推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-12 20:09 發表

夜晚啦,,,,,,,,,,重未出現
或者,可能.............乜野呢
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-12 20:09 發表

咁都被你識穿我
因为我都係固中高手

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-12 14:59 發表
哈哈姐下午都未見人喎~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
哈哈姐下午都未見人关人鬼事咩,我地揾果个係卡卡姐之嘛

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-12 02:02 發表
佢仲唔去鱈竄
唔似係喎............

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-12 02:02 發表
我最中意佢首雨夜琴
好耐歷史咯.............
佢唱"偶然", 你有冇聽過??

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-12 02:04 發表
琳琳............................
讲时讲我都好耐冇过去果牍囉
小弟家陣都只係回 琴琴條 thread, 都唔使入主播版!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-12 02:06 發表
好早就打鱁,不过唔係打係
上次幫你打鶩茩曮Y專家

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-12 02:07 發表
我又冇过佢
就係因為你冇佢, 所以佢唔上!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-12 02:10 發表
係囉,繨悁角橚搰[
都係要Kawdya私人同你補習鴷得!!!

相關搜索目錄: 補習

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-12 08:17 發表
倒數,重有三日個工作天.各位早晨 
3日??

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-12 08:50 發表
係日日都努力做(唔偷懶個陣)
唔大哥, 努力啊!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-12 09:08 發表
咁又係喎, 你都係講你自己姐
唔大哥,

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-12 09:11 發表
我出名鬼鼠架啦唔大哥你就出名鬼
哇~~~~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-12 09:22 發表
呢岱琱@早就知道
因为我自己都係
大家都知啦!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-12 09:37 發表
小捕快係此中老手
你個佛山Michael Jackson小豬豬, 你至係此中老手呀!!!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-12 09:40 發表
怪不得佢時常望著我  
因為唔大哥你伸鰼孎壎X蟆!!!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-12 09:44 發表
但係你又好R奋喎
小豬豬你重興奮過唔大哥喎!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-12 20:52 發表
哈哈姐下午都未見人关人鬼事咩,我地M果蘋Y卡卡姐之嘛
小卡卡叫媽咪起身咯!!

好, 茅人............

[fly]落閘!!!!!!!!! [/fly]

(關閘後如要出入, 可用側門, 那裡有巡警把守!! )

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-12 20:52 發表

哈哈姐下午都未見人关人鬼事咩,我地揾果个係卡卡姐之嘛
卡卡姐諗住介紹哈哈姐同你相睇架, 但原來你係箇中能手,
嚇度哈哈姐都掉頭走

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-12 23:46 發表

小卡卡叫媽咪起身咯!!
因為小卡卡已肚餓

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-12 23:43 發表

因為唔大哥你伸鰼孎壎X蟆!!!!!
咁你未知道我生肖屬孤狸

輕鬆又過關既早上.....各位早晨

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-13 08:10 發表
輕鬆又過關既早上.....各位早晨
唔大哥早晨
过乜关啊

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-13 08:05 發表

咁你未知道我生肖屬孤狸
小捕快屬黄鼠狼架

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。