推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-6 09:54 AM 發表

人在江湖,身不由己呀
咁好啦, 你慢行, 攞幾個慢頭係身, 肚餓都有係直.......

好, 茅人............

[fly]落閘!!!!!!!!! [/fly]

(關閘後如要出入, 可用側門, 那裡有巡警把守!! )

卡卡姐晚上好呀
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

卡姐度今日成日长都冇人喎

好辛苦才從被窩起身既早上,大家早晨

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-8 08:13 AM 發表
唔大哥早晨,,,今日姣鬼死凍喔 ~~~~~~

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-8 10:33 AM 發表

要 食多D暖下個身

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-8 11:34 AM 發表

要 食多D暖下個身
所以一早已經直埋中午果餐

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-8 08:13 AM 發表

大家午安呀

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-8 10:33 AM 發表

咁卡姐你有冇着番多几件衫啊

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-8 11:34 AM 發表

要 食多D暖下個身
唔大哥,如果食多D雪糕唔只暖唔到个身,仲会越食越冻架

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-8 12:04 PM 發表

所以一早已經直埋中午果餐
卡姐,一次过食咁多对身子无益咯喎

冇人就自己唱歌仔

红尘多可笑
痴情最无聊
目空一切也好
此生未了
心却已无所扰
只想换得半世逍遥
醒时对人笑
梦中全忘掉
叹天黑得太早
来生难料
爱恨一笔勾销
对酒当歌我只愿开心到老
风再冷不想逃
花再美也不想要
任我飘摇
天越高心越小
不问因果有多少
独自醉倒
今天哭明天笑
不求有人能明了
一身骄傲
歌在唱舞在跳
长夜漫漫不觉晓将快乐寻找
红尘多可笑
痴情最无聊
目空一切也好
此生未了
心却已无所扰
只想换得半世逍遥
醒时对人笑
梦中全忘掉
叹天黑得太早
来生难料
爱恨一笔勾销
对酒当歌我只愿开心到老
风再冷不想逃
花再美也不想要
任我飘摇
天越高心越小
不问因果有多少
独自醉倒
今天哭明天笑
不求有人能明了
一身骄傲
歌在唱舞在跳
风再冷不想逃
花再美也不想要
任我飘摇
天越高心越小
不问因果有多少
独自醉倒
今天哭明天笑
不求有人能明了
一身骄傲
歌在唱舞在跳

妈的,又冇人,都係出街打马吊好过

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-8 03:59 PM 發表
妈的,又冇人,都係出街打马吊好过
小糊塗幾時貢粗俗架
...
......
.........媽的~ 老娘唔發火都唔得既, 屎靚仔, 你沒冰度架

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-8 05:08 PM 發表

小糊塗幾時貢粗俗架
...
......
.........媽的~ 老娘唔發火都唔得既, 屎靚仔, 你沒冰度架
返嚟啰,返嚟啰,今日手气比较旺,食完饭继续去搏杀

咁...人地等咗咁耐都唔见人咪爆粗啰

食完饭,叹口唱下歌仔先出发

信箱出现一张美丽的明信片
翠绿的山脚木屋袅袅的烟
但是我惊讶的却是背面
你熟悉的字迹竟以相隔多年
那一句话是你离开的玩笑话
搁在我心里灰尘   堆成了塔
你就这样的拨开了它
在信箱前我依旧是那个木偶
线等着你来拉
你说下辈子如果我还记得你☆☆
我们死也要在一起
像是陷入催眠的指令
我又开始昏迷不醒
好吧    下辈子如果我还记得你☆☆
你的誓言可别忘记
不过一张明信片而已

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-8 06:11 PM 發表

返嚟啰,返嚟啰,今日手气比较旺,食完饭继续去搏杀

咁...人地等咗咁耐都唔见人 ...
野~~~~~~~~~~~~~~原來係咁

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-8 07:10 PM 發表

野~~~~~~~~~~~~~~原來係咁
乜卡姐你以为小糊涂係乱讲野嘅咩

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-8 07:19 PM 發表

乜卡姐你以为小糊涂係乱讲野嘅咩
哎~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-8 07:23 PM 發表

哎~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
卡姐哎什么,难道小糊涂的说话不对

有冇人呀~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-9 12:56 AM 發表
有冇人呀~~~~~~~~~~~~~~~~
卡姐,若然你当我係猪.......咁.......暂时就未有人,要等天朝唔大人上嚟先有

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。