推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[桑拿浴室] 浪淘莎桑拿 (Sauna Lotto)

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2007-8-30 11:23 發表
心痕痕....昨午就貢左上去....
做鬻A地最近成曰提既..90..
今次係休息室內的服務整體上有改善, 可能係比較少客....
講番>90< 招呼也不錯..骨技已可接受..其他服務方面....也不俗 ...
下次試埋01啦.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-30 07:36 發表

下次試埋01啦.
明午又想去, 你話"13","7",定係"101"好D呢?

未試過13, 就先試13, 試過就揀101, 20亦可;
7好dup得,但不夠女人味, 我個人意見.

128 is also worth a try.

101好似未試過喎.....

哈哈..好多鬼佬去! N年前係純齋..哈哈..個個都揼到啪啪聲~

引用:
原帖由 legacyb4 於 2007-8-31 13:10 發表
!N年前係純齋..哈哈..個個都K到啪啪聲~
而家都係純齋 格.

今晚有幸同貓兄去浪記一趟,因我是第一次去這場,所以全

由貓兄發版編排技師給我,而幫貓兄做嗰個係貓兄的例菜,而我嗰

個就係班點,而在浴池沖過涼後,便進入休息室坐一會飲過湯,便

入房,而當我行到房時,已見靚靚的班點在房門口等候緊,在入房

瞓上床後,班點便開始將條毛巾鋪上我身上,然後開始按,佢好關

心咁問我邊到倦些,而佢按D位真的好準好夠力,因可能真的好耐冇

去齋場揼正骨了,所以在按背時已用了不少時間,在推完油班點出

去拿熱毛巾入來時,便同我講唔好意思,因唔夠時間做前面同最舒

服嗰park,我便話唔緊要嗱 !!! 這次咪當係做住上半場先,留番下次

做下半場囉 !!!!之後跟著電話响起了,班點咪跟著話入(買)鐘,佢報完

鐘都按多幾分鐘,先話OK,之後佢咪送我出去休息室,在出到休息室

時,已見貓兄在等候了,因貓兄在電mark技師時,已同時留了飯餸,

所以咪一起食飽飯後先(買)單離開,而總括來講這位技師技術OK,我應

該會再翻mark。

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-9-3 01:29 發表
最舒服嗰park
即係乜唧...真吊癮

先兩日復出,試左貓兄推介()!
當日去到靚女經理"國寶(眼大卷髮,有錯請指正)"話房唔係好夠入房要快,我見自己仲有下場於是冇法啦,去馬!
過程唔細講,但係()真係有heart去dup嘅,全程可以用"訓晒身"形容....有時亦有"特別收穫"
()中力,個別骨齡ching可能會覺得唔夠喉....
最驚喜係....做大脾時佢抬高我大脾捽大脾筋!!佢話係佢自己返上big6玩時偷師喎....各位如有興趣可指明試大脾筋(仲有佢捽大脾筋唔知有心定無意r左一下pp,但只係one and only onecaught by surprise嗰下真係有啲觸電)
仲仲有....按肩時因為佢站姿,又有"特別收穫"
(),絕對係返mark之選,但係係都試埋斑點先
有樣野一提,佢9月開始就返早更收7pm,各位想傍晚落去最好電book,佢一定等你喎.....

硬件方面,有幾點share
1)我睇左上次大家關於"水喉聲"post之後都有特別在意....又真係幾煩!!
2)水壓唔穩定,熱水下下變滾水
3)休息區部份冷氣大維修,圍左三分一area.....
4)如冇睇錯,休息區會裝now

希望幫到大家

土兄,無錯, 90剛於一號調返早, 但收工可遲到8-9pm, 如仲有客麥.

另外, 凍水亦變暖水.

關於右邊維修,上個星期仲有問答遊戲玩架.

尋晚同單屌兄上去, 本應好地地, 卻發生一件事,

有無搞撚錯!? 係米發神經呀, 不知所謂?!

無癮!火都尼埋! 甚至心痛!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-3 10:06 發表
土兄,無錯, 90剛於一號調返早, 但收工可遲到8-9pm, 如仲有客麥.

另外, 凍水亦變暖水.

關於右邊維修,上個星期仲有問答遊戲玩架.

尋晚同單屌兄上去, 本應好地地, 卻發生一件事,

有無搞撚錯 ...
敢問貓兄發生何事??

土兄如你喜練髀筋宜先試 106.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-3 10:31 發表
土兄如你喜練髀筋宜先試 106.
咁就順番:106--->斑點--->返啅90

引用:
原帖由 土方歲三 於 2007-9-3 10:27 發表

敢問貓兄發生何事??
只說其中一節:
A開完個不令人受落的小玩笑後,
問我: 「你剛才邊到過尼的?」
我答: 「我由山上跑落尼的」.
A或許收到我話中意後,
B手粗魯, 口失言, 又未收到我小回敬及生硬笑容之意, 轉頭又尼料! 由頭到尾神鬼佢講哂.
在C, D不在場, 及一向好錫我的E和單吊兄的目睹下,有人失禮於此.

星期日人少少, 本以為會好妥貼,
怎料遭逢此事.

sorry唔好問我邊個打邊,
希望有關人士檢討自己.
面係人俾既.

上星期做左"13"之簡短報告:

儘享齋揼的最高境界, "軟硬天師".

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2007-9-3 11:56 發表

咁正,速速去領略下先

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-3 11:18 發表

只說其中一節:
A開完個不令人受落的小玩笑後,
問我: 「你剛才邊到過尼的?」
我答: 「我由山上跑落尼的」.
A或許收到我話中意後,
B手粗魯, 口失言, 又未收到我小回敬及生硬笑容之意, 轉頭又尼料! 由頭到 ...
講時講
水池佬終於開口"r"貼士
問題係我唔係走嗰轉先開口
係我一入去換褲嗰下"r"
你話嘞...

咁你又知唔知我咩方法令佢只r 我一次以後無再r?

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2007-9-3 11:56 發表

貓兄 ﹕我諗都係要由你做番紅花會 " 陳家洛 " 先得洛 ,

...................... 哈哈。

引用:
原帖由 土方歲三 於 2007-9-3 01:39 發表

即係乜唧...真吊癮
我都唔知因我都未夠時間做到這 park ,我連前面冇做,

又點會領會係咩胡老賣咩藥呀 ???? 所以我都同班點講話

今次做住上半場先,留待下次做(my)下半場。

Sample Text見有兄台嚮度出聲小弟先跟口講, 可能有人認為呢個場已經開始紅唔憂做, 漸覺D 服務態度開始有問題.  客多要等係正常不過, 當日因覺特別疲倦欲幫趁3part鐘, 故預早mark 左BG時間, 點估到入房後訓左落床BG報鐘時外邊竟回覆說要讓路只許做2 part 鐘不可加時,  多年經驗話我知要遷就的只會是後來者, 這情況小弟真係第一次遇到.  難度係小弟作風向來低調, 好恰 D ?  

引用:
原帖由 Camrylo 於 2007-9-4 02:49 發表
Sample Text見有兄台嚮度出聲小弟先跟口講, 可能有人認為呢個場已經開始紅唔憂做, 漸覺D 服務態度開始有問題.  客多要等係正常不過, 當日因覺特別疲倦欲幫趁3part鐘, 故預早mark 左BG時間, 點估到入房後訓左落床B ...
bg有說她估是甚麼原因?
不會是因bg做完兩粒就夠鐘收工吧?
in that case, bg會同你講.
你開始落Lotto早過我喎.

有事同Jack講,我單野都會.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-3 18:30 發表
咁你又知唔知我咩方法令佢只r 我一次以後無再r?

我都想知
至唔鐘意人"r"貼士
講真serve得好
貼士自然到

引用:
原帖由 土方歲三 於 2007-9-4 13:40 發表

我都想知
至唔鐘意人"r"貼士
講真serve得好
貼士自然到
請收Pm.

其實平頭Benny哥份人都唔錯既.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。