推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

114 12345
發新話題

艷陽天水療

引用:
原帖由 斯坦利 於 2013-5-14 01:13 發表 最近抽空上去,看見兩張新疏化,頗舒服!看見兩位靚娘,美麗動人的gigi 和青春活潑的suky技師更新名單: apple,盈盈,小玲,樂兒,Tammy, angel, may,彤彤各有特式。。。
阿妹話想在房有些奕]或掛畫
你可俾些意見她
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-5-14 02:05 發表 阿妹話想在房有些奕]或掛畫你可俾些意見她
好呀,一定會睇住阿妹。昨天也看見,青春的阿May,

多麼想把她拉入房間

Suky 妹妹話有新人 Lily 和 Sasa, 後生靚女.
有冇C兄試過?

引用:
原帖由 indicator 於 2013-5-18 15:44 發表 Suky 妹妹話有新人 Lily 和 Sasa, 後生靚女.有冇C兄試過?
今傍晚去 我交俾阿妹安排
唔知有無机做到lu.
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-5-18 16:09 發表

今傍晚去 我交俾阿妹安排
唔知有無机做到lu.
可能亞妹親自上陣

引用:
原帖由 indicator 於 2013-5-18 16:21 發表 可能亞妹親自上陣
唔N喇 她最後一次做我係做冬那天係观塘

除非半夜有客按 她又肯起身做

係艷陽天都有試過入房幫我練一陣

上次佢話最好有錢/机N 接多間场  平日尼道收下錢
果道巡下铺   呵呵

sasa 先排有返過  但我未就到時間
lily 一般較夜返

[quote]原帖由 白貓兒 於 2013-5-18 16:40 發表

唔N喇 她最後一次做我係做冬那天係观塘

除非半夜有客按 她又肯起身做

係艷陽天都有試過入房幫我練一陣

上次佢話最好有錢/机N 接多間场  平日尼道收下錢
果道巡下铺   呵呵 [/quot
巡铺鋪 , 收嚙。。。
我都想

上到去 gigi開門俾我 said hi 阿妹在房休息我說不用叫她了 但都叫了她  出來她带罊庢N打過招呼  同阿Sa入房她是後生也靚女  按有心機  招呼不怯埸

近幾次去 都見到小玲 穿得很索

今日新來技師叫小甜

試過suky所介紹的新人lily
後生幾靚女 缺簻O玉手不夠纖
但正好是優點  好夠力 还懂穴位按摩
推油也很落力 完全是大场師傅的骨技
到了需酮X的時候就不負我望
全程很舒服  近期我試過後生而又
技術全面的一位

thread reopened upon member's request.

本店現推出45分鐘按摩 價錢三百元已包貼士
歡迎光臨。

回復 113# 的帖子

good wor. especially when at a rush.  一定支持Suki靚老板。

114 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。