推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

秋之樂Spa

引用:
原帖由 wewa_168 於 2014-4-7 11:01 發表 4/3探完樂老闆,4/4秋老闆又 whatsapp 我,叫我試新BG, 我告訴秋兒我唔係貪新鮮的人, 最緊要女女合眼緣 & 服務好, 秋兒竟敢寫包單, 若女女不合我心意, 她親自替我按, 咁就冇法推啦, 新女叫 Angel, 正如 william兄所言, ...
有樂老闆的影子,都幾吸引喎

引用:
原帖由 messenger 於 2014-4-7 11:21 發表

有樂老闆的影子,都幾吸引喎
真係幾吸引,小弟和wewa兄已按了,messenger兄是否有興趣一試?

回復 752# 的帖子

Angel似樂老闆咁正

引用:
原帖由 william01 於 2014-4-7 11:50 發表 真係幾吸引,小弟和wewa兄已按了,messenger兄是否有興趣一試?
之前未能一試樂兒,如今唯有試Angel啦。

引用:
原帖由 messenger 於 2014-4-7 11:21 發表 有樂老闆的影子,都幾吸引喎
佢用埋 樂老闆以前的戰衣就冇得頂喇

請問這些按摩院是否合法的

回復 755# 的帖子

佢真係有果D裙哦

今日有水晶,祖兒,tina,可可,mika,娜娜,心兒,kiko,彤彤。

相關搜索目錄: 水晶

終於天晴啦,陽光,海灘,3D豪情大家買票了嗎?哈哈哈

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-4-9 13:29 發表 終於天晴啦,陽光,海灘,3D豪情,大家買票了嗎?哈哈哈
莫非上秋樂光顧送戲票?

引用:
原帖由 messenger 於 2014-4-9 16:07 發表

莫非上秋樂光顧送戲票?
問題哈,我把票放戲院售票窗口了,去到戲院說我的名字就好了,

隔左一排無上秋之樂..尋日再上..一開門...邊見到靚靚秋老闆....無見一排..索左..又靚左~
仲要著到鬼死咁sexy tim

入room 前見到娜娜  果然係一個美女 有冇c兄試過~?

之後秋兒介紹彤彤~

彤彤..幾靚女...係個種...我見由憐個類形......
唔好以為

我見由憐就好細佬女....佢個身形都好fit 下

一邊享受一邊聽童話
聽佢講番佢d野..覺得佢好孝順女 顧家~ 生活環境唔係太好更家憐愛多三分
走個時 彤彤換左衫...又轉左一個look 有少少cutie 似的 套衫同佢style 好襯

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-4-9 17:06 發表

沒問題哈,我把票放戲院售票窗口了,去到戲院說我的名字就好了,

我去了..說秋老闆請我睇的 放低了票~但..他們說我是白撞的~ 唉..都是去秋兒到睇秋季景色好過~

回復 761# 的帖子

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-4-9 17:06 發表 沒問題哈,我把票放戲院售票窗口了,去到戲院說我的名字就好了,
邊間戲院先?

引用:
原帖由 etpooh 於 2014-4-9 17:14 發表 隔左一排無上秋之樂..尋日再上..一開門...邊見到靚靚秋老闆....無見一排..索左..又靚左~仲要著到鬼死咁sexy tim 入room 前見到娜娜  果然係一個美女 有冇c兄試過~?之後秋兒介紹彤彤~彤彤 ...
我試過娜娜了,滑手神偷,請看回#734....

彤彤又真的有點楚楚可憐之感....

今日有祖兒,tina,Angel,水晶,小燕子,心兒,mika ,娜娜,彤彤,kiko。

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-4-10 10:52 發表
今日有祖兒,tina,Angel,水晶,小燕子,心兒,mika ,娜娜,彤彤,kiko,仲有佳佳返晚上7點到12點。
秋老闆:唔知有冇安安呢??

引用:
原帖由 e-zone 於 2014-4-10 11:38 發表 秋老闆:唔知有冇安安呢??
安安....哈哈

熊貓樂園∼

好名字,可以考慮哈

回復 757# 的帖子

我要佢著比我睇

做左CD rom好耐,終於首次落卜鯨。唔知今晚會有甚麼驚喜?
各位請多多指教~
花開堪折值須折,莫待無花空折枝。

今日新冰冰有返工

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-4-12 13:33 發表 今日新冰冰有返工
不是叫乒乓嗎? 哈哈!見到她了....清純 記得約三飛

回復 773# 的帖子

近期有思樂冰供認,思樂咪即係想住樂兒的Angel,
冰咪係近日加盟的新冰冰。
早前試過新冰冰,不如叫小冰或小兵 比師兄們不會攪錯。
新冰冰的推按力度不錯,長腿有料之人,還有其獨特的技巧,
雙膝磿PP,暖手包蛋,非常了得,新鮮新鮮

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。