推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

亞洲讓球盤擂台~~~賽後報告 (Week 1)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-5 20:34 發表
終於放工!!!

明天至再Chat!!!

Sayonara

拜拜!

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-5 08:34 PM 發表
終於放工!!!

明天至再Chat!!!

Sayonara

bye bye~~~~see u tomorrow

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-5 08:34 PM 發表

一於請妳去銅鑼灣「豆豆甜品」食好冇?
話時話,你食過未ga?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-5 20:36 發表

bye bye~~~~see u tomorrow
我唔想bye妳住,得唔得?

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-5 08:38 PM 發表

我唔想bye妳住,得唔得?
我仲未訓!嘻嘻

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-5 20:37 發表

話時話,你食過未ga?
門口經過冇入   驚妳係裡面嘛

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-5 08:39 PM 發表

門口經過冇入   驚妳係裡面嘛
驚我追你數呀?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-5 20:42 發表

驚我追你數呀?
驚我老婆見到有排問咋

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-5 08:47 PM 發表

驚我老婆見到有排問咋
哈哈哈!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-5 20:51 發表

哈哈哈!
唔準笑

弊!返黎啦,唔講住。拜拜!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-5 09:07 PM 發表
弊!返黎啦,唔講住。拜拜!
哈哈哈

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-5 08:47 PM 發表

驚我老婆見到有排問咋
cat 兄,現在是否有一些羨慕我呢        
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-5 09:43 PM 發表

你要頂痰罐呀?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-5 10:06 PM 發表

你要頂痰罐呀?
個個係 cat 兄,唔係我,我而家無犛無掛除左個女

一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-5 21:43 發表

好羨慕添啦!都係海闊天空,自由自在最寫意!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-5 22:06 發表

你要頂痰罐呀?
豆豆,呢招「粵語長片」(知唔知係乜?)年代先有咋!

賽後報告 (Game 11 ) ~~~ 小統計

賽後報告 (Game 11 ):

小統計:

亞洲讓球盤擂台(11):法國 對 意大利 (2008歐洲國家盃外圍賽)
參賽/已報名人數:37/56 (66%)
估中人數:19 (51%)
晒冷人數:4 (11%)
動用儲備人數:11 (30%)

得分最多:4712分 (SAX)
失分最多:-4890分 (中年地盤佬)

盤統計:上=8   下=3   走=0
盤走勢:上上上上上上上 (右邊為最近期賽事,只計最近10場,平手盤主場勝當上盤)

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-8 05:16 PM 發表
賽後報告 (Game 11 ):

小統計:

亞洲讓球盤擂台(11):法國 對 意大利 (2008歐洲國家盃外圍賽)
參賽/已報名人數:37/56 (66%)
估中人數:19 (51%)
動用儲備人數:11 (30%)

得 ...
得分最多,兼進昇第二位~~~~~~呀!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-8 05:25 PM 發表

得分最多,兼進昇第二位~~~~~~勁呀!
我重勁    失分最多,兼進昇倒數第二位        

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-8 05:44 PM 發表

唔緊要啦,至在參與ma

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-8 05:44 PM 發表

我地兩個一齊共同進退!
......!

賽後報告 (Game 12 ) ~~~ 小統計

賽後報告 (Game 12 ):

小統計:

亞洲讓球盤擂台(12):愛華頓 對 利物浦 (英超)
參賽/已報名人數:36/58 (62%)
估中人數:20 (57%)
晒冷人數:5 (11%)
動用儲備人數:7 (19%)

得分最多:2944分 (DragonBall)
失分最多:-5100分 (liverpoolq sq)

盤統計:上=8   下=4   走=0
盤走勢:上上上上上上上 (右邊為最近期賽事,只計10場,平手盤主場勝當上盤)

賽後報告 (Game 13 ) ~~~ 小統計

賽後報告 (Game 13 ):

小統計:

亞洲讓球盤擂台(13):費倫天拿 對 國際米蘭 (意甲)
參賽/已報名人數:35/58 (60%)
估中人數:24 (69%)
動用儲備人數:6 (17%)

得分最多:1500分 (Water)
失分最多:-2000分 (DragonBall; Mazda 9)

盤統計:上=8   下=5   走=0
盤走勢:上上上上上上下下 (右邊為最近期賽事,只計10場,平手盤主場勝當上盤)

賽後報告 (Game 14 ) ~~~ 小統計

賽後報告 (Game 14 ):

小統計:

亞洲讓球盤擂台(14):巴黎聖日門 對 馬賽 (法甲)
參賽/已報名人數:35/58 (60%)
估中人數:15 (43%)
動用儲備人數:7 (20%)

得分最多:1650分 (onno1)
失分最多:-2550分 (Mazda 9)

盤統計:上=8   下=6   走=0
盤走勢:上上上上上下下下 (右邊為最近期賽事,只計10場,平手盤主場勝當上盤)

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。