推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

秋之樂Spa

早晨,今日有祖兒,tina,阿咪,可可,

晴晴,丹丹,angel,寶兒,韻芝

回復 1226# 的帖子

Angel真係鬼馬到暈,要入房鬼運下先

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-8-11 11:51 發表 Angel真係鬼馬到暈,要入房鬼運下先
鬼馬Angel, 鬼妹仔性格

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-8-11 10:46 發表
早晨,今日有祖兒,tina,阿咪,可可,

晴晴,丹丹,angel,寶兒,韻芝

仲有心兒

回復 1226# 的帖子

丹丹真係幾靚女

早晨,今日有阿咪,可可,小燕子,韻芝,
丹丹,晴晴,tina

大家早晨呀,今日有阿咪,tina,可可,小燕子,
丹丹,晴晴,angel,韻芝,心兒

回復 1232# 的帖子

丹丹
樣貌:長髮,笑容親切,幾靚女似韓妹
身材:中等偏瘦,幾平均
皮膚:白滑
年齡:目測24
推按:慢慢推,慢慢按,柔力,要大力者不合
推油:又是慢慢推,慢慢來,有點當我是件藝術品
健談:話題算多幾好傾,不過交流時常用普通話
技術:雙掌齊推,不太興奮,但又幾受用喎,反而幾鐘意這手法

相關搜索目錄: 普通話

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-8-13 11:14 發表
大家早晨呀,今日有阿咪,tina,可可,小燕子,
丹丹,晴晴,angel,韻芝,心兒
仲有個19歲
坨地靜靜

回復 1234# 的帖子

又一個青春陀地

大家早晨,今日有阿咪,tina,小燕子,              心兒,晴晴,丹丹,

仲有2個19歲坨地唯唯同靜靜

大家早晨呀,今日有祖兒,阿咪,tina,小燕子,
丹丹,晴晴,心兒,唯唯

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-8-15 10:54 發表
大家早晨呀,今日有祖兒,阿咪,tina,小燕子,
丹丹,晴晴,心兒,唯唯
仲有michelle

大家早晨呀,今日有michelle.丹丹,晴睛,阿咪,心兒,祖兒,小燕子,tina

走過骨火大地 2/4

19歲 陀地 唯唯

好耐無見秋樂,去探探佢地,原來我見到樂兒的機率較高,但是係
秋兒搖控給我推介19才嘅陀地,佢推介比我,通常 99.99%  say OK.
親身試試,的確所言非虚,估計入行不久,所以我對骨技要求不高,
佢特别之處係無濃妝艶沫,說話直率無乜习鑽嘅修飾,完全真實呈現一位
19嵗女孩應有嘅風格,slim, 十分素人 feel, 所以用一般師傅嘅標準去比較
就不太恰當,上半場只中規中矩,下半埸人性化服務好識做,為我着想,
減少衝破重重關卡,即時加分,細節唔講了。佢令我想起去年曾遇過
的人妻素人,只做了2天,遇上時没覺得佢比其他師傅好,但你特意去找時
又很難找到這類師傅咁,同佢傾計發覺佢好有heart, 印象好又深刻。
雖然幼幼唔係我飛佛,但多謝秋樂嘅誠意推介
本帖最近評分記錄
  • 斯坦利 體力 +10 精品文章 2014-8-17 10:15
  • 斯坦利 威望 +10 精品文章 2014-8-17 10:15
  • 斯坦利 金錢 +10 精品文章 2014-8-17 10:15

早晨呀,今日有佳佳,心兒,晴晴,gigi,michelle.

回復 1240# 的帖子

師兄試過,幾好咁喎!
星期六上去,無緣一見

早晨,今日有阿咪,祖兒,tina,小燕子,
mchelle,丹丹,心兒,唯唯。

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-8-13 11:21 發表 丹丹 樣貌:長髮,笑容親切,幾靚女似韓妹身材:中等偏瘦,幾平均皮膚:白滑年齡:目測24推按:慢慢推,慢慢按,柔力,要大力者不合推油:又是慢慢推,慢慢來,有點當我是件藝術品健談:話題 ...
親身感受得到,韓妺似丹丹,哈哈!我也很享受丹丹的慢工手法

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-8-17 00:28 發表 19歲 陀地 唯唯好耐無見秋樂,去探探佢地,原來我見到樂兒的機率較高,但是係秋兒搖控給我推介19才麊地,佢推介比我,通常 99.99%  say OK.親身試試,的確所言非虚,估計入行不久,所以我對骨 ...
唯唯有其獨特個性,要自行調好頻道,便可與她溝通得好好了

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-8-18 10:49 發表
早晨,今日有阿咪,祖兒,tina,小燕子,
mchelle,丹丹,心兒,唯唯。
仲有angel

最近試過大家所講既韓妹丹丹...個身形好fit ..推油ok.. 服務態度好好。。

又試過joey
joey..的技術型的技師。。。而且

服務態度也好好。

最後又再一次試Tina..

再試他那招 螞蟻上樹∼∼ 按完背也鬆了∼

相隔一個月,「女神」Michelle第二次為我按,很用心替我處理勞損疲累部位。
其間彼此話題不絕,從她先前工作而我亦去過的大細場,談到飛鐘和R小費問題,
坦誠交流意見,難得大家合嘴型,肯定係我杯茶。90分鐘歡樂時光過得特別快,
傳來一陣敲門聲,原來夠哂鐘,樂老闆催促Michelle過房。

相關搜索目錄:

回復 1248# 的帖子

Michelle晒得一身朱古力色,加上條裙又短,性感非常。
建議她穿白短裙,咁就無得頂

回復 1248# 的帖子

師兄已提及女神 Michelle 不只一次,
我下次會去朝拜,希望女神能救贖我
這位凡(煩)人

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。