 2012-9-16 13:49 發表
乜你連哲學版歷史都咁熟謘A咁你都知?勁。冇洇c倒你。
當年哲學版幾個長老坐鎮
神龍見首不見尾鴾j迷老人就只係傳說中半人半仙高人  
heman﹐你﹐練肉 ( 有 d 要見到個名先醒起 ) ...係台柱鐵腳
後來黈撓雀砲u係你]晚晚輩﹐大概係徒孫輩份

無論是 "遣責" 或 "不歡迎"  .... 請問你有乜資格?

論壇是公眾的平台,不論是誰的題目,每個人都有發言的權利。

如不想受干擾,建議:

1. 去建議 Timway 修改了這版 的版規,或

2. 閣下從此不要開題

請嘗試接受文明和言論自由

閣下喜歡出醜,請自便,拜托別提 KMY 的小名

熱切期待閣下的新題
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 飛毛腿 於 2012-9-16 02:40 PM 發表

當年哲學版幾個長老坐鎮
神龍見首不見尾鴾j迷老人就只係傳說中本人半仙高人  
heman﹐你﹐練肉 ( 有 d 要見到個名先醒起 ) ...係台柱鐵腳
後來黈撓雀砲u係你]晚晚輩﹐大概係徒孫輩份
我都係當年靜雞雞跟呢班傻人由某論壇移師過黎湊熱鬧的, 亦學左唔少野, 不知不覺我地竟然玩左10年, 但熱情已不復當年, 很多人也已消失此論壇中.

某君
做人做到不顧自尊毫無羞恥心﹐日日當眾手淫自娛﹐你都算極品
有骨氣就唔好黐住我 d thread 搏人氣搏人順便望你兩眼
自己開 thread 噴到夠   

引用:
原帖由 毛球 於 2012-9-16 16:04 發表
我都係當年靜雞雞跟呢班傻人由某論壇移師過黎湊熱鬧的, 亦學左唔少野, 不知不覺我地竟然玩左10年, 但熱情已不復當年, 很多人也已消失此論壇中.
你個簽名我都仲記得
毛求亦無求﹐花名無厘頭   

引用:
原帖由 飛毛腿 於 2012-9-16 12:27 PM 發表
多謝各位關心
小弟呢次唔係火氣上腦問題
係要宣示自己有表達意見幭v利﹐譴責無理干擾
亦要踢爆某 d 人開口埋口咩良心人性民主自由...
卻對自己不認同儱N見諸多醜化﹐潑皮耍賴地騷擾齔穈側L臉

以時事蟆竣 ...
現實生活中混淆視聽以歪理誤導人眾的本就不少. 難得這論壇理性發文的尚佔大部份, 已經算唔錯了. 希望唔會影響飛兄繼續發帖以及妙語如珠的內容豐富的回應, 那些重復又重復的帖子就當是發瘟的好了.

引用:
原帖由 飛毛腿 於 2012-9-16 04:08 PM 發表

你個簽名我都仲記得
亦無求﹐花名無厘頭   
嗄! 我自己都差d唔記得.

應該係毛球第1個簽名檔, 唔怪得你可以記到咁多野, 依家d電腦都要行埋一邊.

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 毛球 於 2012-9-16 16:18 發表
現實生活中混淆視聽以歪理誤導人眾的本就不少. 難得這論壇理性發文的尚佔大部份, 已經算唔錯了. 希望唔會影響飛兄繼續發帖以及妙語如珠的內容豐富的回應, 那些重復又重復的帖子就當是發瘟的好了.
俾隻狗無厘頭追住尾吠係人都覺得煩厭
但諗鴭O隻狗日吠夜吠係咩目的?
除髐葀z失衡外梗係有 d 目的
想吠到我怕魕O度唔再薛j水?呢個可能性好大

老實講﹐對付呢種超低智力麊純籪H真係冇乜難度
只要我喜歡﹐隨時可以封\螻菾d戲謔  - 唔需要粗口爛舌鬧佢
當然﹐我地正常人覺得係羞辱﹐佢可能覺得係光榮﹐起碼被人關注一下
真係令人感嘆
佢做人做到咁犯賤都唔知佢受過咩苦難而搞成咁?

引用:
原帖由 毛球 於 2012-9-16 16:04 發表
熱情雖不復當年,但情意結仍在。同大家一齊傾鼲搨@(雖然我淨係識抽水唔似大家級數咁高)睇住呢度由二千年全港最HIT討論區到依家變髐p眾之地,話無感情就係呃人既。希望呢度可以頂住迎接下一個10年啦。
enjoy every moment of now

77 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。