推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

紫荊

早安!是日天晴,晴天再現

果然收風快,除Joanne,反工外,今天仲有新同事 (悠悠,芳芳),童童,夢兒,miki,yumi,Joey,文文,琪琪,nana,bobo,   

又有新人???咁多邊試得哂

見到新人悠悠,天使既面孔,黑色緊身裙加上黑絲,雖然未掛上黑色暴雨,但42吋長腿足以令我七孔流血,見到她令我想起一段歌詞!
從來身高 沒那麼高都不會去羨慕
為何今天 令我彷彿失一點分數
但未知會否有著各樣法術?
一再施法使我迷倒呢?

42吋長腿真吸引

wow,42 吋長腿,拍得住年輕時既萬綺雯咁索 wor

回復 2179# 的帖子

早晨,原來男人都中意長腿妹妹, 今日反工同事有miki,夢兒。 yumi,Joey,文文,nana,bobo,琪琪,佳佳,童童,joanne,kitty:  cowcow

回復 2182# 的帖子

嘩嘩嘩!13太寶 好多人返喎!

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-4-15 15:01 發表
嘩嘩嘩!13太寶 好多人返喎!
13太保?會唔會補得制流鼻血呢

睇真齱A悠悠好似莊思明

早晨,今日少左人反工 反工同事有夢兒,悠悠,nana,bobo,yumi,kitty,Joey,Joanne

回復 2186# 的帖子

都唔少啦,八個!加埋妳成九姑娘

悠悠和Na Na的確具吸引力,樣貌、身型、骨技、服務俱佳,值得一試。

回復 2188# 的帖子

nana既事業心強到無人有

呢幾日假期開唔開? 今日有邊個返工?

早晨,有正常營業,反工同事有夢兒,miki,Joey,yumi,nana,悠悠,心柔.  Joanne。

引用:
原帖由 4136fungfung 於 2014-4-14 20:17 發表 見到新人悠悠,天使既面孔,黑色緊身裙加上黑絲,雖然未掛上黑色暴雨,但42吋長腿足以令我七孔流血,見到她令我想起一段歌詞!從來身高 沒那麼高都不會去羨慕為何今天 令我彷彿失一點分數但未知會否有著各樣法 ...
呵呵!終於知道誰是悠悠了 在別場試過她一次,又是位訓練有素的技師,骨技相當不俗,留下我深刻印象 有點跳皮的性情幾有趣呢∼

係喎   這麼快  !

咁  張床舒適嗎  ?

那位讓我死去活來的女孩
自從上次睇完童話之後就開始休養生息,都差唔多兩星期了,趁復活節假期輕輕鬆鬆 收工上去坐下吹下水咁,順便玩下從未玩過既緣份遊戲 坐左一陣就入房了,可能假期關係,只有nana有胸,她來到紫荊已經一個月,第一日一試之後,終於有機會再續前緣 
Nana身材高挑,胸前偉大,今天穿上緊身衣後便耿耿於懷了 和第一次不同,今日一開始有別於公式化既流程,先轉身按頭,力度依然溫柔,但手法比上次不同,雖然是同一個人,但同時享受三種手法一樣 未知係咪復活節關係,彷彿見到三位一體既神出現係我眼前,按太陽穴的位置有如在髮型屋洗頭一樣,還在享受洗頭按摩的時候,Nana已經慢慢將我帶到去美容院,雙手輕輕在我雙眼額頭之間漫步,此時此刻特別寧靜,鬼馬的她見我開始有小小睡意,竟然拖著我離開美容院,帶我重回紫荊的按摩床,剛強而有力地按著我的雙肩,由於已經好多天沒有假期,帶著倦意的我過程不停打呵欠Nana見我那麼疲勞,便較暗燈光,示意我轉身按背,轉身後,十隻手指一雙小手在我身後柔柔的按,輕輕的推,我不知不覺已經睡著了,Nana見我睡著了,都不好意思叫醒我,靜靜的為我推按 
到推油既時候我都仍然未有知覺,Nana可能知我休息得差唔多,開始施展她另一種手法,並不是三位一體的神,而是唯一的真主,失去知覺的我,聽到真主的呼喊當然要立刻起立致敬 真主手指在我雙腿之間不停游走,但又不比我那麼快轉身,真主見到我縮來縮去,就叫我轉身,當我以為真主可以馬上解決我既燃眉之急,原來還未到時候,但中東既熱浪已經殺到埋身,我懇求真主從速解決我既需要 但真主表示慢慢來,時間到自然會得到解脫,雙手在我胸口上來回,奇癢無比,但真主仍未有意思為我解決,直到中東既熱浪直捲真主的身上,真主才緩緩為我解開披在頭上那神秘的面紗,真主雙手慢慢摸摸著我的頭,尤如為我生前的行為作出回顧審判,作為虔誠的穆斯林,當然要好好去服待真主,我用最純潔的手去回應真主,真主對我軟硬兼施,去審判我有無做出違背真主的行為,此刻我只道世上唯有真主,別無他神,我緊緊的握著真主的雙峰,請求真主原諒我往昔的過犯,真主果然夠偉大,但死罪可免活罪難逃,真主對我施以最後懲罰令我嘔吐白泡,並命我在這無間地獄不停輪迴

P.s:Nana比我既感覺是真的用心去服待,都好聽話,起碼她無嫌棄我要求多多,手骨有待改進,但對於入行一個月來說已經不錯了,我相信他日一定會更進一步

相關搜索目錄: 美容

我只見過nana一次。
God's mill grinds slow but sure.

回復 2195# 的帖子

有無第一眼就比她的偉大所吸引呢

引用:
原帖由 4136fungfung 於 2014-4-22 12:02 發表
有無第一眼就比她的偉大所吸引呢
因在她側只看到她面和左臂。
God's mill grinds slow but sure.

回復 2197# 的帖子

太可惜了

回復 2194# 的帖子

早晨,今日反工同事有miki,Joanne,bobo,nana,Joey,yumi,

引用:
原帖由 4136fungfung 於 2014-4-22 12:45 發表
太可惜了
那不要緊 你明白的。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。