推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

亞洲讓球盤擂台~~~賽後報告 (Week 1)

本主題被作者加入到個人文集中

亞洲讓球盤擂台(l0):羅馬尼亞 對 保加利亞 (2008歐洲國家盃外圍賽)

賽後報告 (Game 10 ):

小統計:

亞洲讓球盤擂台(10):羅馬尼亞 對 保加利亞 (2008歐洲國家盃外圍賽)
參賽/已報名人數:31/55 (56%)
估中人數:11 (35%)
晒冷人數:1 (3.2%)
逾時不候:0 (0%)

得分最多:2746分 (全軍盡)
失分最多:7400分 (Cationic)

盤統計:上=7   下=3   走=0
盤走勢:下下上上上上上上上(右邊為最近期賽事,平手盤主場勝當上盤)

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-4 01:43 PM 發表

小統計:

亞洲讓球盤擂台(10):羅馬尼亞 對 保?008歐洲國家盃外圍賽)

得分最多: ...
sax 兄返來 la ,期待更詳細報告     
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-4 01:46 PM 發表

sax 兄返來 la ,期待更詳細報告     
乜呢個Game咁得人驚???搞到我唔賭反而上左第2位

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-4 01:50 PM 發表

乜呢個Game咁得人驚???搞到我唔賭反而上左第2位

Sax ba呀~~~~~~~~

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-4 01:54 PM 發表

Sax ba呀~~~~~~~~
乜事喊到咁淒涼呀 ???Cationic兄輸剩8蚊搭車都未喊

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-4 02:00 PM 發表

乜事喊到咁淒涼呀 ???Cationic兄輸剩8蚊搭車都未喊

但佢嬴馬會錢喎,做咩要喊?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-4 02:04 PM 發表

但佢嬴馬會錢喎,做咩要喊?
咁妳做咩要喊呢又,都上番第4 o各?

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-4 02:48 PM 發表

咁妳做咩要喊呢又,都上番第4 o各?

咁我明明係你後面ga ma!咦,你d手指"咬"出唔係"咬"入ga?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-4 03:01 PM 發表

咁我明明係你後面ga ma!咦,你d手指"咬"出唔係"咬"入ga?
冇人爬左妳頭喎,反而有 2 個人比妳爬左頭  
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-4 03:07 PM 發表

冇人爬左妳頭喎,反而有 2 個人比妳爬左頭  
邊兩個?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-4 03:24 PM 發表

邊兩個?
冰河兄同 cat 兄,咁都唔知  

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-4 03:48 PM 發表

冰河兄同 cat 兄,咁都唔知  
嘩,唔通記晒咁多野咩,我d RAM留番你記住你打過既說話MA

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-4 03:58 PM 發表

嘩,唔通記晒咁多野咩,我d RAM留番你記住你打過既說話MA
妳對我特別處理       

好容易比人誤會過播

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-4 04:06 PM 發表

妳對我特別處理       

好容易比人誤會過播
絕無特別處理,都係一般處理o者!

誰能代替哥哥地位

回復 #376 Sax 的帖子

咦,最引人入勝果part無左o既?!
日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

引用:
原帖由 Butt 於 2006-9-4 04:48 PM 發表
連Butt大大都追住黎睇bor!
代Sax ba講佢,佢可能忙,俾d時間佢!

一定精彩!密切注意

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-4 13:43 發表

小統計:

亞洲讓球盤擂台(10):羅馬尼亞 對 保?008歐洲國家盃外圍賽)

得分最多: ...
多謝報告。

引用:
原帖由 Butt 於 2006-9-4 04:48 PM 發表

一追再追

賽後報告 (Game 10)

1. 各人爭崩頭霸頭位,點知一直領先既Cationic,一個大熱倒灶~~~~噢喔~~~仲有8分,未至捧蛋可以再接再勵(唔知係再剩8分,定再去番三甲位置呢)

2. DragonBall 一個不容忽視既高手,截止而家十個回合,已嬴左五場賽事,近期眼光獨到,所以輕易爬上第一位置。

3. 至於佔據第二名的Sax,可以話無啦啦咁都有第二,原全唔知發生乜事,放完個假冇買都進昇兩級!(最開心非你莫屬啦!)

4. 第三位係中年地盤佬,原來係非一般既地盤佬,有腦有謀,下下計住度住都要高分過紅豆沙好有理由相信你同cationic係有d不可告人既親蜜關係ga!竟然輸左3200分,都仲有第三位,真係無理由!

5. 紅豆沙傻瓜瓜轉左恁A無得嬴都仲有得第四位,呢d係咪叫傻人有傻福呢!

6. 至於第六位既全軍盡,因為今年先加入呢個遊戲,唔知佢有幾多實力,可能一個唔覺意,佢成為大嬴家都未定,大家密切留意!

7. Butt與開盤人關係蜜切,熟知開盤大大既喜好,自然投注無往而不利!不過,波始終係圓,又唔係佢自已落場踢,邊隊嬴都冇一定ga ma,唔係點會有爆冷既情況出現呢又!

8. 好野!為勝出率最高者分別為cationic、中年地盤佬、休谷客、whyte168、泰山、紅豆沙,各嬴六場!

9. 係呢,唔知會唔會有得估,誰是大嬴家呢?

10. 今日報告住今多先,下次搵第二個幫手好麻!

誰能代替哥哥地位

多謝豆豆精彩報告,其實妳都寫得幾好    不過比起 sax 兄就好似落少左的鹽   
如果寫得放的就更加好      

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-5 12:22 PM 發表
多謝豆豆精彩報告,其實妳都寫得幾好    不過比起 sax 兄就好似落少左的鹽   
如果寫得放的就更加好      
咁就又請你寫下一場啦,教下豆仔點寫得放!
我又無你地食得咁咸!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-5 01:27 PM 發表

咁就又請你寫下一場啦,教下豆仔點寫得放!
呢的咁辛苦鴾u作緊係留番比 sax 兄啦   

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-5 01:40 PM 發表

呢的咁辛苦鴾u作緊係留番比 sax 兄啦   
家下叫你寫,你係咪唔寫呀!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-5 01:41 PM 發表

家下叫你寫,你係咪唔寫呀!
冷靜的,冷靜的,要保持型像 ar  ma         
學妳所講『決定權係我度,等我考慮鴷』         

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-5 01:48 PM 發表

冷靜的,冷靜的,要保持型像 ar  ma         
學妳所講『決定權係我度,等我考慮鴷』         
This is an order

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-5 01:52 PM 發表

This is an order
我驚寫出咸得滯,會比板主禁止發言喎  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。