推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[桑拿浴室] 荃溢

引用:
原帖由 smanjoeho 於 2008-8-12 06:06 發表

分ching can u suggest any
靚local bg??
million thx
可考慮日更的!@*
樣及身材都可以不太差
骨技都可以
PART 2 都不俗......

回復 776# 的帖子

thx c hing~~~~~~~~
舊XO Cat 叫 小孩不笨~

有無c-hing 知道@!幾時返?係唔係已經無做???

請問若果早到上午11:00 or 12:00 去到,有冇BG返工?因為我在荃灣返工,可以早點蛇出去。

回復 779# 的帖子

未必有起碼都十二點半打後!鋪开BG都冇咁準時返啦!

回復 779# 的帖子

如果你一定要12點都可以請主任CALL BG 返黎GEI... 不過11就太早喇... 我最早1215... 唔駛同人迫 ... 另外@! 同 *^ 星期一前就返LU....

PS.. 剛剛去完OSAKA 享受左正同機... 兩種都各有可取既地方... 容後再REPORT

引用:
原帖由 doraemon7 於 2008-8-14 22:15 發表
如果你一定要12點都可以請主任CALL BG 返黎GEI... 不過11就太早喇... 我最早1215... 唔駛同人迫 ... 另外@! 同 *^ 星期一前就返LU....

PS.. 剛剛去完OSAKA 享受左正同機... 兩種都各有可取既地方... 容後再REP ...
@!星期一前就返~oh good news*haha!!!
Bros doraemon7 ,去OSAKA 享受係咪正宗咖妺??
waiting for your report!!!

係呀.. 打上去問過主任... 除非佢老點... 至於*^ 打比佢再CONFIRM

本身想同老友上CLUB 既... 不過因為完全唔曉JAPANESE... 結果被BAN .... 好在有間"無料案內所" (唔駛比$提供收娛樂場所資料既地方) 既主持好好人... 話CLUB就冇計喇... SAUNA 機餐就OK... 都要即殺啦   上到去D 佢地D ATTITUDE真係一流 (其實其他行業都係)... 不過冇野食... 我就飲GREEN TEA.. FD 就COKE.... 佢地係得COKE.. 冇FANTA 果D... 奇怪.... 當然有BEER 啦... 時間較香港既場短... 多數都係一個HR就完...不過一定足鐘... 佢係你面前SET ALARM CLOCK. 的... 女女二十中啦.... 都幾好樣... 不過就真係冇得開大.... 個場MANAGER 好唔好意思咁講只同JAP 開大.... 除非你曉JAP又唔同...頂 .... 結果埋單三百幾HKD.. 都OK啦... 同埋佢地唔要TIPS的... 找錢時放晒D錢係你手..... 跟住90度BOW... 送埋你出門口之後又BOW....超強

之後又死左去一間VEGI 既場.... 不過果D係冇得BATH 既... 唔係咁好... 不過BONE SKILL 又唔錯.... D 女更索...(除左我個大師父之外) .... 佢地多數都好YOUNG... 完全好似係街邊D妹妹仔咁... 不過唔賣身 ... ROOM 都好開揚... 享受下好了

相關搜索目錄: 娛樂

回復 782# 的帖子

師兄, 你話 @!星期一前返, 即係今日返咗未呀?
我未試過佢, 由book唔到!
請問 @! 返乜更?
謝覆!

回復 785# 的帖子

係下個星期一... 主任講的.....可以再打去CONFIRM.... 冇記錯佢返中更...

@!轉左返中班??但之前我記得佢返早班咖<
係唔係轉左人??另一個@!???

我也曾試@!的服務
記得都是早班的

如果星期一打上去mark到@!,
入到房又唔係之前個@!的話,
這就......

回復 789# 的帖子

兄弟!在電話問埋係新@!定舊個囉!

最新消息... 佢地兩個都未返工住... 要廿幾號

引用:
原帖由 doraemon7 於 2008-8-17 18:38 發表
最新消息... 佢地兩個都未返工住... 要廿幾號
Thanks for your information~it good news!!!
I miss @! very much!
Hope her can fast go back to work , miss her bones skill and lovely face!!!

回復 793# 的帖子

I tried %. she seems young and good figure. I feel so good when massage her boobs, and she is also very enjoy my massage skill and allow to me kiss her boobs. wo................., i sure re-mark her.

回復 795# 的帖子

I just massage on her boobs, she is very enjoy especially I eat her pink grape.

引用:
原帖由 happywkr 於 2008-8-30 16:04 發表
It seems that @! and *^ will not return to work la, any brother know where are they working?
Oh NO!!!
If that true, I feel very disappointed!!!

看情況是走人了
曾接觸@!
她指有事仍在休息,遲吓至返工喎........
至於*^有人知其下落嗎???

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。