推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

老婆未夠喉

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-1-19 15:13 發表
需然契仔抽插得好勁,老婆都 瞇埋對眼,但是契仔屌緊我老婆時,我條嘢好硬,硬到想即刻插咁樣,反為E加開始軟返,於是我捉老婆隻手幫我掃春袋,又捉另一隻手摩下摩下 龜頭,佢 竟然偷偷望契仔 我即刻行返曬,  ...
師兄見到阿嫂比契仔屌緊時,心情一定好矛盾,又妒忌但又好興奮

跟住我扯老婆起身,我瞓係度,叫去坐上面佢竟然即刻人坐上來用手將我條野插入去,跟住上上落落,直到無力就伏在我身上,咁我更唔放過佢,用盡力向上頂,插呀插呀,插到無晒力。

快用狗仔進攻上口下口

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-1-19 22:34 發表
跟住我扯老婆起身,我瞓係度,叫去坐上面佢竟然即刻人坐上來用手將我條野插入去,跟住上上落落,直到無力就伏在我身上,咁我更唔放過佢,用盡力向上頂,插呀插呀,插到無晒力。
ching果然好慶奮, 吊到老婆上氣吾接下條. 隨即又要被契仔吊, 嘩, 真是3個都吊得好滿足

無錯,跟住我反轉老婆伏係床度坐在Lopet上用條野插入去,在姿勢插唔深祇是龜頭入咗,但很敏感,速度又快,所以我用極速唔使一陣就射咗啦,老婆都好似有D 攰,反返轉身點知契仔即刻伏上去佢又用手 擘大雙腳就一就契仔就屌晒入去,契仔這次無咁快插下停下再插下有時更玩下老婆對波同啜蓮頭添,屌咗好耐,老婆特然反起身, 拮起個籮pat,側側地個頭叫契仔快D插,契仔插哂入去就將個頭鑽哂入眈頭度,係度叫,插快D插快D,大力D大力D,契仔聽命令照做好快就抱住老婆條腰射野啦,於是老婆瞓返底屈埋個身好似好辛苦咁,原來佢面向契仔兩隻手牽手契仔雙手,我就用手搭住佢 膊頭瞓覺。

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-1-20 16:26 發表
無錯,跟住我反轉老婆伏係床度坐在Lopet上用條野插入去,在姿勢插唔深祇是龜頭入咗,但很敏感,速度又快,所以我用極速唔使一陣就射咗啦,老婆都好似有D 攰,反返轉身點知契仔即刻伏上去佢又用手  ...
太滿足了, ching和契仔都中出射了起碼2次, 而老婆又high爆左幾次. 太完美. 相信經過今次甘爽爆的享受後, 你們一定愛上3人行. 恭賀ching和你老婆

睇文字表達都戥師兄開心

睇到扯晒, 師兄有性福

三個都好滿足

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-1-20 16:26 發表
無錯,跟住我反轉老婆伏係床度坐在Lopet上用條野插入去,在姿勢插唔深祇是龜頭入咗,但很敏感,速度又快,所以我用極速唔使一陣就射咗啦,老婆都好似有D 攰,反返轉身點知契仔即刻伏上去佢又用手  ...
睇得出阿嫂好契仔

瞓到俾老婆叫醒,起身仲光壳壳,走入浴室沖涼及梳洗,整理後出廳檯面上有一份叫完餐具,老婆咧漭鬫倣\出來一齊食,食完我返工,趕到我坐開巴士班次,開車後惗返昨晚都好刺激,有少少硬硬地,惗起自己都好勇猛應該係可以滿足老婆,特然間惗起有D唔對路,就是在廚房推契仔埋老婆度以至捉契仔隻手入衫度推高乳罩隍i時老婆好似無咩反抗,需然我同佢講過揾契仔屌佢,佢仲對契仔打茄輪,唔通之前佢己經俾咗綠帽我帶,惗起我沖完涼見佢同我老婆親熱緊,仲睇到佢手指明顯挖入我老婆隻西度,個心即刻涼一涼,但是係我引佢屌老婆,有無帶綠帽有咩分別,我點知真係有無帶綠帽呃?

回復 86# 的帖子

回味中? 還有第二次

帽事,無事
最緊happy

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-1-22 13:21 發表
瞓到俾老婆叫醒,起身仲光壳壳,走入浴室沖涼及梳洗,整理後出廳檯面上有一份叫完餐具,老婆咧漭鬫倣\出來一齊食,食完我返工,趕到我坐開巴士班次,開車後惗返昨晚都好刺激,有少少硬硬地 ...
有熟人小鮮肉幫手,點都好過阿嫂嚮出面唔知畀乜嘢人攪

成日都無做過野,究竟係唔係帶綠帽呢?一定有啦,點先可以知道呢?問老婆, 衰更啦,問契仔,更加衰啦,橫掂自己都引佢屌咗啦算數啦,鬼叫自己去玩多咗咩,但我真係唔順氣,一定要惗辦法問清楚。

引用:
原帖由 kwanyan9si 於 2021-1-22 21:28 發表
有熟人小鮮肉幫手,點都好過阿嫂嚮出面唔知畀乜洃H攪
熟人好過街外人

特然之間好似寫緊武俠小說咁

相關搜索目錄: 小說

C兄支持你問清楚,如果阿嫂一早同契仔有路,肯定佢兩個瞞住你去爆房偷食

哈哈,多謝C兄,其實好耐之前的事啦,多D細節無咁悶吖嘛。

C兄你寫得好好,一d都唔悶,十個網友睇到九個扯旗,咁阿嫂,契仔佢哋而家仲有冇來往?

返到屋企同平時差唔,多,又唔知點問老婆,過咗幾日卒之有日問佢契仔無上來你有無掛住佢呀,點知佢粒聲唔出無表示,咁啱佢又入咗廚房我追入去,特然間硬晒,即刻從後攬實老婆推高佢乳罩催\對波,佢感覺到我條野好硬頂住佢羅pat竟然伸手摩,我即刻除晒佢衫,乳罩,又隊S啜佢對波,跟住自己除褲,又除埋老婆褲,應該係底面一齊除, 撳住佢係星盤,又後插入去,嘩,原來老婆都濕得好緊要,我輕輕撩兩下已經可以入晒,屌咗一陣己經開始叫,呀,呀呀咁,我都博命咁屌佢,但因為位置唔係咁啱,好攰,於是拖返佢入房再屌。

繼續 繼續 硬了

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-1-22 23:16 發表
返到屋企同平時差唔,多,又唔知點問老婆,過咗幾日卒之有日問佢契仔無上來你有無掛住佢呀,點知佢粒聲唔出無表示,咁啱佢又入咗廚房我追入去,特然間硬晒,即刻從後攬實老婆推高佢乳罩催\對波, ...
契仔支嘢定ching支嘢大碌❓
如果契仔支嘢大碌,再加上契仔年輕力壯,回氣快又夠硬,阿嫂可能會念念不忘,會私下約契仔過番幾招都唔奇

引用:
原帖由 kwanyan9si 於 2021-1-23 01:11 發表
契仔支嘢定ching支嘢大碌❓
如果契仔支嘢大碌,再加上契仔年輕力壯,回氣快又夠硬,阿嫂可能會念念不忘,會私下約契仔過番幾招都唔奇
好認同kwanyan9si 兄,契仔就算冇kkiu支嘢大碌,前奏打茄輪,乃西,契仔會令阿嫂舒服享受感多D

我都同意呀,需然大細差不多,我的可能長少少,但契仔粗大一個碼,我的需要老婆又掃又摩先可以硬一半,因為習慣咗上去玩無吹不堅,次次都要吹先硬,契仔硬到向天,見佢插到老婆兩頭擰就知無得比,加上十幾年夫妻,打乜茄輪,但契仔就啜到脷搭脷,睇到我個心 又愛又恨。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。