推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

秋之樂Spa

引用:
原帖由 messenger 於 2014-10-6 16:24 發表
呵呵!找Michelle怕會流血不止喎,找紫紫止止血嘛
剛剛推介了一位大師兄上去試Michelle ,也對這位小淘氣讚囗不絶呢∼
原來如此. 多謝差兄的關懷體貼, 知我老人家唔受得刺激下次聽你話搵左紫紫先再搵Mechelle

大家早晨,今日返工同事有,michelle.丹丹,晴晴,angel.祖兒,

tina.心兒,韻芝,

引用:
原帖由 e-zone 於 2014-10-7 01:12 發表 原來如此. 多謝差兄的關懷體貼, 知我老人家唔受得刺激下次聽你話搵左紫紫先再搵Mechelle
e-zone兄都認老?

引用:
原帖由 messenger 於 2014-10-6 22:36 發表
是:秋ソ降生辰楽,global兄會上去湊熱鬧嗎? 收到風當晚有香辣鴨煲供應喎,可惜夜晚不會有我份
差兄
我落定 booking 先
有無雙飛四手骨鵀n介紹?

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-10-7 14:04 發表 差兄我落定 booking 先有無雙飛四手骨鵀n介紹?
其實明天我都未仍決定找那位呢.....

雙飛四手組合? Joey和Tina兩位好姐妹似乎是不錯的選擇,在諗Michelle搭誰會理想呢? William兄可能會有idea,我心目中還有另一對心水組合,就是可可和紫紫了

回復 1554# 的帖子

Joey + Tina 照計唔錯,
可可有D人妻feel, 我會單飛,紫紫就唔了解,
Michelle + Tina 係轟炸機與坦克車,
好易 車狺H.....,我唔敢挑機

引用:
原帖由 messenger 於 2014-10-7 14:31 發表

其實明天我都未仍決定找那位呢.....

雙飛四手組合? Joey和Tina兩位好姐妹似乎是不錯的選擇,在諗Michelle搭誰會理想呢? William兄可能會有idea,我心目中還有另一對心水組合,就是可可和紫紫了
信差兄,Michelle搭丹丹或可可如何?
老人就無謂咁刺激,做Michelle我只會單飛。

回復 1554# 的帖子

明天想:michelle或可可

引用:
原帖由 william01 於 2014-10-7 15:36 發表 信差兄,Michelle搭丹丹或可可如何?老人就無謂咁刺激,做Michelle我只會單飛。
我都覺得找michelle單飛才有理想效果 雙飛都不琝琚A我也認下老先

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-10-7 17:03 發表 明天想:michelle或可可
怎麼與我的打算雷同,實屬巧合吧

回復 1559# 的帖子

michelle事隔一年,睇下有幾進步先。
可可小喬紫紫還未做呢!

引用:
原帖由 messenger 於 2014-10-7 17:20 發表

我都覺得找michelle單飛才有理想效果 雙飛都不琝琚A我也認下老先
差兄, 唔好認老了.見你精神奕奕, 周圍都留低你的腳毛老人家的旗都係等我來揸我老係事實, 所以也不怕人講

大家早晨呀,今日有tina,祖兒,michelle,丹丹,晴晴,小喬,心兒,寶兒

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-10-8 10:47 發表 大家早晨呀,今日有tina,祖兒,michelle,丹丹,晴晴,小喬,心兒,寶兒
秋ソ生辰快樂

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-10-8 10:47 發表 大家早晨呀,今日有tina,祖兒,michelle,丹丹,晴晴,小喬,心兒,寶兒
喜見名單上有寶寶兒

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-10-8 10:47 發表
大家早晨呀,今日有tina,祖兒,michelle,丹丹,晴晴,小喬,心兒,寶兒
祝秋兒生日快樂、身體健康、心想事成!

祝秋老闆生日快樂! : )

今日試了熱辣辣的火捸A見到很多美女和師兄們,
夠哂 warm

祝秋兒生日快樂,繼續美麗動人

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-10-8 20:10 發表 今日試了熱辣辣的火捸A見到很多美女和師兄們,夠哂 warm 祝秋兒生日快樂,繼續美麗動人
我也有再上去偷食,眼前火辣辣,嘴嚐香辣辣,別有一番風味。可惜未能與global 兄見到面....

祝秋天出生美麗動人的秋兒小妹妹生日快樂

遲來的恭賀,祝美麗動人既秋兒生日快樂

前日試左睛睛,好靚!

大家好早晨呀、今日有寶兒,心兒,丹丹,晴晴,tina.angel.阿咪,韻芝

多謝大家呀,記得25號仲有乳豬,蛋糕,紅酒,打邊爐

相關搜索目錄: 紅酒

回復 1573# 的帖子

昨日真是熱鬧非常,人來人往,甚少飲酒的我都飲番小c,
秋兒明艷照人,各位佳麗個個貼身短裙,睇到唔想走,
還以為杯中紅酒是鼻血,開心的一天,可惜不能留到夜晚食鴨煲

相關搜索目錄: 紅酒

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。