推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-3 07:28 PM 發表

你又''裝''我訓教,
係小捕快话你训觉好似只死猪咁,我好奇咪''裝''下啰
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-3 07:29 PM 發表

有冇餓親你個豬肚仔先
梗係冇啦,装货时我就出咗去食囉

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-3 07:30 PM 發表

下午茶, 當然係雞脾
净食雞脾唔使食饭嘅咩唔大哥

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-3 07:35 PM 發表

净食雞脾唔使食饭嘅咩唔大哥
下午茶係午餐及晚餐中間的一間
吃少少東西便夠, 例如半打雞翼, 半打雞脾, 一件旦治,一湯碗沙律咁就差不多

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-3 07:34 PM 發表

梗係冇啦,装货时我就出咗去食囉
估都估到你會偷雞去吃野, 大陸周圍都有野食,

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-3 07:43 PM 發表

下午茶係午餐及晚餐中間的一間
吃少少東西便夠, 例如半打雞翼, 半打雞脾, 一件旦治,一湯碗沙律咁就差不多
哗...咁唔大哥你都食唔少喎,(半打雞翼, 半打雞脾, 一件旦治,一湯碗沙律)

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-3 07:59 PM 發表

哗...咁唔大哥你都食唔少喎,(半打雞翼, 半打雞脾, 一件旦治,一湯碗沙律)
同你比, 小巫見大巫

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-3 07:44 PM 發表

估都估到你會偷雞去吃野, 大陸周圍都有野食,
我D唔係偷雞呀,反正装货唔使睇住嘅,成个几二个钟先装好

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-3 08:01 PM 發表

我D唔係偷雞呀,反正装货唔使睇住嘅,成个几二个钟先装好
又食又訓完至繼續開工

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-3 08:01 PM 發表

同你比, 小巫見大巫
咁又係,不过唔知你果D有几大碗

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-3 08:10 PM 發表

又食又訓完至繼續開工
落货又大把时间训

好, 茅人............

[fly]落閘!!!!!!!!! [/fly]

(關閘後如要出入, 可用側門, 那裡有巡警把守!! )

凍凍既早上就要做下早操
食番個暖暖既早餐
各位早晨

[FLY]卡卡姐,唔大哥,早晨,早晨[/FLY]

[FLY]天气乍暖还寒,各位大哥,美女记得添衣保暖呀[/FLY]

要出发囉,卡姐,唔大哥

[fly]唔大哥早晨 小糊塗早晨[/fly]

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-3 07:59 PM 發表

你有所不知, 唔大哥要幫我,小卡, 小巡警, wc兄等等攞埋架.....

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-3 07:24 PM 發表

我返嚟喇,今晚囉喎,卡姐仲未见呢,
已經係第朝...小糊塗又走左

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-3 07:24 PM 發表

咁卡姐你咪好多摩啰差排队追
~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-3 07:30 PM 發表

下午茶, 當然係雞脾
我叫左個燒鴨懶, 點知真係比錯左個雞脾懶

相關搜索目錄:

食左中午飯 & 未食下午茶 o既阿卡午安~~~

相關搜索目錄:
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-4 02:39 PM 發表
食左中午飯 & 未食下午茶 o既阿卡午安~~~
而家睇怕晚飯都已吃了

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-4 10:30 AM 發表

我叫左個燒鴨懶, 點知真係比錯左個雞脾懶
算啦
如果等佢再送來
又一段時間了............

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-4 08:00 PM 發表
而家睇怕晚飯都已吃了
唔 E do 晚安!
沖左涼未? all 左 未?
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-4 10:27 AM 發表

你有所不知, 唔大哥要幫我,小卡, 小巡警, wc兄等等攞埋架.....
原来唔大哥係来福,帮人做长工嘅

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。