推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-5-27 14:35 發表
我都鐘意!偷偷地......睇住一大班人......一齊睇緊......一個人......自已響樹踢波!
KLOSE 大哥, 各適其適..........

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-5-27 22:56 發表

咁又冇, 我驚KLOSE大哥自己中招..............
佢已經比人催眠左啦, 成日飛黎飛去!  

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-5-27 22:59 發表

小弟就鍾意咬~~~~住隻燒鵝脾邁貌i喇~~
燒鵝, 正呀!  

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-5-27 15:04 發表

我識好多版主架!我叫佢地ban鬼鬻A!
哦~~
klose哥仲想ban人呀, 唔關我樹ma lee次...

休大哥早晨呀
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-27 19:37 發表

唔會啦, 可免則免, 賭錢好傷神!  
仲好伤心添,输咗果阵

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-27 19:41 發表

你地夾埋一齊蝦我!   
唔係呀,休大哥係KLOSE 哥串通我嚟蝦你咋

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-27 19:45 發表

你真係唔好亂講呀, 人地有男朋友架!  
KLOSE 哥真係冇良心呀
咁佢係几时飞你架

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-5-27 19:58 發表

你放心, 小一都有親蜜男友, 唔會搶人男友 架
唔大哥同我分手后又借故打击我喇

唔大哥间房入唔到呀

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-28 09:03 發表

仲好伤心添,输咗果阵
你講Klose定老屈呀???

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-28 09:05 發表

KLOSE 哥真係冇良心呀
咁佢係几时飞你架
我唔鍾意男人架!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-28 09:11 發表
唔大哥间房入唔到呀
什麼事, 比人Ban左??  

引用:
原帖由 forever more 於 2007-5-28 12:38 AM 發表

哦~~
klose哥仲想ban人呀, 唔關我樹ma lee次...
我最想ban果個就係你!

我又搵番個版主做鴷!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-28 09:04 AM 發表

唔係呀,休大哥係KLOSE 哥串通我謗憫A咋
係都唔好咁揚魽I

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-28 09:11 AM 發表
唔大哥V房入唔到呀
你慌你個死仔唔係得罪人多,稱呼人小咩!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-5-28 19:50 發表

我最想ban果個就係你!

我又搵番個版主做鴷!
係咪真呀, 老屈有幾版想搵人幫手喎???  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-27 23:17 發表
佢已經比人催眠左啦, 成日飛黎飛去!  
咁究竟邊個咁夠pop催眠蘲LOSE大哥呢???
鶩茪H又點解要催眠KLOSE大哥呢!?

請看下集大結局!!!

[fly][/fly]

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-5-28 19:53 發表

你慌你個死仔唔係得罪人多,稱呼人小咩!
肯定係, 周圍生火!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-27 23:18 發表
燒鵝, 正呀!  
休大哥, 下次買成隻燒鵝, 睇波!!!!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-28 22:47 發表
肯定係, 周圍生火!  
休大哥, 屈大哥, KLOSE, 你地都算忍得咯! 可以忍佢咁耐!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-28 10:45 PM 發表

係咪真呀, 老屈有幾版想搵人幫手喎???  
我要做大版主....

lock鬙@外桃源....

ban魕}臣氏!

ban埋條大懶文蛇!

ban埋果一條糊塗蟲!

ban呀!殺呀!有殺無賠!哇哈哈哈哈哈哈哈哈!......

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-5-28 10:49 PM 發表

休大哥, 屈大哥, KLOSE, 你地都算忍得咯! 可以忍佢咁耐!
你有牁Q講不妨直言喇!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-5-28 22:51 發表

我要做大版主....

lock鬙@外桃源....

ban魕}臣氏!

ban埋條大懶文蛇!

ban埋果一條糊塗蟲!

ban呀!殺呀!有殺無賠!哇哈哈哈哈哈哈哈哈!......
eee....又有一件係時候保送去大口環啦?call 車

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-28 10:59 PM 發表

eee....又有一件係時候保送去大口環啦?call 車
我都覺得weeewaaa係時候返去覺覺豬囉!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。