推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

紫荊

回復 4272# 的帖子

師兄可否分享一下? 昨晚我都係MAngel, 但女神形象, 渾忘一切

回復 4267# 的帖子

係呀,已pm鬻A,多谢師兄大度

昨晚十一點多,收到女神Angel call小弟上來夜宵,仲話有D friends等緊,雖已貓得七七八八,冇理由唔上去hea陣。 入門見到,哇wind兄和炸兄,女神們Angel和Joanne姩airs,法國大餐的我。 算啦,佢地咁都預埋小弟,一於亂吹亂嗡一下。 開開心心的夜宵完便歸家去了。 紫荆,蚢带給了好多鈮x和美好回憶。 Thx Angel, Joanne, wind_wind和炸兄
本帖最近評分記錄

可以能夠找完女神/女鬼Angel之後,再同柴哥WIND兄吹水食宵夜,以及席間有美少女joanne加入,一日工作疲勞已經全消,亦為當日劃上完美句號。
引用:
原帖由 水流柴 於 2015-1-29 11:31 發表
昨晚十一點多,收到女神Angel call小弟上來夜宵,仲話有D friends等緊,雖已貓得七七八八,冇理由唔上去hea陣。 入門見到,哇wind兄和炸兄,女神們Angel和Joanne姩airs,法國大餐的我。 算啦,佢地咁都預埋小弟 ...

相關搜索目錄: 美少女
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-1-28 18:10 發表
師兄可否分享一下? 昨晚我都係MAngel, 但女神形象, 渾忘一切
按既手勢唔錯,唔隔毛巾我非常Like......更加感受到份溫柔。
之後既劇情就自然發展啦,有少少不足但係整體非常滿意。
本帖最近評分記錄
  • simon_kkk 金錢 +30 多謝分享 2015-1-29 13:02
  • simon_kkk 威望 +30 多謝分享 2015-1-29 13:02
  • simon_kkk 體力 +30 多謝分享 2015-1-29 13:02
  • 水流柴 金錢 +31 多謝分享 2015-1-29 12:32
  • 水流柴 體力 +31 多謝分享 2015-1-29 12:32
  • 水流柴 威望 +31 多謝分享 2015-1-29 12:32

早晨,今日反工同事有lisa. ivy.  ruby. mimi.  angel. lily. 琪琪。joanne. 18陀地Yan返5:30 至10:30

回復 4269# 的帖子

Simon兄,幾時見到你呀? 難見過令女

今日仲有kitty. 琳琳、

引用:
原帖由 dreamlady 於 2015-1-29 13:18 發表
早晨,今日反工同事有lisa. ivy.  ruby. mimi.  angel. lily. 琪琪。joanne. 18陀地Yan返5:30 至10:30
Hi!   Is 詩詩 not in?

引用:
原帖由 炸野 於 2015-1-29 12:04 發表 可以能夠找完女神/女鬼Angel之後,再同柴哥WIND兄吹水食宵夜,以及席間有美少女joanne加入,一日工作疲勞已經全消,亦為當日劃上完美句號。
可以同炸兄柴兄吹水,又有 Joanne 同 Angel 作伴,開開心心又一晚。

相關搜索目錄: 美少女
本帖最近評分記錄
  • 水流柴 金錢 +21 我很認同 2015-1-30 10:28
  • 水流柴 威望 +21 我很認同 2015-1-30 10:28
  • 水流柴 體力 +21 我很認同 2015-1-30 10:28

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-1-29 14:05 發表
Simon兄,幾時見到你呀? 難見過令女
柴大哥,小弟在潛水中

回復 4286# 的帖子

唔好豖搨@,缺氧-D令女

冇飯局又走上黎黏餐, 其實醉翁意。 席前有空而angel又剛好有檔期, K野先啦。 九十分鐘匆匆流逝,意猶未盡, 可惜伊人有約! 該放手時放手啦。 開飯先-多謝場主安排豐盛晚餐兼令女們共席-色香味俱全。 席間場主引見了michelle∼巧令女,可惜fully booked!!! 但欣賞下都覺得舒服。 未幾見joanne甜甜的出來打了個熱誠招呼,伊人剛巧亦有空檔,整定再來一K。 一晚峟茪k神,滿意到爆燈才歸家, thx!

早晨,今日反工同事有 kary   ruby   lisa   ivy  angel  sophia  琪琪 joanne    18 陀地yan 反5:30  至10:00

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-1-30 10:30 發表
唔好豖搨@,缺氧-D令女
人工呼吸就靠柴大哥出咀

回復 4289# 的帖子

再加新人易玲加入  仲有Michelle kitty. miumiu.

剛剛離開,又一嘗早場鼤M新感覺。老闆娘一貫友善作風,話好耐無見,老闆娘,其實以小弟財力及困身程度,已經撐盡謚捸A請見諒。
無預約下找著前水刀技師,骨技確實有返咁上下,part 2更加係有板有眼,可惜為詠春高手,上格下格亦唔肯解甲,確實係令排除萬難出來鴾p弟有點失落,老實說,個人感覺係如果我去正骨,就梗係無得夾硬來,但上得Spa,我醉翁之意早不在酒,要我隔衫就好似比粒朱古力我,可以放入口,但唔可以拆開包裝紙,始終有... 唔知呢,只怪我唔得大方,無計,無胃強人所難,但是小女part 1.5 (part 1 尾 part 2前,小弟至愛)技巧確實為上上之選,師兄們大可慢慢探索。遺憾地,小弟並不好此茶,亦未有能力慢慢開發。只能失落地離開。

相關搜索目錄: 詠春

引用:
原帖由 ckm 於 2015-1-30 14:24 發表
剛剛離開,又一嘗早場鼤M新感覺。老闆娘一貫友善作風,話好耐無見,老闆娘,其實以小弟財力及困身程度,已經撐盡謚捸A請見諒。
無預約下找著前水刀技師,骨技確實有返咁上下,part 2更加係有板有眼,可惜為詠春 ...
唔知詠春高手叫咩名呢~

回復 4291# 的帖子

易玲係咪elaine? Kitty∼昨晚有緣一見 ! 睇怕要乾塘

引用:
原帖由 warmachinemark2 於 2015-1-30 14:27 發表 唔知詠春高手叫咩名呢~
詠春師傅話叫Kay,但見老闆娘無開此名,所以我諗係Kary先琚A可以向老闆娘求正一下

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-1-30 14:41 發表
易玲係咪elaine? Kitty∼昨晚有緣一見 ! 睇怕要乾塘
柴兄好似日日都係到咁

回復 4296# 的帖子

衰好色

唔一定既, 輕鬆下
引用:
原帖由 水流柴 於 2015-1-30 15:53 發表
衰好色

回復 4298# 的帖子

hkfranky兄,多謝你童子軍式安慰

咩黎架? 童子軍跳彈床??
引用:
原帖由 水流柴 於 2015-1-30 16:10 發表
hkfranky兄,多謝你童子軍式安慰

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。