推介:| 脫髮 | 髮型屋/Hair Salons | 形象顧問 | 假髮 | 負離子直髮 | 駁髮 | 染髮 | 髮型設計 | 頭飾租借 | 焗油 |

發新話題

保康絲有無效

引用:
原帖由 dd168 於 2007-11-3 06:46 發表
Its no value if you over 50 year old. Ha Ha
Exactly.

it really burns a hole in my wallet.

worry makes no difference but worse

just let it be

我好想知保康絲邊度有得買 而唔駛醫生紙呀
有無大大知道可以pm 幾間俾我~~~

同埋 我想知 係咪預早食預好......

我而家20歲 18歲開始脫 愈黎愈嚴重 (在我自已既情況,人地就仲未睇得出)

咁早食有無問題~~~

已經食佐9個月, 係有D效果, 但並非如期望中那般好, 唔好抱太大期望, 但仍會繼續
人唔作出犧牲, 係唔會得到任何收獲, 要得到一樣野, 必定要付出對等嘅代價

引用:
原帖由 無髮無天 於 2008-4-11 16:49 發表
我好想知保康絲邊度有得買 而唔駛醫生紙呀
有無大大知道可以pm 幾間俾我~~~

同埋 我想知 係咪預早食預好......

我而家20歲 18歲開始脫 愈黎愈嚴重 (在我自已既情況,人地就仲未睇得出)

咁早食有無問題~~~
你先得20歲, 真係要想清楚是否有須要甘早開始食, 係食一世嫁, 加上成$4XX/盒, 每食一次, 肉赤一次
本帖最近評分記錄
  • princess_f 體力 +60 感謝一路提供有誠意的恢復給大家 2008-4-16 00:43
  • princess_f 威望 +60 感謝一路提供有誠意的恢復給大家 2008-4-16 00:43
人唔作出犧牲, 係唔會得到任何收獲, 要得到一樣野, 必定要付出對等嘅代價

引用:
原帖由 於 2008-4-15 13:43 發表

你先得20歲, 真係要想清楚是否有須要甘早開始食, 係食一世嫁, 加上成$4XX/盒, 每食一次, 肉赤一次
我o係官塘買...$3&% 一盒,叫做慳小小啦

(.\︵/.)
(>^^<)
(")Y(")

各位大大, 小弟有食, 都6至7年了, 對我十分有效且無副作用, 但要有恆心, 我食咗8-9個月才先初見效用.
不過聽聞如髮根已死就講乜都無用...

我會繼續努力, 我會繼續奮鬥

goodllllllllllllllllllll

I now using "Regaine" for few months, no obvious effect observed!  how about u brothers?

Any one try "Regaine"...does it work?

If you buy in clinic, u can enjoy the promotion...buy 5 get 1 ...avg. is  $300 each pack!

If you buy  保康絲 in clinic, u can enjoy the promotion...buy 5 get 1 ...avg. is  $300 each pack!

最有效的健康產品

要一直食才能 "保住" 頭髮, 即一世要同藥廠打工.

請問有沒有人是前額禿髮食此藥有效的呢?M字禿髮真是那麼絕望嗎?
另外什麼叫做第一到三期禿髮?
祝大家早日尋回失去的頭髮!

回復 29# 的帖子

咁係唔係床事太多都會甩頭髮呀?

請問jayester...保康絲在哪一間clinic有buy 5 get 1 free的promotion?
現在還有嗎?我想買,請回覆!謝謝!

各位我是見到sheepstreet的文介紹食保列治的,,,1粒分4次食....我就是晚上12點訓覺食的,,,食了1個月...M額有點毛毛出來XD,,,有點經起 ,,,(我是雄性禿的,,,應該是對雄性禿才有效(估計)...點sin係雄性禿? M額+頭頂個轉希梳)不景這個藥是針對男性.荷爾蒙(又是我自已估計)XD)

ps:以後有時間也分享一下,,,,大家也來分享成果XD

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。