推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

休休&各爸打.......
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-1-21 05:35 PM 發表
休休&各爸打.......
終於都出場啦!別來無恙嗎?!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-20 03:00 PM 發表

忙到甩褲!   
咁你要休稳条褲唔好比佢赖落嚟呀

休大哥,屈馆主,KLOSE 哥,晚上好

屈大哥返嚟喇
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-21 07:07 PM 發表

終於都出場啦!別來無恙嗎?!
死唔去......有心有心...

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-21 07:21 PM 發表

咁你要休稳蝧ン囍n比佢赖落薛r

屈大哥返螺
你都蒲頭啦......

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-21 07:21 PM 發表

咁你要休稳蝧ン囍n比佢赖落薛r

屈大哥返螺
一哥晚上好呀!

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-1-21 07:21 PM 發表

死唔去......有心有心...
大家得閑....再出蟑嘛\飯仔啦!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-21 07:23 PM 發表

大家得閑....再出蟑嘛\飯仔啦!
你出句聲就得啦....
重有打麻雀呢?...

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-1-21 07:21 PM 發表

你都蒲頭啦......
见屈大哥你蒲頭,我都唔好意思再潜水

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-21 07:22 PM 發表

一哥晚上好呀!
KLOSE哥可能又係得今日得闲,天日又要努力工作喇

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-1-21 07:27 PM 發表

你出句聲就得啦....
重有打麻雀呢?...
依家麻雀館俾唔俾架?!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-21 07:27 PM 發表

憍}大哥你蒲頭,我都唔好意思再秅
今次返黎,我會橫掃各大版..........睇晒人地 D 鋪屎算數....

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-21 07:30 PM 發表

依家麻雀館俾唔俾架?!
有聯誼會嘛!又食又打,幾合皮呀...

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-21 07:29 PM 發表

KLOSE哥可能又係得今日得闲,天日又要努力工作喇
好地地提乜鬼聽日隉H!

真係掃慶架!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-21 07:30 PM 發表

依家麻雀館俾唔俾架?!
KLOSE哥,咁仲好啦,起码叫大糊时唔使比人识穿,

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-1-21 07:32 PM 發表

有聯誼會嘛!又食又打,幾合皮呀...
我突然間諗起打雀英雄傳!

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-1-21 07:31 PM 發表

今次返黎,我會橫掃各大版..........睇晒人地 D 鋪屎算數....
屈大哥唔会睇晒之后又潜水瓜

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-21 07:35 PM 發表

KLOSE哥,咁仲好啦,起码叫大糊时唔使比人识穿,
無煙食....唔知做乜咁咪死快齱I

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-21 07:35 PM 發表

我突然間諗起打雀英雄傳!
你係六叔定三太嬸?...
btw...聯誼可以食 架...........

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-21 07:36 PM 發表

屈大哥唔N睇晒之后又秅竷
咁要睇鵀菑v重有無心情啦!...應該唔會既...

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-1-21 07:39 PM 發表

你係六叔定三太嬸?...
btw...聯誼可以食 架...........
我淨係知休休係六嬸....AY係三太公咋!

咁就好啦!近來出少鬙h食飯呀!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-21 07:33 PM 發表

好地地提乜鬼聽日隉H!

真係掃慶架!
咁你可以化悲痛为力量架嘛,

例如:天日又到揾钱打麻雀贡献比屈大哥同休大哥嘅时候喇

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-21 07:36 PM 發表

無煙食....唔知做乜咁咪死快齱I
成日食烟仲死得快呀,人地见你咁紧张成日要食烟镇定自己,肯定叫紧大糊,同你打果D实唔比你食出

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-21 07:44 PM 發表

咁你可以化悲痛为力量架嘛,

例如:天日又到M钱打麻雀贡Y比屈大哥同休大哥时候喇
我地決定化悲憤為力量....夾手夾腳埋鬻A就真!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-21 07:42 PM 發表

我淨係知休休係六嬸....AY係三太公咋!

咁就好啦!近來出少鬙h食飯呀!
出少鬙h食飯?無餓死咪算好彩囉......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。