推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

五月花 SPA

回復 224# 的帖子

差兄   v兄  dada 唔只訓得仲好為食    連身裙的她引死人   同聲同氣簬她仲有斯文的 kk

前排忙到抽筋,睇完咁多位師兄報告好似呢到越黎越熱鬧咁,都係時候上去探下彤彤美人,希望到時有緣可以見到師兄們一齊吹下水啦

大家好,今日返工同事有:Sasa,YoYo,Elanie,越南妹Zoe,陀地KK,Dada,另外有新同事露兒加入

引用:
原帖由 wkhh9876 於 2015-7-24 20:20 發表 差兄   v兄  dada 唔只訓得仲好為食    連身裙的她引死人   同聲同氣簬她仲有斯文的 kk
whkk9876兄:我怎會忘記KK呢,再度找這位年青乖乖陀地,和她講開她的女友感,她問我要刃蠻女友? 還是小鳥依人型? 我話要跳K女友 聽到她一頭霧水。今日的她特別明艷照人,還首次有向我下跪,又跪得幾準幾舒服,她很好學想學多幾招令我們多些新鮮感,我們有福了,整過程依然輕鬆愉快∼

回復 228# 的帖子

露兒?路兒? 可能是Louie
完工出房後見到這位年輕美人兒
說她是靚女相信不會有人有異議
身型較高而平均,OL Feel
又是梨渦臉,笑得多麼甜
她嫣然的一笑不敢說能傾倒眾生
但至少令我陶醉了......
我走時她對我揮手說bye bye
咪咪眼梨渦笑臉,令我想起這兩句話
「美麗讓男人停下,智慧讓男人留下」
人雖然走了,心卻仍留下
下次要入房好好了解她了.....

引用:
原帖由 Menmen7758 於 2015-7-25 12:46 發表 前排忙到抽筋,睇完咁多位師兄報告好似呢到越黎越熱鬧咁,都係時候上去探下彤彤美人,希望到時有緣可以見到師兄們一齊吹下水啦
期待師兄的報告....

引用:
原帖由 v4015 於 2015-7-24 15:43 發表 幸會幸會,叫V仔得啦。如果差兄都係咁上下時間上去既話應該會再有機會碰面既 haha
那天遇見V仔兄的時間,實非我的慣常出沒時段呢,所以能夠見到V仔兄與另一師兄確是難得.....

大家好,今日返工同事有:Sasa,Yoyo,Elaine,陀地Dada,KK

大家好,今日返工同事有:豆豆,Yumi,SaSa,Miki,越南妹Zoe,陀地Dada

靚女Louie今日返3:30

引用:
原帖由 messenger 於 2015-7-25 19:04 發表

那天遇見V仔兄的時間,實非我的慣常出沒時段呢,所以能夠見到V仔兄與另一師兄確是難得.....
咁都有緣相聚,期待下次見到差兄再吹水 .......

引用:
原帖由 2015五月花 於 2015-7-27 14:02 發表 靚女Louie今日返3:30
哇j!還以為她不上班呢∼
上次見過她一面,已令我兩天朝思暮想了...

引用:
原帖由 v4015 於 2015-7-27 15:52 發表 咁都有緣相聚,期待下次見到差兄再吹水 .......
應該會有機會的

引用:
原帖由 messenger 於 2015-7-27 16:18 發表 哇j!還以為她不上班呢∼上次見過她一面,已令我兩天朝思暮想了...
仲唔快囓h?唔試怕你會失眠

尋日又上去本來想試試最近熱論既Louie, 可惜遲左一步已被其他師兄book左
現場老闆娘介紹同樣係新人既Yumi, 剛好佢既背面係對住我,被Yumi既身形吸引左,全走肥 Slim Fit型

入房近距離睇清楚覺得有啲面善,後來終於諗起原來在其他場已經幫我按過。
Part 1 一如以往,力度剛好,不過如果鍾意大力金剛指既就可能嫌唔夠力,推油部分為我疏解長期堅硬既……….膊頭
Part 2 一開始就問我你係咪鍾意溫柔啲呀,我心諗…o yeah……其實基本上我個樣應該已經答左佢,順暢無阻,最後…relieve

由於時間關係昨日只能短短60, Yumi按得其實如果有時間我一定90。

美中不足,我仲未入到傳說中既大房……下次一定要早啲搵彤彤book

大家好,今日返工同事有:Louie,SaSa,Yumi,Miki,豆豆,越南妹Zoe,陀地Dada

今日Louie booking full左

引用:
原帖由 v4015 於 2015-7-28 11:17 發表 尋日又上去本來想試試最近熱論既Louie, 可惜遲左一步已被其他師兄book左現場老闆娘介紹同樣係新人既Yumi, 剛好佢既背面係對住我,被Yumi既身形吸引左,全走肥 Slim Fit型入房近距離睇清楚覺得有灟接翩A ...
V仔兄沒有預約就上去嗎?

Yumi我在別場也試過不止一次,頭部分按得有板有眼,次部分手法相當徹底....

引用:
原帖由 2015五月花 於 2015-7-28 14:36 發表 今日Louie booking full左
這麼厲害! 那麼她的外型樣貌又的確吸引 不用三天前預約吧?

引用:
原帖由 messenger 於 2015-7-28 22:42 發表

V仔兄沒有預約就上去嗎?

Yumi我在別場也試過不止一次,頭部分按得有板有眼,次部分手法相當徹底....
book左房,但係美女就上到去先......下次要下定決心先得!

大家好,今日返工同事有:豆豆,SaSa,Yumi,Louie,越南妹Zoe,陀地Dada,KK

引用:
原帖由 2015五月花 於 2015-7-29 12:41 發表 大家好,今日返工同事有:豆豆,SaSa,Yumi,Louie,越南妹Zoe,陀地Dada,KK
很多長腿妹Yumi,Louie,Dada
KK未見過

引用:
原帖由 ken19lam 於 2015-7-29 13:15 發表 很多長腿妹Yumi,Louie,DadaKK未見過
才察覺到sasa的腿子也修長呢,最近見她穿鬆糕鞋,感覺高佻了

忙左一排,終於抽到時間去鬆下,見Louie今期大熱,咪執輸,拿拿聲打比彤彤book定先。入房沖完涼後,終於見到傳說中的Louie了,身材唔錯,長腿走肥,斯斯文文,個樣真係幾得,唔怪得知會咁紅,part 1手勢唔錯,夠力,穴位亦準。推油手法柔中帶剛,非常舒服。part 2 溫柔體貼,配合度高。兩part都有高水準表演,加上人靚聲甜,唔怪得之有咁多師兄搵佢。
本帖最近評分記錄
  • messenger 體力 +40 我很認同 2015-7-30 07:47
  • messenger 威望 +40 我很認同 2015-7-30 07:47
  • messenger 金錢 +40 我很認同 2015-7-30 07:47

大家好,今日返工同事有:Louie,豆豆,SaSa,Yumi,越南妹Zoe,陀地Dada,KK

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。