推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-1-4 10:01 發表

文蛇同老屈好似人間消失咁樣,隻字不留..

豪情四俠,豪情不再,四俠各散....
我係度.. 但無咩心機打野者...

引用:
原帖由 forever more 於 2009-1-16 15:56 發表

終於等到你老哥浦頭啦!   

引用:
原帖由 forever more 於 2009-1-16 03:56 PM 發表

開心灠捸I香港人!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2009-1-18 01:41 發表
開心鱓啦!香港人!
佢而家都幾煩,失業又要供樓,手停口停.....

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-1-18 11:01 AM 發表

佢而家都幾煩,失業又要供樓,手停口停.....
快d搵囉!有乜做乜,捱住先!錢少d都無計!

供數就同太太傾鵅I計嚗ヾI愁眉苦面都解決唔到問題架!

實捱得過既!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2009-1-18 15:51 發表
快d搵囉!有乜做乜,捱住先!錢少d都無計!
供數就同太太傾纒!計纒數!愁眉苦面都解決唔到問題架!
實捱得過既!
聽講佢見左幾份工, 而家等緊結果!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-1-19 02:36 PM 發表

聽講佢見左幾份工, 而家等緊結果!  
一時三刻唔如意,梗有既!

以佢既質素,無問題既!我對佢有信心!

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-1-16 14:49 發表

哥哥仔,你係冰樹番黎呀?? 
偷 x 番黎

引用:
原帖由 forever more 於 2009-1-16 15:56 發表

hey bro.......有咩幫到你先 ??

Good afternoon!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2009-1-19 22:30 發表

偷 x 番黎
鬼鬼祟祟, 去左偷番薯呀??  

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2009-1-19 22:34 發表

hey bro.......有咩幫到你先 ??
關心朋友, 打個電話比佢啦!   

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2009-1-20 12:17 發表
Good afternoon!!
Hello, long time no see??   

恭喜發財!祝各位心想事成,身邊健康呀!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2009-1-26 15:07 發表
恭喜發財!祝各位心想事成,身體健康呀!
祝你早日脫離鑽石黃老五行列,恭喜,恭喜! 

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-1-27 10:15 AM 發表

祝你早日脫離鑽石黃老五行列,恭喜,恭喜! 
咁你又唔結婚?!

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 KLOSE 於 2009-1-27 20:02 發表
咁你又唔結婚?!
冰個話我唔結婚姐,已經籌備當中! 

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-1-28 09:36 AM 發表

冰個話我唔結婚姐,已經籌備當中! 
你點呃佢架?!講黎聽鵅I

引用:
原帖由 KLOSE 於 2009-1-28 20:25 發表
你點呃佢架?!講黎聽纒!
咪講得咁難聽啦,係佢呃我唔得咩!   

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-1-30 10:54 AM 發表

咪講得咁難聽啦,係佢呃我唔得咩!   
你認真架?!

話唔定佢全心欺騙你既感情呢?!要知道你係一個容易受傷既男人!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2009-1-30 22:00 發表
你認真架?!
話唔定佢全心欺騙你既感情呢?!要知道你係一個容易受傷既男人!
一日未到終點,都唔知冰個呃冰個!! 

引用:
原帖由 lucky1 於 2009-2-5 16:16 發表
朋友,你想點??  

i got a new job yet!!

引用:
原帖由 forever more 於 2009-2-8 11:46 發表
i got a new job yet!!
Congratulations, my buddy!   

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。