推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

紫荊

回復 2250# 的帖子

師兄都知咁多人贊夢兒就知啦!
按得推得,是個全面有心技師!
試埋佢都唔滿意,咁我都無野好講!

回復 2251# 的帖子

哈哈,你終於旅行反左來 今日反工同事有miki,kiko,夢兒,心柔,yumi,Mandy,joanne

見到新人Mendy,面尖尖,身材豐滿,就咁睇應該幾有上進心
不過睇哂全場,我都係鐘意Miki多齱A越黎越靚,細細粒,輕輕一笑足以令人醉倒,封Miki為紫荊之花也不為過

有邊個係陀地呢?

回復 2254# 的帖子

陀地有好多,不過識揀一定係揀Yumi,見到佢既笑容已經足夠了

回復 2252# 的帖子

又多個Mandy,妳真利害

引用:
原帖由 4136fungfung 於 2014-5-3 15:39 發表 陀地有好多,不過識揀一定係揀Yumi,見到佢既笑容已經足夠了
紫荊最年輕的技師應該是陀地Kiko吧,那天有機會再次見到她,在廳與她吹了幾嘴,靚靚樣金髮,性情都幾搞鬼

引用:
原帖由 4136fungfung 於 2014-5-3 15:33 發表 見到新人Mendy,面尖尖,身材豐滿,就咁睇應該幾有上進心不過睇哂全場,我都係鐘意Miki多齱A越黎越靚,細細粒,輕輕一笑足以令人醉倒,封Miki為紫荊之花也不為過
見過Mandy一眼....

Miki 又的確幾靚

是日我的最愛zoe回歸

早晨,今日反工同事有yumi,joanne,童童,miki,Mandy    悠悠。 心柔  QQ

夢兒今日係唔係無返呀?

又是下雨天。每次想過來都下雨

引用:
原帖由 hkplayboy9394 於 2014-5-5 14:59 發表
夢兒今日係唔係無返呀?
她今日無返。
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 messenger 於 2014-5-4 17:51 發表

紫荊最年輕的技師應該是陀地Kiko吧,那天有機會再次見到她,在廳與她吹了幾嘴,靚靚樣金髮,性情都幾搞鬼
差兄咁都見到佢?? 佢重有番黎咩??

引用:
原帖由 4136fungfung 於 2014-5-3 15:33 發表 見到新人Mendy,面尖尖,身材豐滿,就咁睇應該幾有上進心不過睇哂全場,我都係鐘意Miki多齱A越黎越靚,細細粒,輕輕一笑足以令人醉倒,封Miki為紫荊之花也不為過
昨晚見到 Miki,一身黑色碎花連身短裙,坐茠措q話都不忘擺蚍漱H姿勢,一副走光相,真想搵她按多一轉。

期待 Fung師兄或其他師兄對呢位紫荊之花出一份採花報告。

回復 2265# 的帖子

但Miki今日放假,做諗住趁假期偷跳,不過師兄可以睇住之前既先係82頁

一個四十五天的約會
星期一放工後,我馬上飛奔去一樓,為的就是一個四十五天的約會,先在廳中等了一會,到入房後在洗白白時回想和【妳】的點點滴滴,由心的笑了一笑,洗完先發覺無短褲,此時【妳】剛入房,我臉紅紅用毛巾遮蓋著重要部份,誰知【妳】說又唔係第一次,怕甚麼,哈哈既然【妳】這樣說,那就為【妳】奉上這赤裸的秘密,熟悉的開背,久違了的力度,今日雖然無新招式,但係【妳】每一招已經深深打進我心,其實很多時按摩並不是為按摩,大多都只係想找個人談談心,說說笑,而正正【妳】可以讓我身體得到舒緩,心靈得到休息!
到了推油既時間,當初我因為三樣事而喜歡【妳】其中一樣就是推油,適中既力度,適當既油,細心的【妳】係我最疲倦的雙腿下苦功,因為就咁推我可能受不了,但為了我那繃緊既雙腳,所以每次推油都花很多時間為我雙腳每條筋去推按!
轉身之後,知心的【妳】會把燈光關掉,在漆黑既夜空裡,享受【妳】的溫柔,感受【妳】的體溫,闊別四十五天既肌膚之親,沒有甚麼特別手法,亦都不需要,我只是需要一種感覺,每一次都讓我感到幸福愉快!
我最喜歡就是【妳】會很善用時間,完成兩part之後,會係房內洗手,然後為我按頭,我認為,每次按摩到最後時間都要有按頭,因為這是最完美既享受!
【妳】未必係最好,但一定係最適合我,
【妳】是誰?【妳】就是我一直在尋找的Tracy
120分鐘轉眼結束,但我相信我倆會有更多的120分鐘

P.S  幸福的感覺捉不到摸不到,但我覺得和自己最愛既人共度既時間就是最幸福

回復 2267# 的帖子

邊個係Tracy????
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Hkfranky 於 2014-5-5 15:31 發表 差兄咁都見到佢?? 佢重有番黎咩??
Kiko 似乎都好少返工,我都是第二次見到她.....

回復 2267# 的帖子

哈哈哈!Tracy小姐

回復 2269# 的帖子

kiko,呢幾日好乖,假期都有反,今日反工同事有nana,悠悠,Joey,yumi,yuki,夢兒,joanne,童童。tracy。 令有19. 歲希希加入

又有19 歲,希希?系以前水記個定金雅軒?

引用:
原帖由 dreamlady 於 2014-5-7 12:56 發表
kiko,呢幾日好乖,假期都有反,今日反工同事有nana,悠悠,Joey,yumi,yuki,夢兒,joanne,童童。tracy。 令有19. 歲希希加入
有冇老懷安慰既感覺??

回復 2270# 的帖子

全新Tracy小姐,哈哈

今日著黑白間條衫的囡囡是誰?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。