推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

嚴厲譴責網氓 KMY89

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-9-19 10:01 發表

同意, 所以閣下用多於一戶口在同post自回, 從都沒干預, 只是留下紀錄

但攻擊其他網友可不同呢.
連我都知人地係兩公婆..........

你竟然發現人地係分身.......真係醒!!!

引用:
原帖由 Manics 於 2012-9-19 10:51 發表

話都無咁快 至尊 又做鰳P士。有英明版主如此,網民之福也。
有兩種人係天下無敵
其中一種發爛炸死纏難打鬼見愁
你話智磚係邊種人呢?
我地等睇戲   

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-9-19 10:01 發表

同意, 所以閣下用多於一戶口在同post自回, 從都沒干預, 只是留下紀錄

但攻擊其他網友可不同呢.
既然管理員入來宣示版規
我就順便問下如我指責 k 某果種行為算唔算犯版規?
就係去其他網友主題內九唔搭八、語無倫次、耍白痴一樣出 d 跟主題無關 post 擾亂別人討論
仲貼 一 d 死屍圖、鮮血淋漓核突圖片....
假如咁其實係版規許可範圍內﹐並無犯規...
基如一視同仁原則﹐其他人都可以做出同樣行為而不算犯版規
我咁理解對不對?

另外﹐請問去邊度可以搵到完整版規條文參考一下?

引用:
原帖由 Manics 於 2012-9-19 12:55 發表

http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=502370&extra=page%3D4%26amp%3Bfilter%3D0%26amp%3Borderby%3Dreplies%26amp%3Bascdesc%3DDESC

..................從冇......版主唔通舊年俾人HACK ...
我恍然大悟,原來如此。

引用:
原帖由 Manics 於 2012-9-19 12:55 發表

http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=502370&extra=page%3D4%26amp%3Bfilter%3D0%26amp%3Borderby%3Dreplies%26amp%3Bascdesc%3DDESC

..................從冇......版主唔通舊年俾人HACK ...
証據 唔該.
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 飛毛腿 於 2012-9-19 13:59 發表

既然管理員入來宣示版規
就係去其他網友主題內九唔搭八、語無倫次、耍白痴一樣出 d 跟主題無關 post 擾亂別人討論
仲貼 一 d 死屍圖、鮮血淋漓核突圖片.... ...
沒有攻擊其他網友, 亦沒收到投訴, 下次你有不滿是可以投訴的, 或說有意見...
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 飛毛腿 於 2012-9-19 13:59 發表

既然管理員入來宣示版規
仲貼 一 d 死屍圖、鮮血淋漓核突圖片.... ...
基本既守則係有既 :
http://forum.timway.com/f/announcement.php?id=8#8

但由於本論壇分版眾多,基本守則未必符合到每一版既實際需要,所以大版主係容許無一個分版既版主制定該分版既版規。
政版黎講,由於並無分版版主,亦無分版既版規,所以只要跟隨基本守則就可以。
簡單d講,人身攻擊、賣廣告、張貼其他同類論壇連結呢幾樣係論壇唔容許既事,係會即ban。

有事實支持下表達不滿,並無問題,但切記避免人身攻擊。

相關搜索目錄: 廣告
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 anakin 於 2012-9-19 15:24 發表

基本既守則係有既 :
http://forum.timway.com/f/announcement.php?id=8#8

但由於本論壇分版眾多,基本守則未必符合到每一版既實際需要,所以大版主係容許無一個分版既版主制定該分版既版規。
政版黎講,由於並無分版版主,亦無分版既版規,所以只要跟隨基本守則就可以。
簡單d講,人身攻擊、賣廣告、張貼其他同類論壇連結呢幾樣係論壇唔容許既事,係會即ban。

有事實支持下表達不滿,並無問題,但切記避免人身攻擊。  
http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=502370&extra=page%3D4%26amp%3Bfilter%3D0%26amp%3Borderby%3Dreplies%26amp%3Bascdesc%3DDESC&page=3

fighterplane
moderator

帖子5467 積分231475 金錢190737  性別男 註冊時間2002-12-19
56#發表於 2011-8-26 14:52         只看該作者

[url=][隱藏廣告][/url]

引用:
原帖由 無神論狂徒 於 2011-8-26 09:53 AM 發表

大鑊∼佢咪睇到我嚮邊度薄H
我個ip係白宮購\都知?死火∼佢咪知道我其實係奧巴馬!?唔怪得佢話知道好多洁

你唔好冒充奧巴馬,係人都知你係卡達非啦。

大版主好耐以前下過嚴令,所有版主唔准搞政治版,
話之你講晒粗口,人身攻擊,版主或者Moderator都唔可以理。

所以呢版係最自由。

相關搜索目錄: 廣告

又擺我上^,
我上次已經多手改人帖,俾人鬧爆。

有事唔該搵蝙蝠俠,不過佢最近少出現,
pm完要等等。

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-9-19 14:35 發表

沒有攻擊其他網友, 亦沒收到投訴, 下次你有不滿是可以投訴的, 或說有意見...
呢點我都估到
民不報﹐官不究

引用:
原帖由 anakin 於 2012-9-19 15:24 發表

基本既守則係有既 :

政版黎講,由於並 ...
唔該晒
有版規都可以玩擦邊球就唔犯規
尤其是扮白痴、面皮夠厚笑罵由人、死蛇爛鱔....真係奈佢唔何
我都可以玩擦邊球玩得好叻﹐不過我冇咁無聊冇咁變態又冇人地咁得周閒

咪係囉
又話可以講粗口架嘛   
點解  c 9 八婆成日衣衣哦哦

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-9-19 10:01 AM 發表

閣下用多於一戶口在同post自回...
佢咁黐線? 你點知?

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-9-19 14:34 發表

証據 唔該.
截張靚圖先。唔想拉其他人落水,但當日有份係條thread度傾既網友。。。。對版主做過D乜講過D乜。。。。。。心領神會啦。。。。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
enjoy every moment of now

引用:
原帖由 Manics 於 2012-9-19 23:48 發表 截張靚圖先。唔想拉其他人落水,但當日有份係條thread度傾既網友。。。。對版主做過D乜講過D乜。。。。。。心領神會啦。。。。
見到該thread有人話人虴C撚能""贛撚狗

真係要投訴下有人人身攻擊

引用:
原帖由 monalisa 於 2012-9-20 00:04 發表

見到該thread有人話人”低撚能""贛撚狗”

真係要投訴下有人人身攻擊
大哥你係度都唔短日子,對自詡理性中肯兼睇過好多書通曉天文地理,佢講係道理你講係無知既英明版主咩料重唔知咩。。。

大家上網都係但求吹鴾蘄i黈伅★L日辰,除鰶汜麍F事天下事外間唔中有人提供免費笑料供抽水之用都幾過癮呀,唔好學人咁認真呀。

引用:
原帖由 志專 於 2012-9-18 21:21 發表
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
究竟志專人身攻擊邊個?
佢呢個留言係「你估你係美國」,冇粗口又冇謾罵字眼。

引用:
原帖由 ali 於 2012-9-20 04:22 發表
究竟志專人身攻擊邊個?
佢呢個留言係「你估你係美國」,冇粗口又冇謾罵字眼。
我估佢攻擊"飛毛腿"

引用:
原帖由 ivan99 於 2012-9-20 10:32 發表

我估佢攻擊"飛毛腿"
都話民不報﹐官不究囉
我都冇表示過乜
真係咁體察民情﹐首先就對我個主題做 d 反應啦下話?

引用:
原帖由 飛毛腿 於 2012-9-20 13:27 發表

都話民不報﹐官不究囉
我都冇表示過乜
收皮啦飛毛腿!你估你係版主呀依家?

快D去投訴我。

引用:
原帖由 飛毛腿 於 2012-9-20 13:27 發表

都話民不報﹐官不究囉
我都冇表示過乜
你呢个主題引蛇出洞,俾足反應啦下話。

引用:
原帖由 ivan99 於 2012-9-20 14:10 發表

你呢艦D題引蛇出洞,俾足反應啦下話。
冇引到蛇﹐但引到一群古生物恐龍
已作故鼢撚j唔好計﹐最新 "新人" 都 2005年註冊!

引用:
原帖由 Manics 於 2012-9-20 13:36 發表

收皮啦飛毛腿!你估你係版主呀依家?

快D去投訴我。
身份唔同要有唔同脾氣
正如查理斯王子個二任老婆卡米拉第一次見英國事頭婆時﹐親熱地寒喧 ︰ How are you ?
事頭婆黑起塊面好唔高興﹐因為佢覺得被無禮冒犯 !
咁人]條鬼對你話 How are you﹐你會覺得被冒犯咩?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。