推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

紫荊

回復 4300# 的帖子

日行一善嘛

回復 4292# 的帖子

對CHING遭遇深表遺憾
作為半個常客,偶爾都會與上一些跟預期不符的技師,早一個星期我都中左一個
不過始終呢D地方冇一個服務標準,技師既開放度個個唔同,所以如果試過一個OK既我會KEEP住搵,唔岩既以後都唔會搵

情況如去餐廳食野,你比錢總有野比你食,但唔包好食唔包你飽
岩既成自己飯堂,唔岩既bye bye
本帖最近評分記錄
  • simon_kkk 金錢 +30 讚! 2015-2-1 18:39
  • simon_kkk 威望 +30 讚! 2015-2-1 18:39
  • simon_kkk 體力 +30 讚! 2015-2-1 18:39
  • 水流柴 金錢 +21 我很認同 2015-1-31 13:11
  • 水流柴 威望 +21 我很認同 2015-1-31 13:11
  • 水流柴 體力 +21 我很認同 2015-1-31 13:11

周未愉快!今日反工同事有Sophia.  易玲。ivy. Angel. 童童 mimi. joanne.  

引用:
原帖由 dreamlady 於 2015-1-31 12:22 發表
周未愉快!今日反工同事有Sophia.  易玲。ivy. Angel. 童童 mimi. joanne.  
易玲係咪之前短髮個位?

今日仲有lisa. 同Michelle. 18陀地yan 反周日1:30左右,但我不在公司,敬請致電53287998.

引用:
原帖由 dreamlady 於 2015-1-31 12:32 發表
今日仲有lisa. 同Michelle. 18陀地yan 反周日1:30左右,但我不在公司,敬請致電53287998.
星期日都返工,抵讚

好色之徒又去鷖恁]令女)喇昨晚,等房期間見到新技師elaine~淨個名易拎已夠吸引,甜甜樣子帶虓L笑,後生省鏡,一雙美腿襯上橘紅連身迷你裙,更顯嬌媚。 本欲想試鴷鴗H係咪咁易令,奈何伊人約了朋友晚膳∼羷t,反正呢度女朋友大把亦從未令色徒的我失望過~除鬫捘颾Q!後記:享受完九十,技師們還陪我夜宵,開開心心又一日
本帖最近評分記錄

回復 4303# 的帖子

易玲今日咩時間 駐場?

原來close11:00pm,我仲10:30pm才到,令到靚靚技師遲收工,sorry sorry……我下次會早灠捸I大家都唔好遲啦……
本帖最近評分記錄

平時間唔中都有來紫荊,但早幾日去完有小小唔高興!!!
果日試左琳琳(2點左右),按果陣佢玩手機都算....FINE
最嬲既按完比小費果陣佢話唔夠,開口話咁小...要比多$100,話因為我有掂佢....重話係主持人同佢講有掂就係要收咁多
果刻真係呆左....最後迫住比多$100一肚氣咁走....
真心想知係主持人有咁同佢講定係條女自己話???
老老實實,我多數都係1個月黎1次,但係咁R 小費真係頭一次,有點失望!因此先開ACC等39小時訴一訴苦

相關搜索目錄: 手機

回復 4309# 的帖子

寒森兄,你好! 我呢隻醉鬼有時都好似你咁夜上去,D技師都好nice,天寒地凍,查實可以的話,早少少好

昨晚又上鬙h會女神,又約饛ind_wind兄吹水。 原先想等埋wind_wind兄食D洃~去享受,但女神實在太,聚鬙。wind_wind兄,唔好意思冷落鬻A, 罰小弟啦∼衰好色i  聚完才跟你老哥你食飯吹水! 席間不少有空檔的技師走來陪席,波光魅影四逸,好不箧意,不得不提mimi, 伊人的真誠接待。 本欲想跟女神多聚一part,奈何女神已早被fully booked!  
算啦∼開開心心的見了女神整個星期,足矣

祝眾ching和令令們有個愉快週日
本帖最近評分記錄

回復 4312# 的帖子

今日女神call食晏,發達 。 Turbo上, 餐晏有美相伴, 零舍好味。 席間童童更請喝住家湯水 。 可惜女神又早早被fully booked !  好! 賺多D 女神 ∼下次見

成個星期都未停過 。 食葯先

引用:
原帖由 kelvinnn 於 2015-2-1 00:30 發表
平時間唔中都有來紫荊,但早幾日去完有小小唔高興!!!
果日試左琳琳(2點左右),按果陣佢玩手機都算....FINE
最嬲既按完比小費果陣佢話唔夠,開口話咁小...要比多,話因為我有掂佢....重話係主持人同佢講有掂就係要收 ...
師兄!你原本俾幾多小費?如果是俾得小,難怪她要你俾多$100。
如不是,這間場就不値得再去啦

回復 4313# 的帖子

湧兄,唔好意思陪你唔到 , 女神仲好啦 。 明晚有令女BD, 上黎
本帖最近評分記錄
  • simon_kkk 體力 +30 多謝分享 2015-2-1 18:41
  • simon_kkk 威望 +30 多謝分享 2015-2-1 18:41
  • simon_kkk 金錢 +30 多謝分享 2015-2-1 18:41

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-2-1 15:46 發表
今日女神call食晏,發達 。 Turbo上, 餐晏有美相伴, 零舍好味。 席間童童更請喝住家湯水 。 可惜女神又早早被fully booked !  好! 賺多D 女神 ∼下次見

成 ...
柴哥,你上黎時我係房中,出到黎你已走了,只留下雞蛋仔....

引用:
原帖由 yywwkk 於 2015-2-1 16:39 發表

師兄!你原本俾幾多小費?如果是俾得小,難怪她要你俾多$100。
如不是,這間場就不値得再去啦
比左#))..最後重要比多$100,姐係TOTAL 400

咁又好似誇張左D喎....咁埋單咪要&))?
引用:
原帖由 kelvinnn 於 2015-2-1 23:39 發表

引用:
原帖由 kelvinnn 於 2015-2-1 23:39 發表

唔係卦??咁都得??

引用:
原帖由 kelvinnn 於 2015-2-1 23:39 發表 比左#))..最後重要比多$100,姐係TOTAL 400
師兄技師提供左乜野服務?夠e比300仲要加

引用:
原帖由 炸野 於 2015-1-30 22:11 發表 對CHING遭遇深表遺憾作為半個常客,偶爾都會與上一些跟預期不符的技師,早一個星期我都中左一個不過始終呢D地方冇一個服務標準,技師既開放度個個唔同,所以如果試過一個OK既我會KEEP住搵,唔岩既以後都唔會搵 ...
同意,所以其實都無乜好講,只係諗住呻下。

引用:
原帖由 kelvinnn 於 2015-2-1 23:39 發表 比左#))..最後重要比多$100,姐係TOTAL 400
嘩,唔係嘛,去到咁盡?琳琳,謝謝師兄提醒,會提防此技師

引用:

俾#都仲要加,真係搶錢

引用:
原帖由 bb3808 於 2015-2-2 10:33 發表

師兄技師提供左乜野服務?夠e比300仲要加
可能教他用手機

回復 4292# 的帖子

下次ching 可以試試先同老板娘講你的要求...老板娘唔多唔少都會知女女的態度如何而派發ching 心目中想要的技師
本帖最近評分記錄
  • 水流柴 金錢 +21 我很認同 2015-2-2 11:50
  • 水流柴 威望 +21 我很認同 2015-2-2 11:50
  • 水流柴 體力 +21 我很認同 2015-2-2 11:50

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。