推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-17 09:44 AM 發表

你點知架, 佢好大隻架.......  
佢车头相睇得出

休大哥个车头相係咪尼古拉基治呀,我早二日先睇过佢D戏
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-17 09:46 AM 發表

冰個花姐?????   
小草个大姐咪花姐啰

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-17 09:48 AM 發表

下, 咁無聊??   

睇咸相周圍都有啦, 唔使咁做掛???
咁都要够分先睇到架

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-17 09:50 AM 發表

亂咁井!   
对唔住呀休大哥,我一时记错咗,如花原来係咁你个大妾唔係小妾

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-17 09:53 AM 發表

妖, 鬼同你一齊!     

屈..大.....哥.佢................  
鬼唔同我一齊,咁白骨精同唔同啊

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-17 09:57 AM 發表

乜食萬寶路係身份既象徵???   
都係架喇,成十蚊一包嘅烟已经係富贵人家先食嘅

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-1-17 11:19 AM 發表
各位早晨!!!

文蛇, 冇事丫嗎??
AkiraYuki 大哥晚上好

文蛇大哥, 冇事丫嗎????

[FLY]关门囉[/FLY]

引用:
原帖由 forever more 於 2007-1-17 09:41 AM 發表

你兩個真攪笑, 買兩打啤酒"隊"哂去無事嫁啦!
我咁認真開道佢....你竟然覺得好笑?!

仲有就係....我兩罐就U啦!駛乜兩打隉I

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-17 09:42 AM 發表

咪就係, 唔睬你呀!   
不過我有聽電話架!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-17 10:16 PM 發表

我咁認真開道佢....你竟然覺得好笑?!

仲有就係....我兩罐就U啦!駛乜兩打隉I
KLOSES几时做咗和尚架,

仲有就係.....文蛇大哥话两打酒係我地两个饮架,你饮兩罐有剩D係我饮晒架

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-17 10:17 PM 發表

不過我有聽電話架!
但你冇出声喎

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-17 10:23 PM 發表

KLOSES几时做魕M尚架,

仲有就係.....文蛇大哥话峊敦s係我地饮架,你饮兩罐有剩D係我饮晒架
←你睇唔到我光頭架咩?!

買兩打鐵打酒過你就得!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-17 10:28 PM 發表

買兩打鐵打酒過你就得!
冰個想打交?????   

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-17 10:25 PM 發表

但你冇出\喎
咁我都有聽留言架嘛!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-17 08:19 PM 發表

休大哥讲到好似同KLOSE哥係断背咁
你典知架, 矛四圍井呀!~   

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-17 10:29 PM 發表

冰個想打交?????   
咪一塌糊涂果個囉!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-17 10:28 PM 發表

買兩打鐵打酒過你就得!
睇到,不过睇唔到个顶有冇九粒香疤

買兩打鐵打酒比我,你係咪准备打休大哥一锅,之后等我同佢捽药油呀

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-17 10:32 PM 發表

咪一塌糊涂果個囉!
個個百厭豬!   

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-17 10:29 PM 發表

冰個想打交?????   
休大哥你仲够胆返嚟,KLOSE 哥正想揾你侮气呢

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-17 10:32 PM 發表

你典知架, 矛四圍井呀!~   
無咩得罪儭隉H!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-17 10:25 PM 發表

但你冇出\喎
係呀, 仲要打好多次先至聽電話.........

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-17 10:30 PM 發表

咁我都有聽留言架嘛!
KLOSE 哥嘅留言係咪话休休,你係边度,我好掛住你.)咁样呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-17 10:34 PM 發表

個個百厭豬!   
不如BAN鼳\囉!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-17 10:33 PM 發表

睇到,不过睇唔到顶有冇九粒香疤

買兩打鐵打酒比我,你係咪准^打休大哥一锅,之后等我同佢捽x油呀
無程程做乜打我呀?????   

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。