推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

紫荊

引用:
原帖由 大懶蛇 於 2014-5-23 12:03 發表 Tracy,起初以為佢上左岸,原來黎左此場
哦!是她!異地相逢多回味

回復 2426# 的帖子

回味至今,堅持係值得架

引用:
原帖由 大懶蛇 於 2014-5-23 12:24 發表 回味至今,堅持係值得架
昨天也有與她談笑風生,好一位笑盈盈迷人pink lady

引用:
原帖由 Gresple 於 2014-5-22 18:29 發表 Book 左今晚琪藝班
昨晚琪逢敵手嗎?

回復 2428# 的帖子

Tracy最吸引就係好似女友咁,可以輕易讓你把心事交出

回復 2429# 的帖子

琪琪係咪短頭髮,身材豐滿的?

對~而且十分搞笑~

好似多左好多靚女
今晚唔使加班上覬{識下先~

回復 2432# 的帖子

兩晚都無緣相見:(

緣差一線, 多D过來,一定會見到,今日反工同事有miki. Mandy. Joey.  琪琪。夢兒  希希  yumi. 心柔.  Tracy.

回復 2435# 的帖子

我都想不過子彈有限,下星期吧

回復 2436# 的帖子

值得一試她的琪藝

上完琪藝班,part one 好好, D位又準又夠力,不過間房太細,我又高羇,令佢好難就位。
Part 2 都舒服鵅A不過佢棋藝了得之餘仲係太極高手.
第一次感覺都Ok...

回復 2436# 的帖子

對啊,400到600的小費傷不起哩

回復 2439# 的帖子

師兄小費都比咁多?睇黎真係好滿意

回復 2430# 的帖子

師兄應該係同道中人

上月初捉過一次棋後,一直無緣再參加棋藝班,今天傍晚難得有空檔,再嘗試致電報名,
卻原來該時段早一天已被global兄預訂了。想起婷婷上次的推介,結果mark了Mandy。
Mandy樣貌、身型具吸引力,先前在區內兩間大場做過數年,按得很有水準,而且性情溫婉,
服務態度良好,完全冇hea,值得一試。

昨天再會夢兒。。。結論係。。。還是覺得你最好。
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

她真的很溫柔...

引用:
原帖由 william01 於 2014-5-24 01:02 發表
上月初捉過一次棋後,一直無緣再參加棋藝班,今天傍晚難得有空檔,再嘗試致電報名,
卻原來該時段早一天已被global兄預訂了。想起婷婷上次的推介,結果mark了Mandy。
Mandy樣貌、身型具吸引力,先前在區內兩間大場 ...
William 兄,
估唔到報名先你一步,一直以為琪琪是長髮淑女型,
原來是短髮,活潑型,雖然很偉大,但唔係my飛佛類型,
所以唔會同師兄你漶A放心放心,早D預約就OK

反而差D走漏眼,目測到少女組的 希希 好有potential,
可能20不到,仲好有少女味,其實我好少找少女組按,
好似有欺負女孩感覺,不過今次例外,可能會比佢欺負

Dreamlady,
依家好似鄐舋N蛙咁,未按過的應只有yumi,mandy,miki,
希希,barbie?,咁按過哂之後...

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-5-25 00:20 發表

William 兄,
估唔到報名先你一步,一直以為琪琪是長髮淑女型,
原來是短髮,活潑型,雖然很偉大,但唔係my飛佛類型,
所以唔會同師兄你漶A放心放心,早D預約就OK

反而差D走漏眼,目測到少女組的 希希 好 ...
過往做少女組,溝通、交流大多不暢順,以致乘興而來,unhappy ending而返,
當然難以成為my favourite,昔日紫荊的Miki則屬例外。global兄認為有potential
的希希我在場中有兩面之緣,曾為我奉水遞餅,待客有禮。很久沒有找少女組按了,
倘兄台做過希希滿意,我也打算一試,希望是另一個「例外」。

引用:
原帖由 william01 於 2014-5-25 12:38 發表

過往做少女組,溝通、交流大多不暢順,以致乘興而來,unhappy ending而返,
當然難以成為my favourite,昔日紫荊的Miki則屬例外。global兄認為有potential
的希希我在場中有兩面之緣,曾為我奉水遞餅,待客有禮 ...
我猜 希希在前尖沙咀其它場工作過 已好過當日初入行時。
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 william01 於 2014-5-25 12:38 發表 過往做少女組,溝通、交流大多不暢順,以致乘興而來,unhappy ending而返,當然難以成為my favourite,昔日紫荊的Miki則屬例外。global兄認為有potential的希希我在場中有兩面之緣,曾為我奉水遞餅,待客有禮 ...
同意希希這位女孩子待人很有禮,認識她都有兩年,卻未曾試過她呢....

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-5-25 00:20 發表 William 兄,估唔到報名先你一步,一直以為琪琪是長髮淑女型,原來是短髮,活潑型,雖然很偉大,但唔係my飛佛類型,所以唔會同師兄你漶A放心放心,早D預約就OK反而差D走漏眼,目測到少女組的 希希 好 ...
哈哈!到global 兄試過那幾位,又會有新的啦,婷婷唔會俾我地停...

認真看看Miki ....她真的很美,身段又好

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。