推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

灣仔譚臣道月亮灣

得閒都一定會再去,琴日連做幾個都ok,印象深刻都係個個叫strawberry ,越南黎嫁,幾伶女,笑得好伶,聽說是新人,入到房part1 已經算ok,part2自己試下

各位午安!今天有iVy,青青,車厘子,Angel,蘋果,KK!

今天新加入法拉利陀地預約每天返下午五點半

Which BGs is better?
Any recommend ?
thx

樓下大門八點後請在依拉架上按鐘或者致電28381900

麙礸韟h左好多間足店,。。。當年與第一代兩姊妹老闆都頗友好,其中一位都係叫Yoyo,由開始兩姊妹打算開店到中間經歷既風風雨雨,小弟都身處其中....(講遠左,入正題) ,見到貼文,今日上去懷悗, 裝修格局—如以住冇大變化,只是人面全非, 做左越女Ivy,兩part都幾好幾親切唔錯。

另只想善意提下意見,上到去兩店大門都是打開的,女女有的在沙發,有的在門外,有的在做事出出入入,個人覺得太高調,好易"再出事"....你懂的。

善意,不喜可蝐

相關搜索目錄: 裝修

早晨!今天有車厘子,KK,Angel,iVy,青青,五點半陀地妹法拉利加入團隊

今天有兩個新返技師joey kitty

小玉免,有關賣礞ㄔi在版面寫,但可傳網訊给個別會員。

引用:
原帖由 小玉兔 於 2015-3-10 09:57 發表
早晨!今天有車厘子,KK,Angel,iVy,青青,五點半陀地妹法拉利加入團隊
Last night i met all the beautiful girl
will arrange times to support them

most of them is adorable and friendly
worth to try it
they will putting the adv with photo in future.
we are expecting good BG & good environment for us to try.

Thanks. Angel & YoYo & Cherry

wish you good business~!
本帖最近評分記錄
  • 水流柴 金錢 +23 多謝分享 2015-3-11 12:18
  • 水流柴 威望 +23 多謝分享 2015-3-11 12:18
  • 水流柴 體力 +23 多謝分享 2015-3-11 12:18
本自同根生

相煎何太急

早安!祝各位今天心情愉快;今天返kk kitty joey yoyo 車提子 ivy Angel Avay ;法拉利返五禰b歡迎致電預約

Joey 甜美好傾,手骨一流,按完感覺脱胎换骨感覺。
本自同根生

相煎何太急

引用:
原帖由 斯坦利 於 2015-3-11 10:57 發表

Last night i met all the beautiful girl
will arrange times to support them

most of them is adorable and friendly
worth to try it
they will putting the adv with photo in future.
we are expect ...
so hot of Vietnam girls

引用:
原帖由 小玉兔 於 2015-3-11 11:27 發表
早安!祝各位今天心情愉快;今天返kk kitty joey yoyo 車提子 ivy Angel Avay ;法拉利返五禰b歡迎致電預約
咁多新人,等我上襄涺鴷

引用:
原帖由 v4015 於 2015-3-11 17:47 發表 咁多新人,等我上襄涺鴷
我個人覺得

Kitty (源G美女)

法拉利 (挑皮)

可以試試
本自同根生

相煎何太急

早安!今天下兩很冷大家記得帶雨傘穿多件衣服喔!今天技師返有kk
ivy y0y0 joey 車厘子 Angel 法拉利返五點半Avay

引用:
原帖由 斯坦利 於 2015-3-11 17:50 發表

我個人覺得

Kitty (源G美女)

法拉利 (挑皮)

可以試試
多謝斯兄意見,我最終試左 Kitty,果然係纖瘦美女,但係身材絕對唔係Mini版 haha.

小妮子只係第二日返工,咁我梗系要變身做導師啦,按就真係需要磨練鵅A所以其實呢部分時間唔長,反而推油時間多左,由頭到腳都有推,技術雖然明顯唔夠,但係服務態度絕對搭夠,個種誠意你係自自然然會Feel到。
大家煲鴷V瓜時間過得好快,到左溫馨時刻,慢慢既薄A好似當玩具咁玩,咁當然我都搵返我既玩具...最終我都唔知係我開心尐定佢玩得開心尐。快樂不知時日過,直到夠鐘有多我先滿足出門。

如果小妮子Part 1 遲鵀釵h少功夫我覺得應該好快變紅牌。

相關搜索目錄: 玩具
本帖最近評分記錄
  • 水流柴 金錢 +23 多謝分享 2015-3-13 13:22
  • 水流柴 威望 +23 多謝分享 2015-3-13 13:22
  • 水流柴 體力 +23 多謝分享 2015-3-13 13:22
  • 斯坦利 金錢 +29 我很認同 2015-3-12 11:56
  • 斯坦利 威望 +20 我很認同 2015-3-12 11:56
  • 斯坦利 體力 +20 我很認同 2015-3-12 11:56

TM返魖茪庢s加入成员

老朋友開店
收工上去會一會蘋果先

回復 47# 的帖子

請問一聲,星期日開幾點?

星期曰開十二點!電話預約!
本帖最近評分記錄
  • 水流柴 金錢 +23 Quick response,讚! 2015-3-13 13:23
  • 水流柴 威望 +23 Quick response,讚! 2015-3-13 13:23
  • 水流柴 體力 +23 Quick response,讚! 2015-3-13 13:23

早晨!周末又快到!各位好心情!今天有ivy,車厘子,蘋果,青青,KK,y0y0,Angle,Ava!五點半陀地靚女法拉利!

蘋果後生,靚女,溫柔,真的合我心意
可能因為我本身不受力及喜歡後生,所以已經book定下次

回復 72# 的帖子

陣容鼎盛

漸上軌道,加油。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。