推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

回復 11798# 的帖子

好明顯大家都冬眠左!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2008-12-2 22:05 發表
好明顯大家都冬眠左!!
尋人啟事 -- 文蛇,老屈,高斯...........

厚酬!   

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-12-3 11:37 AM 發表

尋人啟事 -- 文蛇,老屈,高斯...........

厚酬!   
Hi Hi....

佢地去魕}蛇,唔上蟀[啦!

各位好, 老屈浦頭

我又出現啦!!!!      
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

你地唔出現......我自碎天靈蓋!

嘿!嘿!

Happy X'mas to all of my Friends!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 KLOSE 於 2008-12-22 23:09 發表
你地唔出現......我自碎天靈蓋!h:" />h:" />

嘿!嘿!
你地再唔出現......我今日就咒您地痾唔出屎!
Merry X'mas all brothers

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2008-12-24 12:59 發表
你地再唔出現......我今日就咒您地痾唔出屎!
Merry X'mas all brothers
使唔使咁毒呀,衰人!  

But anyway, Merry Christmas!   

引用:
原帖由 KLOSE 於 2008-12-22 23:09 發表
你地唔出現......我自碎天靈蓋!h:" />

嘿!嘿!
咁你又幾時得閒,食番餐飯呀?? 

Merry Christmas!   

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2008-12-24 11:55 發表
Happy X'mas to all of my Friends!!
Merry Christmas to you and your family!   

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-12-25 07:56 AM 發表

咁你又幾時得閒,食番餐飯呀?? 

Merry Christmas!   
咁就要睇鴽A有無好工介紹啦!

好耐無見!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2008-12-30 23:08 發表

咁就要睇纒你有無好工介紹啦!
唔係掛, 文蛇已經失業, 你又失業, 加埋老屈同我.............

引用:
原帖由 KLOSE 於 2008-12-30 23:09 發表
好耐無見!
昔日既好朋友, 似乎不再留戀......

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-1-2 07:10 PM 發表

唔係掛, 文蛇已經失業, 你又失業, 加埋老屈同我............. h:" />h:" />h:" />
你地搵夠唔做隉I失咩業呢?!

我叫你介紹我轉過份無咁忙既工隉I我都無失業!

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-1-2 07:11 PM 發表

昔日既好朋友, 似乎不再留戀......
嗯~ 比起以往覆都覆唔切係差好遠既!得閒打個招呼囉!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2009-1-4 01:14 發表
你地搵夠唔做鎹!失咩業呢?!
我叫你介紹我轉過份無咁忙既工鎹!我都無失業!
我都想係搵夠唔使做,可惜.....

有工做咪好囉,想轉工,遲啲先諗啦!  

引用:
原帖由 KLOSE 於 2009-1-4 01:16 發表
嗯~ 比起以往覆都覆唔切係差好遠既!得閒打個招呼囉!
文蛇同老屈好似人間消失咁樣,隻字不留..

豪情四俠,豪情不再,四俠各散....

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-1-4 10:01 AM 發表

文蛇同老屈好似人間消失咁樣,隻字不留..

豪情四俠,豪情不再,四俠各散....
打電話咪得囉!幫我問候懮\地!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2009-1-4 19:53 發表
打電話咪得囉!幫我問候纒佢地!
Sorry, 老屈個電話經常都係留言信箱!   

我仲係度呀!!!

幾時又出黎玩下呀?
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2009-1-7 00:46 發表
我仲係度呀!!!
幾時又出黎玩下呀?
呢個星期你有無假放呀??  

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-1-6 09:45 發表

Sorry, 老屈個電話經常都係留言信箱!   h:" />h:" />
我返黎囉 ......今日好鬼死凍呀!! ........無人?? 聽晚再上黎

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2009-1-14 23:21 發表
我返黎囉 ......今日好鬼死凍呀!! ........無人?? 聽晚再上黎
哥哥仔,你係冰樹番黎呀?? 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。