推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

秋之樂Spa

回復 250# 的帖子

還有她是陀地,身材樣子

回復 246# 的帖子

可以打公司電話34839952,歡迎光臨

引用:
原帖由 wewa_168 於 2013-12-2 10:34 發表
Ruby 一副明星相,    令不少 C-hing 神魂顛倒.
搂上骨余思曼

引用:
原帖由 indicator 於 2013-12-2 15:16 發表

搂上骨余思曼
各花入各眼,我就覺得Ruby笑起來仲靚過阿佘,相信James兄不會反對吧!

William兄,總之無論樣貌、外形和骨技都冇得投訴…… : )

william 兄所言有理。講起都好久未見 James 兄了.

wewa兄,的確有一排沒碰見了……今天放假會上去按下午骨,唔知見唔見到不你呢?

我看下午開會情況,希望能見到 James 兄啦 !

今天終於見到丁丁及新人MiuMiu, 兩人樣貌及身形都唔錯…… : )

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-11-28 01:32 發表
哈哈哈……終於首次幫襯了……剛才到秋之樂享受了Ruby的靚骨,用了有木桶的那間大房,感覺非常好! : )

還以為可順便見一見新星丁丁,可惜我到達時她已收工,有待下次吧!
日前再做丁丁,用了James兄上次感覺非常好的那間大房,
人靚房正,享受了90分鐘的glorious time。

William兄, 你就好啦,做了90分鐘………今天由於房間緊張(我亦遲了少許),我做了跟Ruby的首個單鐘……現在還有點若有所失的感覺…… : (

James 兄,難道細VIP 房都有人用緊?
唔緊要,約埋再去過
下次去食丁麵

Global兄,實不相瞞,我對SVIP房不大感興趣……哈哈哈!

引用:
原帖由 globalwarming 於 2013-12-3 23:44 發表
James 兄,難道細VIP 房都有人用緊?
唔緊要,約埋再去過
下次去食丁麵
Global C 兄,
James 兄來的時候,小弟正在sVIP房食緊丁麵

James兄, 我 4:30PM到, 試了一丁麵, 不俗.   問老板娘 James兄幾時到, 獲知 C-hing 己完事離開了. 豆豆大力推介 MiuMiu,

wewa兄,我應該是你到前5分鐘才離開的……話時話,似乎丁丁、MiuMiu兩新人將會吸引一班新師兄粉絲…… : )

引用:
原帖由 indicator 於 2013-12-4 1:30 發表

Global C 兄,
James 兄來的時候,小弟正在sVIP房食緊丁麵
Indicator 兄,
可唔可以分享龠K身指數和好玩度?

今日有新同事miumiu

James兄,我估只有你才不會對丁丁 & MiuMiu 有性趣 收到老板娘 order,今日要試 MiuMiu.

wewa兄,誰說我没有!?只是没行動而已,哈哈哈……好好享受及等你報告喇! :)

老闆娘也發了邀請函給我這“骨技調查員”
實習生,只可惜今日忙著,

期待C兄的 miumiu 名牌手袋測驗報告

回復 252# 的帖子

多謝老闆娘,下星期回港call你!

我一向喜歡較成熟的 BG,因骨技較有保証,前天老板娘叫我試試 MiuMiu,我第一時間係問:又叫我試新女 ! 她識唔識 dup ? 雖則 MiuMiu 係索, 眼大大又迷人, 但我始終感覺她 young 左D. 昨天中午兩位老板用車輪戰術追 call, 知到避冇可避, 只好依時到達. 出手意料之外, MiuMiu 骨技有板有眼,雖則穴位不太準, 但都很用心按並不停問我夠唔夠力, 又話我條腰好硬, 用睜幫我大力推,其實我唔喜歡 BG 用睜推,因我喜歡柔力多過死力. MiuMiu 都幾健談, 和我無所不談而且善解人意, 不經不覺就渡過左快樂的90 min. 真覺有點意尤未盡. 最後講俾各位 C-hings 知, MiuMiu & Coffee 係好姊妹, 喜好雙飛的 C-hing 可以一試.   
本帖最近評分記錄
  • messenger 體力 +30 謝謝師兄的miumiu試後分享∼ 2013-12-6 13:16
  • messenger 威望 +30 謝謝師兄的miumiu試後分享∼ 2013-12-6 13:16
  • messenger 金錢 +30 謝謝師兄的miumiu試後分享∼ 2013-12-6 13:16
  • hungkm 金錢 +20 多謝分享 2013-12-5 12:28
  • hungkm 威望 +20 多謝分享 2013-12-5 12:28
  • hungkm 體力 +20 多謝分享 2013-12-5 12:28

今日難得kk有返工

引用:
原帖由 wewa_18 於 2013-12-5 10:35 發表
我一向喜歡較成熟的 BG,因骨技較有保証,前天老板娘叫我試試 MiuMiu,我第一時間係問:又叫我試新女 ! 她識唔識 dup ? 雖則 MiuMiu 係索, 眼大大又迷人, 但我始終感覺她 young 左D. 昨天中午兩位老板用車輪戰術追 call ...
今日試 miumiu 手藝,短髮大眼妹,貌似無線9:30鶖M鬧劇中的一個新進女藝人,
迷人樣子加上標準身栽,短褲幼腿,才廿幾歲,真如師兄所言:索

骨技我一向要求不高放在次要位置,所以我告訴她我因為睡得不太好想要慢慢按睡一會,静静地按一會已知她不是新手,原來是來自美容院的手勢,
痝葽R柔派的我,對我來說十分OK  如果聲線再甜美些就 perfect

第二章服務 miumiu 非常貼心,令我感到驚喜 ,兩兄弟都好滿足,
服務跟coffee一樣高質素,不過她今天看似有繰痋A所以我就不跟她過招了
由於兩個都值得推介,留定銀O,下次試 (coffee + miumiu) 雙飛四手按摩
索+索=超索, 唔駛去泰國咁遠做spa了

今日丁丁早走,又見不到她了。

相關搜索目錄: 美容 SPA
本帖最近評分記錄
  • messenger 金錢 +30 謝謝師兄分享苗苗試後報告∼ 2013-12-6 13:15
  • messenger 威望 +30 謝謝師兄分享苗苗試後報告∼ 2013-12-6 13:15
  • messenger 體力 +30 謝謝師兄分享苗苗試後報告∼ 2013-12-6 13:15
  • hungkm 金錢 +20 多謝分享 2013-12-6 10:52
  • hungkm 威望 +20 多謝分享 2013-12-6 10:52
  • hungkm 體力 +20 多謝分享 2013-12-6 10:52

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。