推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-10 19:10 發表

好明顯係講緊大話! 果然係一塌糊塗!

行快兩步....萬金油等緊你呀!....
琴晚原来係厨房佬等紧我呀
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-10 23:46 發表

衰豬, 贏多啲!  
"奶"咗野,踩咗

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-10 23:48 發表

又亂井野!  
可能D酒力发作先亂咁井

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-2-11 00:11 發表

你咪已經有一條啦.......
屈大哥,休大哥仲收埋咗另一条架

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-11 00:37 發表

雲達又輸波囉!

今屆個德甲都係....
乜KLOSE哥琴晚都"奶"咗野啊

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-2-11 00:09 發表

咁慘呀.........
世界難撈!   

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-11 10:45 發表

世界難撈!   
休大哥早晨

人人都難撈架啦,睇开D啦

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-2-11 00:11 發表

你咪已經有一條啦.......
無奶貢勁喎...............一日多餐  

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-11 00:27 發表

禮拜雙工架喎!
傷心陰公..........   

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-11 10:49 發表

休大哥早晨

人人都難撈架啦,睇开D啦
當然啦, 開心又一日.....

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-11 09:10 發表

"奶"鰴,踩
哈哈.............你都有今日.....

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-11 11:03 發表

當然啦, 開心又一日.....
咁唔好"拿"起脸口囉喎

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-11 11:04 發表

怪唔得咁开心啦,原来幸灾乐祸

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-11 11:04 發表

好在我食宵夜食番够本

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-11 11:08 發表

好在我食宵夜食番{本
為食豬............

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-11 11:06 發表

咁唔好"拿"起脸口囉喎
又要開工啦, 閃!   

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-11 11:09 發表

為食豬............
休大哥你都好为食姐,有口话人,冇口话自己

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-11 11:10 發表

又要開工啦, 閃!   

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-11 09:07 AM 發表

琴晚原来係房佬等紧我呀
尋晚唔記得叫你著多兩條底褲添!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-11 09:13 AM 發表

乜KLOSE哥琴晚都"奶"鰴弘
你個死仔咪仲大鑊過我!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-11 11:00 AM 發表

傷心陰公..........   
今時今日....搵銀緊要!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-11 11:13 發表

休大哥你都好为食姐,有口话人,冇口话自己
其實我都好肥架...........  

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-11 20:49 發表

今時今日....搵銀緊要!
生活迫人, 無計!   

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-11 22:49 發表

生活迫人, 無計!   
無奈~~~

休休

回復 #4651 益力多 的帖子

多!!! ))))))))))))))))))) 掛掛.........幾時乾杯?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。