推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-25 08:24 AM 發表
arcadia 姐早晨,唔大哥早晨
小一早晨
今天不用開工

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-25 12:51 AM 發表
凌晨開舖
乜arcadia 姐做左夜鬼ge
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-25 08:26 AM 發表

乜arcadia 姐做左夜鬼ge
卡姐咁勤力深夜開舖
但你昨晚竟然失蹤
卡姐一定會很失望

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-25 08:28 AM 發表

卡姐咁勤力深夜開舖
但你昨晚竟然失蹤
卡姐一定會很失望
我12点幾训左觉,以为今日要开工

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-25 08:43 AM 發表

我12点幾训左觉,以为今日要开工
你思覺失調
開工與不用開工也忘記了

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-25 08:47 AM 發表

你思覺失調
開工與不用開工也忘記了
唔係啊,早上先知架

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-25 08:51 AM 發表

唔係啊,早上先知架
係屋企等電話

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-25 08:54 AM 發表

係屋企等電話
係啊,琴晚都没装到货,往时夜晚装好,第二日一早出发架嘛

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-25 08:58 AM 發表

係啊,琴晚都没装到货,往时夜晚装好,第二日一早出发架嘛
可能今早裝貨
下午出車

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-25 09:14 AM 發表

可能今早裝貨
下午出車
唔知,就算装得来都好晏架啦

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-25 09:19 AM 發表

唔知,就算装得来都好晏架啦
你會否開車
川州過省架

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-25 09:31 AM 發表

你會否開車
川州過省架
而家呢幾年冇啦,以前长期跑重庆

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-25 09:36 AM 發表

而家呢幾年冇啦,以前长期跑重庆
淨係廣東省開車

讲起开車D辛酸史,真係三日三夜都讲唔完,唔大哥你估下小弟开左幾多年車吖拿

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-25 09:37 AM 發表

淨係廣東省開車
而家净係跑佛山地区,D車边够胆出外

唔大哥早, 小一早~

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-25 09:44 AM 發表
唔大哥早, 小一早~
arcadia姐早晨而家先上班

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-25 09:44 AM 發表
唔大哥早, 小一早~

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-25 09:59 AM 發表

唔大哥可能唔识打字,要复制小弟句说话

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-25 10:24 AM 發表

唔大哥可能唔识打字,要复制小弟句说话
唔大哥見你打D字十分流暢, 所以偷黎用

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-25 10:33 AM 發表

唔大哥見你打D字十分流暢, 所以偷黎用
哈.....哈.....唔大哥太抬举小弟了,小弟只不过学会打字一个月都末够
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-25 10:38 AM 發表

哈.....哈.....唔大哥太抬举小弟了,小弟只不过学会打字一个月都末够
簡直係一個天姿聰敏的小傢伙
只是短短的一個月
看來已成相當不錯的成績

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-25 10:40 AM 發表

簡直係一個天姿聰敏的小傢伙
只是短短的一個月
看來已成相當不錯的成績
多谢大哥赞赏,小弟受之有愧

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-25 10:43 AM 發表

多谢大哥赞赏,小弟受之有愧
我會論功行賞

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-25 11:04 AM 發表

我會論功行賞
唔大哥,小弟有一事相问,大哥唔介意啊吗

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。