推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-13 09:52 AM 發表

緊係儲多D攞去拆檔啦
用咁多拆檔不如用嚟淋菜
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-13 09:52 AM 發表
小糊塗今日駛唔駛開工
差不多够钟喇,大概十点半左右就出发

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-13 09:56 AM 發表

用咁多拆檔不如用嚟淋菜
小糊塗你有所不知啦,,,,依家唔興淋紅油架啦,,,淋CCCC水好d

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-13 09:58 AM 發表

小糊塗你有所不知啦,,,,依家唔興淋紅油架啦,,,淋CCCC水好d
卡姐睇嚟对于黑帮做事嘅手法了然于胸

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-13 10:03 AM 發表

卡姐睇嚟对于黑帮做事嘅手法了然于胸
唔好貢大聲......~~~~

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-13 10:09 AM 發表

唔好貢大聲......~~~~
我怕你听唔清嘛

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-13 10:16 AM 發表

我怕你听唔清嘛

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-13 10:21 AM 發表

咦..卡卡姐见晕喎,快D叫白车至得
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

够钟开工囉卡卡姐再见

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-13 10:28 AM 發表
够钟开工囉卡卡姐再见
努力~~~~~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-13 10:35 AM 發表

努力~~~~~
加油

卡卡姐晚上好

今日周未都係冇人架喇,早D训觉好过,各位再见

好, 茅人............

[fly]落閘!!!!!!!!! [/fly]

(關閘後如要出入, 可用側門, 那裡有巡警把守!! )

早上好,卡卡姐

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-14 08:51 AM 發表
早上好,卡卡姐
各位早晨

小一早晨

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-14 12:32 PM 發表

各位早晨

小一早晨
收工,收工,唔大哥,我要叫晚安了,

唔大哥,卡卡姐晚上好

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-14 06:59 PM 發表

收工,收工,唔大哥,我要叫晚安了,

唔大哥,卡卡姐晚上好
今晚都要早D訓
明天又要返工搏殺

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-14 07:44 PM 發表

今晚都要早D訓
明天又要返工搏殺
我眼训都会早D训

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-14 07:47 PM 發表

我眼训都会早D训
一早知你想訓就訓
唔想訓就玩住先

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-14 07:50 PM 發表

一早知你想訓就訓
唔想訓就玩住先
唔大哥你玩得夜咩

卡卡姐今日成日都冇出现,可能又係半夜先上嚟

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-14 07:58 PM 發表

唔大哥你玩得夜咩

卡卡姐今日成日都冇出现,可能又係半夜先上嚟
我可以玩得夜, 但早訓有益, 都係早訓好
卡卡姐可能去左幫小卡卡搵爸爸

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-14 08:02 PM 發表

我可以玩得夜, 但早訓有益, 都係早訓好
卡卡姐可能去左幫小卡卡搵爸爸
唔大哥身子一定好好定喇

又或可能帮小卡卡搵夫君呢,

冇人,唱完支歌仔跟着觉觉猪

七情六欲

醉了吧 反正清醒更断肠
无理去原谅 你被叛
算了吧 反正有你更孤独
你不会知道遗忘有多难
给你的心不要你还 痛不要你偿
陪你走过一段 七情六欲全都品尝
爱你的苦不要你扛 泪不要你挡
七情六欲打翻
笑著哭 哭著笑去想你的模样
走了吗 走到那都一样
你不肯搬出我心上
断了吗 断了见面想不断
为何我总是为难我的慌
七情六欲打翻
七情六欲打翻

关门囉,各位天日见

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。