推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

秋之樂Spa

引用:
原帖由 ah347  2014-5-27 20:30 發表
夢見mi a33
c兄確定唔係見鬼?

回復 926# 的帖子

哈哈 尋日上去見到秋兒。。。真係好似見鬼咁。。。。。見到豔鬼。。唔係鬼邊有咁靚女。。無見一排。。塊面又尖左d 又瘦左。。。
同秋兒吹左陣水。。真係開心。。又見性感既coffee....真係忙到爆。。晚飯時間。。一早叫左外賣。。未到已經要去服待客。。出番黎。。外賣到左。。凍駛都未食得。。又要入另一間room...
仲有見到似barbie 公仔既嘉嘉。。。著貼身連身裙既紫紫。。誘人既祖兒。。OL既可可。。豐滿既angel。。。。。

呢度真係越黎越多靚女選擇

引用:
原帖由 etpooh 於 2014-5-28 10:59 發表 哈哈 尋日上去見到秋兒。。。真係好似見鬼咁。。。。。見到豔鬼。。唔係鬼邊有咁靚女。。無見一排。。塊面又尖左d 又瘦左。。。同秋兒吹左陣水。。真係開心。。又見性感既coffee....真係忙到爆。。晚飯時間。。一 ...
etpooh見齊陣容,終於試了誰呢?

回復 927# 的帖子

上到秋記多數都玩緣份遊戲的,主要原因是想見秋老闆幾面,而且秋記的囡囡質數都有番咁上下,所以都好少book定,今次是夜班的少女,都無諗過她還是大咪的,當下喜悅心情嘻嘻在心,但又未見到樣及身材,直至入房後,嘩,無野挑剔,樣唔錯,後生女,有身材。
沖好身後,連身喱士短裙的她已拿住杯水入來,青春無敵俏女僕!
親切熱情來形容她都幾適合,吹左陣水就開工了。
手骨話大師級你都唔信,以她年幾ok我收貨了,跟她聊天都無乜冷場,
開開心心又到推油環節,推油很落力亦令我幾舒服,
青春,靚女,好身材又熱情,攪到我都提早敗陣,
唯有下次再挑戰下(嘉嘉)先。
要講多聲,她返7:00pm,星期日可能返全日。

Thanks Ching , 晩間好選擇 ,正

韻芝今日回歸

星期曰有地方去了

回復 933# 的帖子

佢返來客串嗎?好耐無見佢

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-5-29 12:55 發表
韻芝今日回歸
期待左咁耐,终於回來了。打電話booking 先

好耐無去 spa
起雙點計架?

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 JingXX 於 2014-5-29 22:48 發表
好耐無去 spa
起雙點計架?
c兄可以打電話問

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-5-30 10:54 發表

c兄可以打電話問

我都好耐冇拜訪秋姐啦, 真失禮

回復 939# 的帖子

咁重唔快

今天又會有邊幾個呢, 不如ching們估下
我估今日有嘉嘉,可可, coffee

引用:
原帖由 hungkm 於 2014-5-30 12:10 發表 今天又會有邊幾個呢, 不如ching們估下我估今日有嘉嘉,可可, coffee
我估今日冇小燕子、冇寶兒、冇紫紫....

引用:
原帖由 e-zone 於 2014-5-30 11:00 發表
我都好耐冇拜訪秋姐啦, 真失禮
上來一餐打

今日有水晶,coffee,祖兒,tina,心兒,韻芝,kiko,angel,
仲有位新同事,暫時沒取名

晚上仲有嘉嘉,晶晶

相關搜索目錄: 水晶

好在秋兒留手沒打我。
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2014-530 14:06 發表
好在秋兒留手沒打我。
如果生的大隻,我知道打唔過,我會手下留情

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-5-30 11:22 發表
咁重唔快
是的Ken兄

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-5-30 13:00 發表

上來一餐打

秋姐,小弟聽教. 你嚇得我唔敢上去

引用:
原帖由 e-zone 於 2014-5-30 15:11 發表
秋姐,小弟聽教. 你嚇得我唔敢上去
追住打

回復 946# 的帖子

有邊位師兄唔大隻過妳丫?即係唔會打人

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。