推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

嚴厲譴責網氓 KMY89

引用:
原帖由 Manics 於 2012-9-16 10:15 PM 發表

熱情雖不復當年,但情意結仍在。同大家一齊傾鼲搨@(雖然我淨係識抽水唔似大家級數咁高)睇住呢度由二千年全港最HIT討論區到依家變髐p眾之地,話無感情就係呃人既。希望呢度可以頂住迎接下一個10年啦。
呢度其他版面我都沒有去了, 只是久不久回哲版看有沒有一些舊人或有趣味的主題, 晌呢度勝在多老版友, 夠親切感.

毛球一生光輝嘛。睇到由少女變人妻。
練肉由少男變人夫。

唔講唔知二千年呢個網咁勁。我記得當年有個網站講網上知名人士,我當年竟然有一頁介紹我資料,受寵若驚。後來個網站因為好似得罪某人。比對方採取法律行動而終止了。依家入alexa睇,呢個站真係好弱。但傾鬫角Q年多。網友有艭藾竷宬ong kong.com移師過薄A識得仲耐。走就唔會,除非呢到摺。
呢到有個好處人不會太多,吹水唔會好似開工咁,可以輕輕鬆吹水。

仲有呢到好自由。唔會咁易禁言。基本我未試過被禁言。但在其他網站就係咪封你戶口。所以唔會去。

回復 17# 的帖子

我以前的對手,我也是香X人,KXXX01都好耐冇見。

引用:
原帖由 ivan99 於 2012-9-17 11:20 發表
某人現回原型﹐好容易就認得出
你近年好少留言﹐所以冇乜機會追住你咬
唔追住人咬就冇人留意佢
憑佢自己 d 料根本冇能力寫 d 野出黎吸引別人注意

我都蒲呢個時事政版超過 10年
以前呢度既 "台柱" 就係挺董雄
唔係佢有咩過人見解而成為台柱﹐係佢製造不少話題俾網友發洩
當年令人一提起就眼火爆非老董莫屬﹐佢就反其道而行聲言全力挺董
所以挺董雄成為壇寵、成為眾矢之的
不過挺董雄起碼有 d 創意﹐肯動心思製造話題
但老董腳痛下崗﹐挺董雄就頓失依靠

睇下家下想成為壇寵既某人
腦裝大便一肚草﹐冇能力寫出爭議性話題﹐既冇創意又冇思考力
連寫一篇有重心既短文都寫唔出
只係靠死纏爛打去犯眾僧吸引注意力
同挺董雄差成條街

引用:
原帖由 ivan99 於 2012-9-17 11:20 發表
講起個幾件偽善社福棍兼反智反共人就真係得啖笑。KXXXX01舊年係度重試過唔夠人講擅自改對手留言,完全顯示出佢民主皮專制骨既偽善性格。
enjoy every moment of now

引用:
原帖由 全軍盡 於 2012-9-18 01:32 發表
除左網上,人總有現實生活...

KMY戶藉如果唔係比人盜用就一定係生活上遇上不可解既結...

我覺得佢變左個偏執狂,應該係心理出現問題,源頭係有不如意事...

唔係講笑或揶揄,K兄你應該去睇下醫生,這是出於老 ...
你唔係話佢醫返都漏水咩? 重睇醫生? 建議略叔慳返一千幾百傍身,留螫s女重好啦。

引用:
原帖由 全軍盡 於 2012-9-18 01:32 發表

我覺得佢變左個偏執狂,應該係心理出現問題,源頭係有不如意事...

唔係講笑或揶揄,K兄你應該去睇下醫生,這是出於老 ...
我覺得可能係練發冷神功練到上腦
我講倫敦奧運﹐講利比亞老味大使﹐關咩官二代富二代叉事?
咁無厘頭偏執真係聞所未聞
如果係對我個人偏執﹐咁就唔好意思﹐我唔願做係任何人既偏執對象
我兜野就鋤落去﹐唔該你有咁遠死開咁遠﹐事實證明同黐線佬講道理係浪費時間
講起偏執﹐阿智磚好似都幾偏執
不過佢大多數時間都係靜靜地自己玩﹐佢騷擾下你﹐你 一下﹐佢又乖乖地行開玩
咁先係正路架嘛
至於相處就無謂喇﹐道不同不相為謀﹐各不相干
要提升自己人氣咪學挺董雄咁動下腦筋囉

引用:
原帖由 飛毛腿 於 2012-9-18 09:34 發表

我覺得可能係練發冷神功練到上腦
我講倫敦奧運﹐講利比亞老味大使﹐關咩官二代富二代叉事?
咁無厘頭偏執真係聞所未聞
如果係對我個人偏執﹐咁就唔好意思﹐我唔願做係任何人既偏執對象
我兜野就鋤落去﹐唔該 ...
好明顯係腿哥你唔夠人講就發爛渣啦
心繫家國
天佑我皇................God save the Queen

回復 37# 的帖子

我 09:34 出既 post﹐你10:02 就回應
我知道你係我忠實粉絲﹐一見我個名出 post 就先睹為快
不過﹐都係低調 d 好﹐繼續做沉默粉絲好 d

引用:
原帖由 飛毛腿 於 2012-9-18 10:25 發表
我 09:34 出既 post﹐你10:02 就回應
我知道你係我忠實粉絲﹐一見我個名出 post 就先睹為快
不過﹐都係低調 d 好﹐繼續做沉默粉絲好 d
係呀,囍揤姘L街都好多人追。。。。。打啦
心繫家國
天佑我皇................God save the Queen

請勿分身post, 或人身攻擊, 否則ban !
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-9-18 17:22 發表
收皮啦,你估你係美國呀
心繫家國

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-9-18 05:22 PM 發表
好驚.

引用:
原帖由 志專 於 2012-9-18 21:21 發表
收皮啦,你估你係美國呀
最公正嚴明兼中肯麊岩D你都敢叫佢收皮, 你改定新名"痔尊"都得啦.

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-9-18 17:22 發表
夫婦同住,共用一個internet供應商,各有自己會員account,同時上討論區留言,咁都叫分身?

引用:
原帖由 全軍盡 於 2012-9-18 23:28 發表

厘度幾年黎發言者兩隻手板數得晒,邊個真身邊個[重生]都唔使等你入黎"發現"喇....
同意, 所以閣下用多於一戶口在同post自回, 從都沒干預, 只是留下紀錄

但攻擊其他網友可不同呢.

引用:
原帖由 毛球 於 2012-9-19 01:26 發表
好驚.
話都無咁快 至尊 又做鰳P士。有英明版主如此,網民之福也。

引用:
原帖由 Manics 於 2012-9-17 20:47 發表

講起個幾件偽善社福棍兼反智反共人就真係得啖笑。KXXXX01舊年係度重試過唔夠人講擅自改對手留言,完全顯示出佢民主皮專制骨既偽善性格。
如果你說的是我, 請把証據拿出來, 我從冇改人地既留言

說政治無人話你對錯, 攻擊別人就另一回事

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-9-19 12:03 發表

如果你說的是我, 請把証據拿出來, 我從冇改人地既留言

說政治無人話你對錯, 攻擊別人就另一回事
http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=502370&extra=page%3D4%26amp%3Bfilter%3D0%26amp%3Borderby%3Dreplies%26amp%3Bascdesc%3DDESC

..................從冇......版主唔通舊年俾人HACK鰼b號? 我重記得個位網友&其他人依正版主規舉「理性」地逐點講道理,反而係有人粗口爛舌吵蝦拆蟹話人膠西五毛呢樣個樣。最後唔夠人講連對手留言都剷埋。。。。版主咁多年係呢個論壇往績如何?老網友心照啦。。。。理性。。。哈哈哈。。。。;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。