推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

亞洲讓球盤擂台~~~賽後報告 (Week 1)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-26 06:42 PM 發表

唔係化,仲以為搵到接班人TIM。。。。

嘻嘻,我呢d間唔中過下筆癮,嘻嘻,繼續等你.........

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-26 06:42 PM 發表

唔係化,仲以為搵到接班人TIM。。。。

嘻嘻,原來cationic、中年地盤佬同埋靚豆仔都係中左六場!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-28 10:30 AM 發表

嘻嘻,原來cationic、中年地盤佬同埋靚豆仔都係中左六場!

回復 #201 紅豆沙 的帖子

賽後報告 (Game 8 ):

小統計:

亞洲讓球盤擂台(8):利爾 對 波爾多 (法甲)
參賽/已報名人數:27/45 (60%)
估中人數:11 (41%)
晒冷人數:1 (4%)
忘記編輯:取消編輯後已成絕嚮

得分最多:5080分 (中年地盤佬)
失分最多:1200分 (DragonBall)

盤統計:=6   =2   走=0
盤走勢:下下上上上上上上(右邊為最近期賽事,平手盤主場勝當上盤)

亞洲讓球盤擂台(9):阿士東維拉 對 紐卡素 (英超)

賽後報告 (Game 9 ):

小統計:

參賽/已報名人數:33/53 (62%)
估中人數:13 (39%)
晒冷人數:1 (3%)
逾時不候:1 (3%)

得分最多:4200分 (DragonBall)
失分最多:1000分 (休谷客,泰山)

盤統計:=7   =2   走=0
盤走勢:下下上上上上上上上(右邊為最近期賽事,平手盤主場勝當上盤)

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-28 07:14 PM 發表

小統計:

參賽/已報名人數:33/53 (62%)
估中人數:13 (39%)
晒冷人數:1 (3%)
逾時不候:1 (3%)

得分最多:4200分 (D ...
sax 兄經過訓練後果然有進步,出 ----- 報告都慢左的 ( 咁講o岩聽 ah  ma )   

無論檑台結果如何,多謝 sax 兄詳細報告,唔係都冇留意近來興開上盤      
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-28 07:14 PM 發表

...
咦..........唔通要聰明既人先睇到!點解我睇唔到既...........

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-29 10:09 PM 發表

咦..........唔通要聰明既人先睇到!點解我睇唔到既...........
妳睇唔到    係時運高定係中左毒(部電腦)  

相關搜索目錄: 電腦
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-29 10:18 PM 發表

你有冇見Sax係2006年8月29日出賽後報告呀?我真係睇唔到bor,

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-29 10:30 PM 發表

你有冇見Sax係2006年8月29日出賽後報告呀?我真係睇唔到bor,
sax 兄,餅主追你快的出報告呀  

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-29 10:43 PM 發表

無追呀!

誰能代替哥哥地位

賽後報告 (Game 7 - 9) ~~~ 小評語

賽後報告 (Game 7 - 9)

亞洲讓球盤擂台
(7)史浩克零四 對 雲達不萊梅 (德甲)
(8)利爾 對 波爾多 (法甲)
(9)阿士東維拉 對 紐卡素 (英超)

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

回復 #212 Sax 的帖子

非常詳細分析。 

回復 #213 HJ2127_ATR1 的帖子

thanks HJ 非常迅捷的回應

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-30 09:29 AM 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****

俾你笑屎,陳公子之前拎個第二ga!

誰能代替哥哥地位

回復 #215 紅豆沙 的帖子

謝豆姐,有無分加呀今次???

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-30 10:01 AM 發表
謝豆姐,有無分加呀今次???
又加~~~~~~~你加左無耐je bor

誰能代替哥哥地位

回復 #206 中年地盤佬 的帖子

謝中兄支持,仲有份詳細D請慢用。。。。。

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-29 10:09 PM 發表

唉,我明白,妳要求嘅報告同中兄睇到嘅係唔同

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-29 10:18 PM 發表

豆姐呢種唔係時運高,係要求高同眼角高,睇唔起我份小統計報告

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-30 10:20 AM 發表

豆姐呢種唔係時運高,係要求高同眼角高,睇唔起我份小統計報告

你咁講野ga

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-29 10:43 PM 發表

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-30 08:10 AM 發表

無追呀!
知妳無追,催之嘛     

其實兩位咁捧場,小弟都好感動

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-30 10:27 AM 發表

知妳無追,催之嘛     

其實兩位咁捧場,小弟都好感動

無d咁既事!

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。