推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[桑拿浴室] 浪淘莎桑拿 (Sauna Lotto)

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-4 13:55 發表

請收Pm.

其實平頭Ben哥份人都唔錯既.
佢都ok吹得水...
只係嗰下真係俾佢打左個突
之前我都係臨走時簽.....
我唔係唔樂意俾只係佢個timing odd到爆

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-3 18:30 發表
咁你又知唔知我咩方法令佢只r 我一次以後無再r?

i would like to know too, thanks !

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-9-4 20:15 發表

i would like to know too, thanks !
你打算去Lotto才答你啦!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-4 21:53 發表

你打算去Lotto才答你啦!
i been there about once a month, and not relly like the pool man ........ but their locker are not bad

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-9-4 21:58 發表

i been there about once a month, and not relly like the pool man ........ but their lock are not bad
從來都唔見你提一句,
就好似以前龍泉匯條thread, 某另一會員出聲你才和應.

由而家閉始,請多點就Lotto發言吧.

周日那晚去再會90, 我有一期望:因她說每次會穿戴不同飾物給我看,
今次穿了新一款很潮的耳飾,教我擁著她欣賞啊.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-4 22:26 發表

從來都唔見你提一句,
就好似以前龍泉匯條thread, 某另一會員出聲你才和應.

由而家閉始,請多點就Lotto發言吧.
well, for me, there is nothing really special to metion ...... everytime go there wouldn't mark any bg, just let the PR arrange ........
everything there is ok, bg, food, price ...........

actually i like SH 30 more  .........

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-5 07:48 AM 發表
周日那晚去再會90, 我有一期望:因她說每次會穿戴不同飾物給我看,
今次穿了新一款很潮的耳飾,教我擁著她欣賞啊.
下次佢可能同你講每次會着唔同花嘅胸圍比你睇,

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-9-5 19:47 發表

actually i like SH 30 more  .........
...
Well, I already guess so.

引用:
原帖由 mpower 於 2007-9-5 19:50 發表

下次佢可能同你講每次會茩囍P花黚摀礞韺A睇,
齋場呀, 死佬!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-5 10:55 PM 發表

齋場呀, 死佬!
我又唔信齋場唔可以睇到d女胸圍

唔係整體齋場,係個別.
銀泉就會,
浪淘沙哪有咁放.

(不過在Lotto有一個你相熟的,可能例外.)

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-6 05:24 發表
唔係整體齋場,係個別.
銀泉就會,
浪淘沙哪有咁放.

點放法先....真係吊晒癮

當晚我和單吊兄走時踏步門口到街外,
都覺得自那兩塊招牌拆了後,
係街望真係唔係太覺有間桑拿,
相反上了行人天橋就一定望到那新的用書法字寫的牌板.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 土方歲三 於 2007-9-6 04:04 發表

點放法先....真係吊晒癮
哈哈 ................ 會唔會係只得比你用手伸入去輕摸一吓個罩邊卦,

................... 純粹講吓笑,

這間齋場應該唔會玩到咁出位卦 ??????? .....................哈哈 !!!!!!

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-9-6 14:25 發表

哈哈 ................ 會唔會係只得比你用手伸入去輕摸一吓個罩邊卦,

................... 純粹講吓笑,

這間齋場應該唔會玩到咁出位卦 ??????? ............ ...
斷估都唔會

早兩晚試左101 唔錯唔錯

引用:
原帖由 中女崇拜 於 2007-9-7 12:26 發表
早兩晚試左101 唔錯唔錯
講多d呀~~

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-6 05:24 AM 發表
唔係整體齋場,係個別.
銀泉就會,
浪淘沙哪有咁放.

估到啦

引用:
原帖由 mpower 於 2007-9-7 20:37 發表

估到啦
我所指你相熟的那個是陀北那個,
不是原產陀地的.

我都想去試下,請問各位C Hing, 貼士兩粒鐘應該比幾多?希望唔好少刻薄人地辛苦的錢,又唔好亂比多做水魚。是否d女臨走會問報幾多謘H

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-7 04:32 發表

講多d呀~~
哈哈夠風情,力度又準,令人身心舒暢

引用:
原帖由 softenbb 於 2007-9-9 01:09 AM 發表
我都想去試下,請問各位C Hing, 貼士兩粒鐘應該比幾多?希望唔好少刻薄人地辛苦的錢,又唔好亂比多做水魚。是否d女臨走會問報幾多謘H
女唔會問架,出面比,2粒佢公司建議比100蚊,通常我比100-200不等,睇招呼

引用:
原帖由 中女崇拜 於 2007-9-9 11:01 AM 發表

哈哈夠風情,力度又準,令人身心舒暢
咪啱晒你,夠風情

好舒服 好舒服 好舒服 好舒服

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。