推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

秋之樂Spa

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-6-29 10:22 發表
C兄可唔可以留番個白紙角比我塗顏色?
好耐無見秋樂,等我忙完工作来你處做
看更,要日日睇靚女睇到夠 補番數
妳都知呢,罰你洗毛巾一個星期,沖╲齯韖峇礞y哈哈

引用:
原帖由 e-zone 於 2014-6-29 01:00 發表 唔通張白紙咁快俾差兄上左油墨?
我只點了一點咋....其他留返各位師兄繪畫

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-6-29 10:22 發表 C兄可唔可以留番個白紙角比我塗顏色?好耐無見秋樂,等我忙完工作来你處做看更,要日日睇靚女睇到夠 補番數
仲有好多位留返俾global兄 她是秋樂「唯」一的陀地,哈哈 她不會似我學生時代的暗戀情人,似學生會女主席多些,哈哈!

相關搜索目錄: 學生會

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-6-29 13:51 發表
妳都知呢,罰你洗毛巾一個星期,沖╲齯韖峇礞y哈哈
横掂都要洗,可唔可以變態D洗老底?
(此服務只適用於女生,T-back 特快)

回復 1079# 的帖子

咁BarBar留比我啦

引用:
原帖由 messenger 於 2014-6-28 13:59 發表

秋老闆快些公布吧!
佢叫唯唯

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-6-30 10:43 發表 佢叫唯唯
她鄭重的說:「係湯唯黻腄A唔係維他奶嚘!」哈哈!

今日有唯唯,阿咪,michelle,annabelle,tina,小燕子,寶兒。

回復 1082# 的帖子

唔知會唔有湯碗咁大呢?

七一按骨大遊行

咁膠麍F苦,跟本無得救!
七一上街都只能渲洩鴾ㄩ﹛A年年交税
乜Q蚍くㄤL,我黚嬤D好簡單卑微,
只係想全年用來減壓麉鰤弦}支可以報銷減税,所以依家制作緊遊行標語横額。

不過我會遊完行去找 annabelle 心理醫生,
天氣咁熱,唔減壓降火會谷爆,上次見佢帶番個
黑框眼鏡,如果蚋憟苀T就十足十D '女W' 鼢琚A
日文我都識一句: San sei,ki mo chi?

相關搜索目錄: 日文

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-6-30 21:40 發表 咁膠麍F苦,跟本無得救!七一上街都只能渲洩鴾ㄩ﹛A年年交税但乜Q蚍くㄤL,我黚嬤D好簡單卑微,只係想全年用來減壓麉鰤弦}支可以報銷減税,所以依家制作緊遊行標語横額。不過我會遊 ...
比較 Annabelle 既按摩技術,更懷念她的廚藝

的確屬有口福一族,好似識整好多莱式,
有次佢帶自家湯返公司飲,大方地分了
D比我,手勢好正!

大家早晨呀,
今日有唯唯,阿咪,annabelle,心兒,
韻芝,小燕子,今日嘉嘉日頭都在。

早晨,今日有阿咪,annabelle,michelle,
祖兒,tina,心兒,小燕子,寶兒,韻芝。

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-7-2 10:51 發表 早晨,今日有阿咪,annabelle,michelle,祖兒,tina,心兒,小燕子,寶兒,韻芝。
怎麼見到阿咪會覺得有妳去年的影子?

回復 1090# 的帖子

我又唔覺喎,秋老闆

今日有新同事文文

回復 1092# 的帖子

又有新人,真好,不過又是常用名!
試極都重有!

大家早晨呀,今日有阿咪,michelle,annabelle,tina,
文文,韻芝,祖兒,心兒,寶兒,小燕子。

回復 1094# 的帖子

韻芝,,,搵之 長腿又靚左

女神Michelle黎左秋之樂, 當然要去探一探佢啦.
唔見一排, 索左啵, 仲多左一身健康既膚色,再加埋佢既打扮,性感既貼身超短裙……..想殺死人咩

呢排睇波睇到好, 好采經Michelle一按全身都鬆晒
按完轉身………. Michelle貼心又貼身, 我一路打都一路回味緊,唔得一陣又要上去搵女神先得

回復 1096# 的帖子

Michelle的確無見一輪,識打扮左,人都靚左很多!

引用:
原帖由 gooddog1988 於 2014-7-3 16:21 發表 女神Michelle黎左秋之樂, 當然要去探一探佢啦.唔見一排, 索左啵, 仲多左一身健康既膚色,再加埋佢既打扮,性感既貼身超短裙……..想殺死人咩呢排睇波睇到好, 好采經Michelle一按全身都鬆晒:verygo ...
Michelle的戰衣具特色,她的舉手投足有如小女孩那麼可愛呢∼

大家早晨呀
今日有阿咪,michelle,祖兒,tina,
小燕子,寶兒,心兒。

回復 1098# 的帖子

Michelle大左一年,性感左很多

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。