推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-29 22:15 發表

你唔記得舊版都有人成日 dingdingding 架?
結果呢....咪兩三日比蝙蝠俠 ban Q 鷕o
Ding兩聲姐, 唔使Ban咁大件事麻???  

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-5-29 23:16 發表

多謝晒休大哥, 不過小弟唔知幾時至得閒睇波, 尤其是要通頂, 通常都係睇錄影..........
錄影左無咁過引, 睇直播好!  

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-5-29 23:18 發表

要加圍欄..........
謝絕訪!   

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-30 00:09 發表

不如叫晒成班朋友....齊齊上國內論譠玩啦
啊, 你叫人去第2度............

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-30 12:26 發表
休大哥训到而家都未起床喎

真係唔係好想起床呀!!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-30 13:52 發表

真係唔係好想起床呀!!  
索尼 .....miss 左你電話

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-30 13:47 發表
錄影左無咁過引, 睇直播好!  
小弟都知, 不過小弟身子差, 捱唔到夜......

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-30 13:48 發表
謝絕豬訪!   
佢會扮人, 小心呀, 休大哥!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-30 09:49 發表

内有乜论,我又真係唔知喎
....咪係大家熟識既 "添威" 囉

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-5-30 22:56 發表

喎都係呀......

引用:
原帖由 durex959 於 2007-5-30 23:32 發表

me too
你又 two 咩呀?

引用:
原帖由 durex959 於 2007-5-30 23:42 發表

two你那樣
挑!做乜講到唔咸唔淡呀

引用:
原帖由 durex959 於 2007-5-30 23:56 發表

網上不能用咁少斯文粗語,萍果你,做乜唔咸唔淡呀,本人唔捱得通頂架,
嗯!有進步 ....得閒入嚝丰妣 "木人巷"....包你練到銅皮鐵骨

好多野都睇唔到??
點解呢?

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-5-30 22:56 發表

後生細仔, 點會呢??

不過, 有時真係好眼, 我都會錄影左, 第二朝睇番!  

引用:
原帖由 ~小草~ 於 2007-5-31 00:31 發表
好多野都睇唔到??
點解呢?
有 post set 左權限, 你咪睇唔到囉!

想睇到就要多囍^帖子, 增加權限, 但不要灌水!  

午安呀!!

又係好耐冇見啦!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-5-31 13:01 發表
午安呀!!

又係好耐冇見啦!!
幾時得閒呀, 哥哥仔??  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-31 13:04 發表

幾時得閒呀, 哥哥仔??  
去邊先!!
一係就下星期三或星期五!!

下星期其他日子全部唔得閒
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-5-31 13:08 發表

去邊先!!
一係就下星期三或星期五!!

下星期其他日子全部唔得閒
你想去邊先, 我無所謂!  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。