推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-12 11:42 AM 發表

諗起"羅家英"我就想到周星驰
想到周星驰就諗起"吳孟達"

"玩接龍咩"

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-1-12 11:49 AM 發表
好耐冇見啦, 一兄!!

小弟會準備上班呀!!!
大家都好久不見了

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-1-12 11:49 AM 發表
好耐冇見啦, 一兄!!

小弟會準備上班呀!!!
我都准备开工囉,

AkiraYuki大哥呢排好忙定喇
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 forever more 於 2007-1-12 12:21 PM 發表

想到周星驰就諗起"吳孟達"

"玩接龍咩"
諗起"吳孟達"就想起吴君如

接龙好玩呀文蛇哥

引用:
原帖由 forever more 於 2007-1-12 12:26 PM 發表

大家都好久不見了
咁你地要多多亲近,亲近

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-12 12:35 PM 發表

諗起"吳孟達"就想起吴君如

接龙好玩呀文蛇哥
係度玩俾人BAN左唔關我事...

引用:
原帖由 forever more 於 2007-1-12 12:51 PM 發表

係度玩俾人BAN左唔關我事...
咁我会再注册帐号,>看文章->看人家灌水->参与灌水->被封全站 ->接着灌水->没事->和版主搞好关系->被投诉->装孙子->被站务赏识->和站务套磁->请站务吃饭->转正->名正言顺的再来灌水

引用:
原帖由 forever more 於 2007-1-12 11:25 AM 發表

我諗起"羅家英"
咩A命3000!  

引用:
原帖由 forever more 於 2007-1-12 12:26 PM 發表

大家都好久不見了
唉, 各有各忙!   

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-12 12:59 PM 發表

咁我N再注册帐,>看文章->看人家灌水->輶O灌水->被封全站 ->接蚅擗->没事->和版主搞好关系->被投诉->m ...
你個百厭星, 我一行開, 你就攪攪震!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-12 02:24 PM 發表

咪就係 , 我舉手去班長度投訢你!

引用:
原帖由 forever more 於 2007-1-12 02:31 PM 發表

呢隻唔係糊塗豬, 係百厭豬!   

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-12 12:34 PM 發表

我都准^开工囉,

AkiraYuki大哥呢排好忙定喇
快礸f黎呀, 衰豬!   

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-12 02:24 PM 發表

唔係边有机会呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-12 02:19 PM 發表

咩A命3000!  
水喉通,西瓜刀,单车链

引用:
原帖由 forever more 於 2007-1-12 02:31 PM 發表

文蛇大哥,班長一早发咗个专业灌水许可证比我啦,你投訢没门囉
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-12 02:32 PM 發表

呢隻唔係糊塗豬, 係百厭豬!   
仲係喟食猪添

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-12 05:27 PM 發表

快礸f黎呀, 衰豬!   
我就返咗嚟囉,休大哥你又係边呀

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-12 08:22 PM 發表

水喉通,西瓜刀,单|链
國產零零柒!   

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-12 08:26 PM 發表

仲係喟食u添
其實..............我都好喟食............  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-12 08:27 PM 發表

我就返豁o,休大哥你又係ㄖr
係公司, 準備收工!   

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-12 10:44 PM 發表

係公司, 準備收工!   
係喎,就快11点啰喎,休大哥天日有冇息休呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-12 10:41 PM 發表

國產零零柒!   
场戏我睇咗几次,次次笑到碌地

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-12 10:43 PM 發表

其實..............我都好喟食............  
食得是福呀,到咗唔食得果日,生命已经係走到尽头喇

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-12 10:55 PM 發表

係喎,就快11啰喎,休大哥天日有冇息休呀
天日番半日, 後日番全日!   

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。