推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

~飲~

新的一周, 新的開始, 各位早晨

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-15 08:47 AM 發表
新的一周, 新的開始, 各位早晨
唔大哥早晨
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

早晨早晨

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-14 07:58 PM 發表

唔大哥你玩得夜咩

卡卡姐今日成日都冇出现,可能又係半夜先上嚟
夢遊 好, 捉小豬去擋

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-14 08:02 PM 發表

我可以玩得夜, 但早訓有益, 都係早訓好
卡卡姐可能去左幫小卡卡搵爸爸
唔大哥, 有d野不能貢大聲講架....會嚇走d target ka...

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-14 08:11 PM 發表

唔大哥身子一定好好定喇

又或可能帮小卡卡搵夫君呢,
小卡卡貢細唔識搵夫君架

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-15 09:47 AM 發表

夢遊 好, 捉小豬去擋
卡姐,叫我去擋乜野啊,唔好话要擋子弹喎

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-15 09:49 AM 發表

卡姐,叫我去擋乜野啊,唔好话要擋子弹喎
係攞把豬肉刀去擋肥豬

巡檢                                    
冇人即係冇事發生啦!
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

巡檢                                    
冇人即係冇事發生啦!
坐一陣偷番杯啤酒飲下先

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-15 08:12 PM 發表
巡檢                                    
冇人即係冇事發生啦!
坐一陣番杯啤酒飲下先
點解要偷既?? 叫老闆簽番半打咪得囉

--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

好, 茅人............

[fly]落閘!!!!!!!!! [/fly]

(關閘後如要出入, 可用側門, 那裡有巡警把守!! )

此閘已開,各位早晨 

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-15 09:09 PM 發表

下次一於改簽單

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-15 01:06 PM 發表

係攞把豬肉刀去擋肥豬
跟手燒左黎送啤酒

~~~~~~~~~~~午安

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-16 12:37 PM 發表
~~~~~~~~~~~午安
午安, ~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-16 12:48 PM 發表

午安, ~~~~~~~~~~~~~~~
開飯~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-16 12:51 PM 發表

開飯~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~飯前或飯後

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-15 01:06 PM 發表

係攞把豬肉刀去擋肥豬
又係敌人亡我之心不死呀

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-15 07:35 PM 發表
巡檢                                    
冇人即係冇事發生啦!
细B哥,冇人先危险呀,黎明前总是最黑暗的,山雨欲来风满楼啊

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-15 08:12 PM 發表
巡檢                                    
冇人即係冇事發生啦!
坐一陣偷番杯啤酒飲下先
卡姐,有人想饮霸王酒呀

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-15 09:09 PM 發表

细B哥,老板话唔到事,老板娘就得

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-1-16 12:30 AM 發表
好, 茅人............

落閘!!!!!!!!!

(關閘後如要出入, 可用側門, 那裡有巡警把守!! )

不知何年何月才能与小捕快再战江湖

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-16 07:54 AM 發表
此閘已開,各位早晨 
到我就准备关门囉,叫定晚安都啱喇

卡卡姐,各位大哥晚上好

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。