推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

原創人妻分享特區

本主題被作者加入到個人文集中

原創人妻分享特區真係要再一次多謝大家支持
轉下眼就以經去到第8頁   
大家真係玩得好開心 好投入 各位靚嫂真係身材出衆 個個都頂瓜瓜   
不過玩之餘希望大家回覆時真係要尊重下作者同各位阿嫂 吾好用幾個公仔或者thank you,十卜呀 le d 野, 大家都知道le度每張相都可以話係獨家( 支持原創 ) 所以希望大家回覆時真係要有誠意 我吾想用到扣分或者禁言 希望大家明白
重有就係吾可以"收費"同埋"要回覆先能觀看" 謝絕所有快閃圖 ,要放相就要大方分享 吾好鬼鬼鼠鼠  希望大家繼續支持

引用:
原帖由 hilfiger 於 2012-12-7 22:55 發表
大家交流下,第一次分享,有d驚
阿嫂le張"單波哲郎"都好迷人下喎

引用:
原帖由 cbeebies 於 2012-12-7 02:39 發表
見各位po得咁高興我又送張比大家
cbeebies你就好la 阿嫂貢正

引用:
原帖由 raymond98 於 2012-12-7 04:38 發表
妻以知道她相在綱上 她問我放了多少比大家看 我說放了10幾幅  全部都大家看清楚妳西 等大家看凊楚妳西/小菊花殘未  我同妻說 我會放一些更激的相給大家看  妻說 你喜歡 反正都比人家看過冇關係 你放點激都冇問題  但 ...
raymond98阿嫂吾駛講野  身材巳經攞我飛命  可以的話......可否

引用:
原帖由 shuns 於 2012-12-7 23:32 發表
肥肥地, 各位唔好介意, 大家覺得如何呢?
大家都post下出來俾大家ching J下D 人妻 body.
我見到阿嫂就想.............哈哈 推佢埋床 搞搞佢
阿嫂佢吾係肥係豐滿 你地幾時見過肥婆會有腰呀

飛嫂又黎同大家見面

本帖最近評分記錄
  • andrew2726 體力 +19 多謝分享 好波 2013-4-27 18:26
  • andrew2726 威望 +21 多謝分享 好波 2013-4-27 18:26
  • andrew2726 金錢 +31 多謝分享 好波 2013-4-27 18:26

引用:
原帖由 飛哥 於 2012-12-9 00:54 發表
飛嫂又黎同大家見面

http://pic1.qnpic.com/img/fateyu/656f8c0f/
飛嫂對雙峰好滑喎, 揸兩野OK嗎?
但飛嫂好似未露點呢.......

飛嫂快D除衫啦.....   除褲都得....成個BODY SHOW比我地睇

回復 182# 的帖子

露謚捸A你留意下啦。提示79#有時若隱若現仲多想像空間

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 飛哥 金錢 +80 讚!*sexy women* 2012-12-12 22:30

回復 183# 的帖子

亞嫂表情十分銷魂, 好誘惑,  實係給師兄搞到好滿足.!再加再加.

go go go go!!
like so much!!

我又加一張先~~~~
本帖最近評分記錄
  • skyhose 威望 +5 精品文章 2013-2-24 05:18
  • skyhose 體力 +5 精品文章 2013-2-24 05:18
  • skyhose 金錢 +5 精品文章 2013-2-24 05:18
  • 小文員D-CUP 體力 +51 非常誘惑 2013-1-24 23:51

加多張唔露點,不過SEXY 既~~~
本帖最近評分記錄
  • skyhose 金錢 +11 讚! 2013-2-24 05:18
  • skyhose 體力 +11 讚! 2013-2-24 05:18
  • skyhose 威望 +11 讚! 2013-2-24 05:18

回復 186# 的帖子

ching,好想係面前鴗D你老婆隻西,隻後眼,跟住一碌JJ插入去。超high。

引用:
原帖由 babymuimui2 於 2012-12-9 13:29 發表 加多張唔露點,不過SEXY 既~~~
呢張吾露礡A重靚,sexy內依更表露呀嫂美態!引死人!
本帖最近評分記錄
  • 小文員D-CUP 威望 +11 呢張吾露礡A重靚,sexy內依更表露呀嫂美態 2013-1-24 23:52

引用:
原帖由 babymuimui2 於 2012-12-9 13:29 發表
加多張唔露點,不過SEXY 既~~~
ching, 阿嫂好戰鬥格呀, 條腿又真係幾正, 最重要係肉地平均......

我都貼下老婆相, 依定肥左, 好在之前影低D正相留念!!!!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 飛哥 金錢 +50 讚!多謝支持! 2012-12-12 22:31
  • 飛哥 體力 +40 讚!多謝支持! 2012-12-12 22:31
  • 飛哥 威望 +40 讚!多謝支持! 2012-12-12 22:31

回復 125# 的帖子

多謝ching期待有更激相分享

重有好多架!大家一齊射多d !!!!

引用:
原帖由 yl28 於 2012-12-9 19:24 發表
我都貼下老婆相, 依定肥左, 好在之前影低D正相留念!!!!!!
正正正, 阿嫂皮膚好滑, 對波好靚, LIN LIN又PINK, 好想啜下....  個咀打茄輪一流, 肯定好好車

老婆同人玩SEX CAM比我錄底了

引用:
原帖由 bbhihi 於 2012-12-9 23:41 發表
老婆同人玩SEX CAM比我錄底了
呢個好野喎~~

引用:
原帖由 babymuimui2 於 2012-12-9 13:26 發表

我又加一張先~~~~

係咪冇咩吸引力呢?
本帖最近評分記錄
  • skyhose 威望 +5 讚! 2013-2-24 05:19
  • skyhose 體力 +5 讚! 2013-2-24 05:19
  • skyhose 金錢 +5 讚! 2013-2-24 05:19
  • 飛哥 金錢 +30 多謝分享 2012-12-12 22:33
  • 飛哥 威望 +30 多謝分享 2012-12-12 22:33
  • 飛哥 體力 +30 多謝分享 2012-12-12 22:33

引用:
原帖由 sexgirl123456 於 2012-12-10 17:35 發表
係咪冇咩吸引力呢?
唔係呀 大嫂一睇就知係淫野啦 post 多的post 多的 post 多的啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。