推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

紫荊

回復 2325# 的帖子

所以最好先預約……

回復 2323# 的帖子

夢幻十一人,傳說中紫荊足球隊終於出現

引用:
原帖由 4136fungfung 於 2014-5-13 15:42 發表 夢幻十一人,傳說中紫荊足球隊終於出現
我要做葉問,打十個

回復 2327# 的帖子

百試不厭情人組:心悠,夢兒,Miki,Tracy
性感尤物大咪組:Joey,Mandy,琪琪,NaNa,悠悠
青春無敵少女組:Yumi,Joanne,KK,希希,Kitty
大咪少女宅男組:CowCow,Kiko
還未見過幻想組:童童

各位師兄清楚未

哈哈,ken. 兄仲沒見過短發雪兒,今日反工同事有雪兒,miki,mandy,Joanne,yumi, 琪琪,夢兒,心柔,Tracy,希希。joey

引用:
原帖由 dreamlady 於 2014-5-14 14:05 發表 哈哈,ken. 兄仲沒見過短發雪兒,今日反工同事有雪兒,miki,mandy,Joanne,yumi, 琪琪,夢兒,心柔,Tracy,希希。joey
可惜未能安排到來與雪兒再相逢

昨晚番卓Miki,細細粒既佢穿上黑白色格子裙,心口位置做要係拉鏈 睇見都想幫佢拉下拉鏈,入到房同上次一樣咁細心,肘技同樣了得,今日唔再係傾菜譜了,話題都多左,多左鬖滽爾嗛搯捸Apart1就係細聲講大聲笑既情況之下完結

跟住就係我最喜愛既環節,今次唔係教煮R,係教隅
佢問我識唔識?我緊係話唔識架啦,原來Miki係棍波高手,先R波退後小小先,然後抽返個頭出黎,再慢慢入波,慢慢轉波加速,作為乘客既我,當然要搵瓥兆隊U先啦,佢越雇o得快,我就越雇o緊,正當高速進發既時候,佢又慢慢收油減速,好似驚我會暈車量咁,太睇小我了,此刻同miki好似心靈相通咁,佢慢慢又再加速,當我再次飪瓥布J時候,miki推到去五波直入高速公路,送我去目的地
正所謂活到老學到老,在此多謝Miki教我隅

相關搜索目錄: 笑話

回復 2330# 的帖子

歡迎雪雪友誼客串,難忘和妳十六次的約會

哈哈,多謝支持雪兒,寫漏左nana.

探索者號ㄞ - Tracy

最近D新場聲咁開,認識的場主好像多鱁T息send來,
唔知係咪大家都嚴陣以待迎戰,加上世界盃仲有個多月開波,
唔知係會旺D? 一兩成師兄因睇波累需要按多D,
定係會淡D? 跟本無時間啀狴H按少D

有競爭就必有進步,做了隱青一排,我認為係好時機出去
探“索”,所以坐上了探索者號去看看小宇宙,先後到過
兩個易手場,來到第三站,停一停先分享...

此處多年輕師傅,平均年低就大家都知,要從捍
十多個囡囡找到個合心水又按得好? 跟本花多眼亂,
所以憑好印象和囗碑來落 booking,今次找了Tracy
陪我太空漫遊

她屬於女朋友型微曲長髮,樣子鬼鬼地妹,有一雙不太大
但迷人眼睛,點樣形容好呢? 有D似“我是歌手2”中茜拉
的那種...又似新一代新聞女神 陳+倩 那種會說話的眼睛...
按得很有心機,說話卻跟鈰外形不太一樣,說話是直率形,
没有語言偽術,唔鐘意亂吹有真實感,琝琚A當然先比個 Like 佢

佢好大方,話明白男士普遍花心,最好有十個八個師傅
任由選擇就好D鵅A但我今次無同佢研究佢幮[點跟我不同,
男人花心只是表面,按十個最多只有兩三個師傅令你真正
滿意滿足,所以慢慢尊一度會增加,心裡會有D隱藏至愛,
只是做唔做出來,定收埋唔比你知咁解,所以我一向敬重
占兄的尊一,講同做都係同一套,如果我話比佢聽,
我都曾經跟隨占兄只肯做一位,尊一度排行照計第二,
唔知佢信唔信?

另一方面,如果惯鱆嶀腄A次次想找不同師傅,好難真正
發掘每位的特質,久而久之變公式化又會失去樂趣,所以
亦有保留

再者,顧客可任揀師傅的優越只是單向想法,實情是你揀師傅時,
師傅亦揀你,搵食緊要,但她們都有喜好,口堣˙﹛A表情言行
態度和服務方式,他們巳經不自覺地對你投了票,睇你肯唔肯觀察
同接受,不給予人家真正尊重,好難得到你想要的,同一個人
囗碑可以相差好遠,我亦講得太遠...

講番探索者郃鴗F太空軌道上,唔知係咪眼花,終於見到兩個
圓圓月球,size 和外型都好看,我當然好想登陸,當年
美國太空人Armstrong 的登月插旗片段可能真係假謘A因為
我在昏暗太空中所見的月球是又白又滑又柔軟個喎!
然而,我覺得 tracy 的那小小的矜持真係令我 feel so good!
簡單講,
會被俘虜的危險指數 (Captive Index):7.5/10;
美女指數 (Beauty Index):8/10
酮X指數 (Tender Index):7.5/10
好玩指數 (Fun Index): 7/10

講鼲搹h,我都覺得自己好煩,婷婷果筆仲有同場其他靚女
我都仲未提到,停筆一陣...
今次來按鴾S見到兩位師兄,令我回味不少美好回憶,超值!

相關搜索目錄: 語言

回復 2335# 的帖子

多謝師兄詳細分享
當初就是她的眼睛把我吸引,後來再慢慢發現到她與眾不同的一面

早晨,今日反工同事有Joey,yumi,悠悠,Mandy,Joanne,希希,夢兒,nana 心柔

「男人花心只是表面,按十個最多只有兩三個師傅令你真正
滿意滿足,所以慢慢尊一度會增加,心裡會有D隱藏至愛....」

有同感!每位技師就算不計其外貌,都會有不同之性情,與我們所產生的情感作用也有不同,加上每位技師的不同手法、力度,不同玉手之大小、柔軟、厚薄、滑溜......每人在心中總會有隱藏的「至愛」,又可能每間場都會有一個「至愛」呢

回復 2295# 的帖子

占兄,小的剛蒲頭,會有峇T天留港,隨緣喇 .

回復 2296# 的帖子

差兄,失覺.小的乃山間野人,下次承蒙不棄,一聚,順道一仰差兄風釆,先謝.

回復 2299# 的帖子

貓兄,多謝賞面才真,粗陋之物,何足掛齒 .

回復 2304# 的帖子

Ken兄,要怪老闆娘3 .

回復 2308# 的帖子

咪玩喇師兄,你咁忙 .

地球兄,仍然咁精彩 .

回復 2342# 的帖子

唔係喎!婷婷留左芒果給我,超甜好正,多謝晒!

Tracy  的眼迷人,Mandy,nana的胸仲迷人 食過番尋味

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-5-15 17:35 發表
唔係喎!婷婷留左芒果給我,超甜好正,多謝晒!
晚上上去,與global兄和占兄同在場中。芒果沒有喇,等房期間,吃了蘋果和朱古力。

引用:
原帖由 雨的魅力 於 2014-5-15 20:31 發表
Tracy  的眼迷人,Mandy,nana的胸仲迷人 食過番尋味
第二次做Na Na,的確迷人,十分滿意,完全冇投訴。

引用:
原帖由 雨的魅力 於 2014-5-15 20:31 發表
離去前見到Mandy, 婷婷極力推介我下次一試。

昨晚非高興可再與William兄及Global兄相聚,亦見兩位非常滿意地出房……讚呀! : )

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。