推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

紫荊

引用:
原帖由 etpooh 於 2014-5-28 11:25 發表 回復 2462# 的帖子如陽光伴我清新笑迎面<--- 哈哈就係以個感覺佢仲唔知做乜成日用D乜野眼神黎望人tim啊。。。。
迷離的眼神 + 微翹的嘴角....

回復 2476# 的帖子

哈哈燦爛的晴天, 今日反工同事有Joanne   夢兒。Mandy 琪琪,kiko. Yumi. Joey.  心柔.

引用:
原帖由 messenger 於 2014-5-28 11:37 發表 迷離的眼神 + 微翹的嘴角....
係呀,淨係呢兩樣已經迷倒我

回復 2477# 的帖子

一向對於少女組的興趣都不太大,原因是技術一般都不太好,
所以我只對情人組的成員興趣大D。
今次上去玩緣份遊戲時,居然是少女組,由於早前在別場試過兩個少女,感覺都唔錯,所以都無拒絕,來的是大咪少女宅男組成員。
她拿住杯水入來,原來是妳,乜今日有返工?
因她時常無返,攪到老闆頭癢,有booking都要取消。
佢話d私人事件已處理好了,會多點返。一身低胸上衣,攪到我成日眼金金!
當我沖完身後,她拿著毛巾幫我抹去背上的水點,還說小心著涼,又幾細心呵!
開始按時,正如所說技術要浸出我的,所以都無乜所謂,不過亦不是完全唔識,畢竟她只入行數月,但佢又非常健談,傾傾講講,又時候推油啦!這是我最Like的,依原來推油都ok喎,由其是推腿時,由腳爭到大脾盡頭,還不時拷到鐘。
她叫我轉身時,害羞地說我地做Part2囉,少女味出晒黎,攪到我都後生左好多!
這就是大咪少女宅男組的Kiko。

引用:
原帖由 4136fungfung 於 2014-5-27 21:02 發表 講起菠蘿油,金華既不得不食
她要冰震菠蘿油,有嗎? 哈哈

引用:
原帖由 wind_wind 於 2014-5-28 16:27 發表 係呀,淨係呢兩樣已經迷倒我
還有其他不能盡錄之元素.....迷路了,哈哈!

回復 2480# 的帖子

咁miki對我太好了,上次我肚餓佢忍痛割愛

引用:
原帖由 4136fungfung 於 2014-5-28 18:02 發表 咁miki對我太好了,上次我肚餓佢忍痛割愛
所見紫荊仝人上上下下、左左右右、前前後後、大大小小,都對你好好啦,真令人羨慕

回復 2483# 的帖子

信生,說笑吧,我地何時來一個冰鎮菠蘿油聚會?

引用:
原帖由 4136fungfung 於 2014-5-28 18:36 發表 信生,說笑吧,我地何時來一個冰鎮菠蘿油聚會?
那天和Miki說笑,冰震就冇,不如身震

引用:
原帖由 messenger 於 2014-5-28 18:38 發表

那天和Miki說笑,冰震就冇,不如身震
身震正魽A嘻嘻

潛水太耐,約左人食飯又未夠鐘,原本只係諗住上薛中U吹下水就走,點知一入門口就見到我最愛儮琩鄑井Y到玩電話!原來係剛剛做完野休息緊∼呢刻天使魔鬼齊齊出⋯究竟係去食飯定入房呢?最終天使獲勝,我揀左入房⋯點解係天使?因為夢兒好似天使咁靚咁溫柔囉!
一如既往力度足,位置感極佳,又有合作精神,好似前鋒必備麰n素夢兒都完全齊備!呢場波90分鐘完全冇悶場,當然到最後輸麉Y小弟啦⋯呢位對手仲約我下星期再戰,睇薛畯n練好d波休息夠先上陣!

引用:
原帖由 lyly 於 2014-5-28 22:32 發表
潛水太耐,約左人食飯又未夠鐘,原本只係諗住上薛中U吹下水就走,點知一入門口就見到我最愛儮琩鄑井Y到玩電話!原來係剛剛做完野休息緊∼呢刻天使魔鬼齊齊出⋯究竟係去食飯定入房呢?最終天使獲勝,我揀左入 ...
昨天見她頭髮添了個小結、短褲美腿下
一对粉紅色運動鞋  很醒目可愛哩。

相關搜索目錄: 運動
God's mill grinds slow but sure.

早晨,今日反工同事有miki.  Mandy.  Tracy.  夢兒。琪琪   Joanne.  心柔。Joey.  

回復 2489# 的帖子

想約希希or. Yumi.  幾點方便

终於都有空再去猺軑''夢'',真係想一直沉醉於“夢”鄉

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-5-28 16:41 發表 一向對於少女組的興趣都不太大,原因是技術一般都不太好,所以我只對情人組的成員興趣大D。今次上去玩緣份遊戲時,居然是少女組,由於早前在別場試過兩個少女,感覺都唔錯,所以都無拒絕,來的是大咪少女宅男組成 ...
陀地除左 Kiko 之外,KK 都好好呀。

柴兄,
估唔到咁有緣又撞到你,一别數月C兄仍然係咁man,
有機會帶師弟去見識黚u男人的世界

回復 2493# 的帖子

global兄返叮Miki沒?

好耐之前試過yumi,唔知走左未?

引用:
原帖由 gumboluck 於 2014-5-30 09:32 發表
好耐之前試過yumi,唔知走左未?
尋晚唔見縱影

引用:
原帖由 gumboluck 於 2014-5-30 09:32 發表 好耐之前試過yumi,唔知走左未?
還在,但在放假中∼

引用:
原帖由 messenger 於 2014-5-30 09:18 發表
global兄返叮Miki沒?
叮 Miki了,愉快愉快好愉快!
稍後得閒D再分享

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-5-30 10:02 發表 叮 Miki了,愉快愉快好愉快!稍後得閒D再分享
愉快愉快好愉快......也感受到了,因最近都找過她,美妙到竟然不知如何分享....

引用:
原帖由 messenger 於 2014-5-30 10:11 發表

愉快愉快好愉快......也感受到了,因最近都找過她,美妙到竟然不知如何分享....
差兄竟然覺得咁好, 要搵日試試

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。