推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

紫荊

尋日上到去...一入去便見到 兩個靚女孖公仔....mimi 同 joanne..之後同mimi 入左房...
估唔到...mimi 按穴幾準下...一開始就按下頸..
可能我唔夠訓...佢幫我按後尾枕個位好舒服..
之後背同肩都好舒服...
按按下聽到出面  柴哥同美女們既開心聲

全程mimi 都好細心...好舒服..
出門前mimi 仲幫我拎柴哥拎黎既30+靚靚車厘子 比我食=0= 真係食到心又甜口又甜..
可惜出到去同柴哥緣慳一面..
走前...mimi 仲要再比車厘子我食...真係細心體貼...

回復 4251# 的帖子

eptooh兄你好, 唔好意思,小可的聲浪打擾到你,見諒 ! 講開mimi,有幸mark過佢韔hing無不 ,呢度D技師們真的深不可測,各勝擅長,哈哈

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-1-27 11:50 發表
eptooh兄你好, 唔好意思,小可的聲浪打擾到你,見諒 ! 講開mimi,有幸mark過佢韔hing無不 ,呢度D技師們真的深不可測,各勝擅長,哈哈
俾你講到有尐身痕想上去添

回復 4253# 的帖子

家陣喇v4015兄

回復 4250# 的帖子

唔係你估

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-1-27 12:06 發表
家陣喇v4015兄
柴兄今日會上去?

回復 4256# 的帖子

想,但冇$冇時間

早晨,今日反工同事有ivy. Sophia. lisa. 夗兒 琳琳。lily. mimi. apple. joanne. angel.

引用:
原帖由 v4015 於 2015-1-27 12:03 發表

俾你講到有尐身痕想上去添
就去試下啦=0= 等佢地幫你解痕=0=

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-1-27 11:50 發表
haha 無打擾到我..
我仲想出黎同你地一齊開心tim      多謝柴哥D 頂級30+車厘子=0=

回復 4260# 的帖子

哈哈,那幾時想上去,pm小弟

引用:
原帖由 etpooh 於 2015-1-27 14:33 發表

有邊個好介紹呀,PM我啦,小弟鍾意少女型好似以前Jenny或者Joanne類型

阿YAN同希希幾時返工AR??

引用:
原帖由 wind_wind 於 2015-1-21 02:38 發表
上年既1月1號,紅色沙發上獨坐一位著住灰色外套既美女,水汪汪桃花眼,飄逸長長秀髮,氣質清純既斯文美女,呢個係我第一次見到 Joanne。一見傾心係什麼感覺?大概係果陣時那種忘不了既感覺吧,腦海重複播蚨q,

小 ...
有一種想見不能見的傷痛
讓我對她的思念越來越濃
我卻只能把她  
把她放在我心中

回復 4264# 的帖子

Hkfrany兄早晨 ! 何苦哩?

引用:
原帖由 v4015 於 2015-1-27 14:38 發表

有邊個好介紹呀,PM我啦,小弟鍾意少女型好似以前Jenny或者Joanne類型
哈哈 joanne 仲係度做的~可以再搵佢=0=
似joanne 的就係mimi =0=  按骨很舒服
其他少女組我都唔係試好多...所以介紹唔到你了..sor sor

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-1-27 14:37 發表
哈哈,那幾時想上去,pm小弟
好 想去pm 柴哥
你買個D 車厘子係唔係塔斯曼利亞`? pm 話比小弟知幾錢可以嗎=0= 哈哈 想自己買黎食

昨晚飯局尾聲,收到非滋friend來電等小弟吹吹水,醉暈暈都去啦。 見到非滋friend, 寒喧了數句方察覺Angel原來在側閒坐荂A 白色輕薄短裙, 一雙白皙玉腿, 配合茼o標緻的五官。平常walkin幾乎唔使諗-fully booked! 這刻有運行喇。由於伊人乃小可心目中女神之一, 又帶茪C八分醉意, 過程由小弟描述一定偏頗, 留待Ching們親身體驗好了。 只記得匆匆一刻,已忘卻天上間了

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-1-28 11:26 發表
昨晚飯局尾聲,收到非滋friend來電等小弟吹吹水,醉暈暈都去啦。 見到非滋friend, 寒喧了數句方察覺Angel原來在側閒坐荂A 白色輕薄短裙, 一雙白皙玉腿, 配合茼o標緻的五官。平常walkin幾乎唔使諗-full ...
柴大哥,非滋friend繨恁H?

早晨今日反工同事有ruby.  kary ivy lisa. mimi angel.  夗兒 琳琳 apple. kitty.  再有新同事菲菲加入 雙十妹妹有 joanne. miumiu

夗兒,琳琳,Apple都仲未有報告分享。 又黎個菲菲

引用:
原帖由 etpooh 於 2015-1-27 14:33 發表

尋日搵左Angel 解痕 haha

回復 4271# 的帖子

再加個多michelle.  童童

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-1-28 10:39 發表
Hkfrany兄早晨 ! 何苦哩?
哈, 上次係紫荊見柴兄好似已經都有3-4個月前

苦...是甜; 甜...帶苦

回復 4274# 的帖子

苦定樂自己決定,多D上黎吹下水,睇下囡囡都有所裨益

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。