推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-25 01:34 PM 發表

呢個當然唔駛講啦, 義不容辭.
雖然身手不凡, 但不鼓風以武力解決
果然有

怀红線之绝技,秉古押衙之高风,长剑飘流,琴心惟微,

以红妆而巾幗,下终南之巅,行太行之古道,

寒芒所指,奸徒授首,谈锋一触,婉辞洗心。
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

2:00pm, 開工啦, 緊守剛位(繼續上網)

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-25 01:17 PM 發表

成朝去左边啊arcadia姐
好多野做喔

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-25 01:16 PM 發表

原来唔大哥真係洪金宝............咁ge身材,小弟D直觉都唔算差
靜靜話過你知, 唔大哥食量仲好驚人架~~~~

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-25 02:10 PM 發表

但已不比當年了

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-25 02:10 PM 發表

我睇末必够小弟食得

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-25 02:14 PM 發表

我睇末必够小弟食得
我相信都係
你年少氣盛
食漢堡包都食多我幾個

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-25 02:23 PM 發表

我相信都係
你年少氣盛
食漢堡包都食多我幾個
我唔食呢D架,小弟一直都係以粮食为纲

小弟年纪都唔细啦就快而立之年

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-25 02:28 PM 發表
小弟年纪都唔细啦就快而立之年
還很年輕

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-25 02:32 PM 發表

還很年輕
一日末结婚都係细蚊仔

小一~~~小一~~~~係小朋友仔

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-25 02:38 PM 發表

一日末结婚都係细蚊仔
原來係咁計算

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-25 02:44 PM 發表
小一~~~小一~~~~係小朋友仔
係大朋友仔

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-25 02:44 PM 發表

原來係咁計算
孩子在母亲心目是永远长不大的

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-25 02:53 PM 發表

孩子在母亲心目是永远长不大的
又係一個道理

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-25 02:53 PM 發表

又係一個道理
所有为人父母ge心目中都係咁想

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-25 03:01 PM 發表

所有为人父母ge心目中都係咁想
可(年)天下父母心

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-25 03:07 PM 發表

可(年)天下父母心
见到呢句说话,小弟真係羞愧万分,

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-25 03:13 PM 發表

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-25 03:13 PM 發表

唔大哥千企唔好误会以为小弟笑你唔识打个怜字,

只不过係小弟响度感慨万千

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-25 03:19 PM 發表

唔大哥,小弟要开工啦,以后再谈

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-25 02:50 PM 發表

係大朋友仔
<---------------咁要多d同小卡卡玩下啦

一哥哥~~~~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-25 03:55 PM 發表

唔大哥,小弟要开工啦,以后再谈
開工要緊
下次再談

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-25 04:07 PM 發表

<---------------咁要多d同小卡卡玩下啦

一哥哥~~~~
小一走了

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。