推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

亞洲讓球盤擂台~~~賽後報告 (Week 1)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-23 02:41 PM 發表

弊!我已經偷薔
好野,又有版權費收!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-23 14:47 發表

好野,又有版權費收!
講明係偷!又點會俾版權費丫
臐A最多第日整幾合瑞士朱古力俾妳......肥d至得意嘛

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-23 02:54 PM 發表

講明係偷!又點會俾版權費丫
臐A最多第日整幾合瑞士朱古力俾妳......肥d至得意嘛
咦,又係瑞士朱古力?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-22 18:40 發表

謝版主厚愛,妳的支持 = 我的力量

咦,豆豆加你廿分你就焚身,咁如果豆豆賜你一吻咪。。。都似?!

日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

引用:
原帖由 Butt 於 2006-8-23 03:11 PM 發表

咦,豆豆加你廿分你就焚身,咁如果豆豆賜你一吻咪。。。都似?!

係咪估四字成語呀?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-23 03:19 PM 發表

係咪估四字成語呀?
豆豆估到未呀 ???好多巴打想答,但更加想妳估吓先  

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-23 03:53 PM 發表

豆豆估到未呀 ???好多巴打想答,但更加想妳估鴷  

我~~~~~~~~~唔識,有冇15/16

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-23 15:07 發表

咦,又係瑞士朱古力?
唔通國產朱古力好食咩

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-23 04:26 PM 發表

唔通國產朱古力好食咩
當然唔係啦,之前有人話去瑞士出trip會買!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Butt 於 2006-8-23 03:11 PM 發表

齋咀都。。。

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2006-8-23 01:49 AM 發表

SAX兄, 你搞錯啦, 我無編輯果場正正係晒冷果場, 係嬴左架!
如果唔係點會喊喎! (驚無機會爭「豆豆之)
係噃,嗰鋪真係晒利物浦喎,唔好意思,提起你啲傷心事w

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-23 05:06 PM 發表

係諢A齙Q真係晒利物浦喎,唔好意思,提起你禷豸艅w

嘿嘿, 唔緊要, 您人有錯手嘛! 何況我果次係自己樣衰...
......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-23 16:32 發表

當然唔係啦,之前有人話去瑞士出trip會買!
去瑞士哽係買錶啦,又或者買番支瑞士軍刀都好喎~~~
咁熱!d朱古力未返到嚟已經溶哂啦

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-23 16:02 發表

我~~~~~~~~~唔識,有冇15/16
唔駛15/16,畢兄d圖已經話咗答案啦!傻豆

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-23 04:48 PM 發表

齋咀都。。。
......!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-23 09:12 PM 發表

去瑞士哽係買錶啦,又或者買番支瑞士軍刀都好喎~~~
咁熱!d朱古力未返到薑w經溶哂啦
咁你係咪想講買錶俾我呢?

誰能代替哥哥地位

賽後報告 ~~~ 亞洲讓球盤擂台(6):查爾頓 對 曼聯 (英超)

賽後報告 (Game 6):

小統計:

亞洲讓球盤擂台(6):查爾頓 對 曼聯 (英超)
參賽/已報名人數:29/44 (66%)
估中人數:23 (79%)
晒冷人數:6 (21%)
忘記編輯:0 (0%)
得分最多:4250分 (中年地盤佬)
失分最多:500分(onno1)

盤統計:=4   =2   走=0
盤走勢:下下上上上上(右邊為最近期賽事)

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-24 09:14 AM 發表

小統計:

晒冷人數:6 (21%)4(14%),及1個晒一半!
得分最多:4250分 (中年地盤佬 ...
資料有誤!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-24 09:51 AM 發表

資料有誤!
咦????點解我數來數去都係6個。。。。。。咁猛 ?!?

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-24 08:37 發表

咁你係咪想講買錶俾我呢?
好,下次去瑞士買隻Swatch俾妳玩。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-24 10:29 發表

時運高睇唔到。  

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-24 10:29 AM 發表

晒冷人數應該是 5 人,冰河、利記、mazda 9、瘋癲大師、dragon ball,無忌兄雖然說晒,但原本分數為 0 ,所以應該不計算在內。

部份晒冷人數應該是 5 人,ericlam、onno1、fai 兄、筆大大及小弟。
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-24 09:14 AM 發表

小統計:

晒冷人數:6 (21%)
得分最多:4250分 (中年地盤佬 ...
多謝 sax 兄報告,今次出得咁快

一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

咁耐都唔見人,sax 兄莫非真係 - - - - - - - - -  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-24 12:07 PM 發表

多謝 sax 兄報告,今次出得咁快

出得快 = 男人大忌  

下次唔該讚第樣

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。