推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

秋之樂Spa

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-9-17 12:15 發表 師兄果然是個好薨~,幫C9 E住個女,可唔可以幫我留意仲有冇房出租? 河蟹社會,我會幫手E住個女同E住C9
師兄請教你,甚么是河蟹社N?

相關搜索目錄: 出租
本自同根生

相煎何太急

大家好早晨,今日有寶兒,心兒,袓兒,小喬,丹丹,晴晴,阿咪,michelle.tina.lisa

回復 1400# 的帖子

河蟹社會=和諧社會  普通話是同音 (he xie)

當社會出現分岐,難以施政,就會大吹要和諧,
要包容,要妥協,有D反對聲音會被 河蟹,
有D宣傳叫人得閒就關心儮j離薊晹傖A需要/幫手,

但我次次問隔離個C9,佢都話無需要幫手
我都只不過問佢有無性需要嗟

相關搜索目錄: 普通話
本帖最近評分記錄
  • 斯坦利 體力 +20 绝句, 我喜欢! 2014-9-17 12:51
  • 斯坦利 威望 +20 绝句, 我喜欢! 2014-9-17 12:51

回復 1402# 的帖子

global兄,幾時都咁風趣

回復 1401# 的帖子

小喬,眼前一亮

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-9-17 13:23 發表 小喬,眼前一亮
從未見過她穿涼鞋,還塗上趾甲油,粉紅黑交錯很有特色呢,怎麼頭髮長了?原來是這樣....哈哈!新形象的確比之前更多了份嬌媚姿彩,容光煥發 幸好搶先做了她的頭圍,之後她忙過不停一直到深夜呢∼

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-9-17 12:30 發表
大家好早晨,今日有寶兒,心兒,袓兒,小喬,丹丹,晴晴,阿咪,michelle.tina.lisa
小喬是新人??

引用:
原帖由 天涯一人 於 2014-9-17 18:44 發表

小喬是新人??
係呀

回復 1406# 的帖子

是新同事,有經驗還有口碑,我都等著試!

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-9-18 10:14 發表 是新同事,有經驗還有口碑,我都等著試!
小喬的神偷妙手發揮得越來越出神入化

引用:
原帖由 天涯一人 於 2014-9-17 18:44 發表 小喬是新人??
小喬,好聽的名字,我只認識一千另一纂A現在也成为老板娘了。
本自同根生

相煎何太急

大家好早晨,今日返工同事有,小喬,小酒窩,丹丹,晴晴

心兒,祖兒,michelle.tina.可可,阿咪

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-9-18 12:36 發表 大家好早晨,今日返工同事有,小喬,小酒窩,丹丹,晴晴心兒,祖兒,michelle.tina.可可,阿咪
十個女仔

先兩日又去見下我既女神MICHELLE, 每次佢都有驚喜俾我, 佢既聲線, 佢既眼神, 佢既身材,佢既衣著都深深吸引著我:verygood. 令我係緊張既生活上有番少少色彩, 樂而忘返
女神等我呀, 好快又會再見的!!

本帖最近評分記錄
  • messenger 體力 +30 我很認同 2014-9-18 13:35
  • messenger 威望 +30 我很認同 2014-9-18 13:35
  • messenger 金錢 +30 我很認同 2014-9-18 13:35

引用:
原帖由 gooddog1988 於 2014-9-18 13:29 發表 先兩日又去見下我既女神MICHELLE, 每次佢都有驚喜俾我, 佢既聲線, 佢既眼神, 佢既身材,佢既衣著都深深吸引著我:verygood. 令我係緊張既生活上有番少少色彩, 樂而忘返女神等我呀, 好快又會再見的!!
恭喜師兄,曾幾何時我也有心中女神,对她也崇拜不少,也不敢正面看她,每次也略帶三分的含羞,
但是也绝对支持,欣赏她,黙默支持她便可以,從來沒有車望任何希奇。
本自同根生

相煎何太急

引用:
原帖由 messenger 於 2014-9-18 13:12 發表 十個女仔
十臚k仔,九躉{细,人人肯錢,大家消費,支持秋老板。
本自同根生

相煎何太急

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-9-17 13:23 發表
小喬,眼前一亮
時間過得真快,冇見「女神」Michelle已兩星期,無謂心思思,便約了她做頭轉。
想不到咁早就爆房,別無選擇,要使用平時供技師休息的超級VIP房6號房,算來已是第三次了。
對象和感覺是最重要,房間雖狹小,但面對自己喜歡的技師,盡享柔情,反而覺得特別溫馨。

大家都在談小喬,我也好奇想一見。出房時剛好相遇,Michelle為我介紹,我和ken兄一樣眼前一亮,
原來是她!
本帖最近評分記錄
  • 斯坦利 體力 +20 多謝分享! 2014-9-18 20:21
  • 斯坦利 威望 +20 多謝分享! 2014-9-18 20:21

引用:
原帖由 william01 於 2014-9-18 19:55 發表 時間過得真快,冇見「女神」Michelle已兩星期,無謂心思思,便約了她做頭轉。想不到咁早就爆房,別無選擇,要使用平時供技師休息的超級VIP房6號房,算來已是第三次了。對象和感覺是最重要,房間雖狹小,但 ...
真慚愧!近日才與Michelle在秋樂首次用5號房首度相聚,之前幾次都是在不同場,她的手法依然達高水平,有步驟有功架,曾在骨精場任職果然不同,嘆了隻靚骨後,再慢慢享受她獨特的馨情蜜意。

William兄有沒覺得小喬比前更明麗了呢?

昨天應秋老闆推介,特意一試小喬,準特到達,喜遇 William兄, hing 提問我試過 Michelle未 ? 好彩冇執輸,我己享受過女神的服務.  由於早一晚睇歐冠,兼且近日公事忙,已有幾日没按摩了,一開背小喬就話我好硬( D 肌肉), 估唔到小喬按得不俗,位準,合我心意.

hi大家早晨呀,今日有祖兒,tina,lisa,心兒,阿咪
michelle,丹丹,晴晴,小喬,可可。

引用:
原帖由 messenger 於 2014-9-18 23:04 發表
真慚愧!近日才與Michelle在秋樂首次用5號房首度相聚,之前幾次都是在不同場,她的手法依然達高水平,有步驟有功架,曾在骨精場任職果然不同,嘆了隻靚骨後,再慢慢享受她獨特的馨情蜜意。

William兄有沒覺得小喬 ...
信差兄,小別相逢,我也覺得小喬比前更明麗、更有吸引力,難怪有咁多粉絲。
稍空當會抽空與她一聚。

引用:
原帖由 william01 於 2014-9-19 12:02 發表 信差兄,小別相逢,我也覺得小喬比前更明麗、更有吸引力,難怪有咁多粉絲。稍空當會抽空與她一聚。
但是我覺得,時間,金錢,精力,不足夠呢。
本自同根生

相煎何太急

引用:
原帖由 斯坦利 於 2014-9-19 12:43 發表

但是我覺得,時間,金錢,精力,不足夠呢。
斯兄,小弟也有同感,故常去的場已減至幾個,按骨次數也少了,
喜歡的茶輪住飲,一切量力而為。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 wewa_168 於 2014-9-19 10:44 發表
昨天應秋老闆推介,特意一試小喬,準特到達,喜遇 William兄, hing 提問我試過 Michelle未 ? 好彩冇執輸,我己享受過女神的服務.  由於早一晚睇歐冠,兼且近日公事忙,已有幾日没按摩了,一開背小喬就話我好硬( D 肌 ...
係呀,wewa兄,昨天幸會。靚女多到做唔切,又來了一個小喬,荷包肯定越來越輕。
小喬在別場為我按過兩次,手勢很合心意,忙完公私事務,過幾天會約她。

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-9-19 11:02 發表
hi大家早晨呀,今日有祖兒,tina,lisa,心兒,阿咪
michelle,丹丹,晴晴,小喬,可可。
仲有紫紫

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。