推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

秋之樂Spa

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-3-19 13:15 發表
男人的浪漫,不是豆腐火腩飯,咁簡單!
一份情懷,一點記憶,一時想入非非,,,
有些技師需然認識很久,做過多次,男人總是貪新鮮,新鮮過後又想回憶多次對她的感覺,每隔一時間,總會再想加深齯F解,加多些親近 ...
那位師傅能令ken兄如此陶醉?

聽日有2位新同事,mika同ice

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-3-20 00:27 發表 聽日有2位新同事,mika同ice
Mika蒸溜水? 解渴怡情∼ 哈

走了冰冰,來了ice.....

相關搜索目錄: 蒸溜水

回復 688# 的帖子

i want my 冰冰呀

引用:
原帖由 SCWT 於 2014-3-20 15:44 發表
i want my 冰冰呀
So do I. 想不到竟無緣做第二次。

今日有mika,ice,coffee,可可,雪兒,小燕子,寶兒,tina。心兒

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-3-21 10:51 發表 今日有mika,ice,coffee,可可,雪兒,小燕子,寶兒,tina。心兒
見到Mika了∼長髮靚靚後生女,今日穿黑色背心深藍短牛黑絲高跟鞋,索到呢
寶兒電了新髮型,漂亮的洋娃娃∼

怎麼小燕子一雙美腿越來越修長呢?

星期天照常營業

今日有mika,祖兒,寶兒,心兒,小燕子,tina,coffee,

TinaDidi 始終係我至愛,難得有個model身型的靚女同我咁好傾!

回復 710# 的帖子

哇,c兄好厲害,在10年註冊的時候就知道有tina這個名字哈哈哈,個名好般配哦

小燕子我都試過,超可愛美少女 ,
O得人很開心的 ,兩part都做得很好,
互動性強 ,值得推介,下次試下新人 Mila 先

相關搜索目錄: 美少女

回復 712# 的帖子

我就反而想試番d舊人,可惜全部走晒 lu. 有冇師兄知道佢地消息啦?轉了新場?

引用:
原帖由 chiusyan 於 2014-3-25 22:05 發表
小燕子我都試過,超可愛美少女 ,
O得人很開心的 ,兩part都做得很好,
互動性強 ,值得推介,下次試下新人 Mila 先
只能講句人人骨運唔同

今日有新同事娜娜

引用:
原帖由 chiusyan 於 2014-3-25 22:05 發表 小燕子我都試過,超可愛美少女 ,O得人很開心的 ,兩part都做得很好,互動性強 ,值得推介,下次試下新人 Mila 先
師兄要試試Mika了,推按手法細緻用心

引用:
原帖由 messenger 於 2014-3-26 10:19 發表

師兄要試試Mika了,推按手法細緻用心
Thanks Ching 推介 ,咁真係要預早book 定試一試了

回復 717# 的帖子

今日有tina,祖兒,寶兒,心兒,mika,娜娜,coffee,雪兒。

7點到12點有新同事佳佳

今日有朋友客串一日

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-3-28 13:19 發表
今日有朋友客串一日
秋姐的神秘朋友? 想知

前日上秋之樂,同老闆娘吹下水 ,
睇到娜娜,清純靚女,但因時間關係 ,
未能一試 ,忍唔住睇多幾眼,
唯有下次再試

引用:
原帖由 chiusyan 於 2014-3-25 22:05 發表 小燕子我都試過,超可愛美少女 ,O得人很開心的 ,兩part都做得很好,互動性強 ,值得推介,下次試下新人 Mila 先
不再拘謹的美腿小燕子,現發揮得非常好,不單按得高水平,推油的流暢全面化,妙絕!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。