推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

136 123456
發新話題

各位,我想做....

各位,我想做....

各位,我想做MTV, MV 及卡拉 OK 專用區 版主,唔知各位同唔意
因为本人真系好喜欢音乐,所以希望大家俾个机会我,我会尽我能力管理得最好
响我呢幾十年架冒險生涯, 我攝過左大石條隙,
跳過左破冰條隙,死好彩!避過埋鱷魚條牙隙!之就係~避唔過升降機條門隙 ~ 哎~~~呀~~~~~~~~

100%支持!!!

引用:
原帖由 花之慶次 於 2007-4-22 02:49 發表
100%支持!!!
多谢花兄
跳過左破冰條隙,死好彩!避過埋鱷魚條牙隙!之就係~避唔過升降機條門隙 ~ 哎~~~呀~~~~~~~~

引用:
原帖由 brasco 於 2007-4-22 03:51 發表
再支持非法下載!!........
嘘.....

引用:
原帖由 brasco 於 2007-4-22 03:51 發表
再支持非法下載!!........
下.....
如果係非法, 我就唔支持
我收回......

花兄,当然不是啦,我只是将我自己的最新歌,OR MTV摆上来,绝对合法,这是由我BUY的CD与各BROTHER分享

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-4-22 13:01 發表

你不如瞭解下乜野係合法先啦!
愿听赐教

引用:
原帖由 ayamatsuura 於 2007-4-22 10:45 AM 發表
花兄,当然不是啦,我只是将我自己的最新歌,OR MTV摆上来,绝对合法,这是由我BUY的CD与各BROTHER分享
你買既mp3 cd mv全部只屬於你自已個人,不能upload上公眾地方分享給別人,咁係犯法架
私底下送比人就無人管到,你明白嗎?
砵砵砵

引用:
原帖由 出火仔 於 2007-4-22 17:26 發表

你買既mp3 cd mv全部只屬於你自已個人,不能upload上公眾地方分享給別人,咁係犯法架
私底下送比人就無人管到,你明白嗎?
知道,火兄,谢谢你呀,咁LINK 去YOUTUBE会唔犯法呀,如果唔犯法我会每天找新歌或MTV,
我会尽量唔非法DOWNLOAN咖,我只是想请求各位俾机会我学习管理好个BOARD

引用:
原帖由 Big Rock 於 2007-4-22 17:30 發表

不如咁魽I你投資開番間唱片分司,簽多幾個天皇天后,每次用一千幾百萬出隻CD同MTV,然後我幫你包底, 每樣BUY1隻,再同你post晒上去世界各網站畀各BROTHER分享好唔好
絕對合法.................. ...
呢位版主真幽默

相關搜索目錄: 投資 幽默

引用:
原帖由 ayamatsuura 於 2007-4-22 05:39 PM 發表

知道,火兄,谢谢你呀,咁LINK 去YOUTUBEN唔犯法呀,如果唔犯法我N每天找新歌或MTV,
我N尽量唔非法DOWNLOAN咖,我只是想请求各位俾机N我a习管理 ...
唔好客氣,我只係舉例,呢的野都係低調為妙
砵砵砵

引用:
原帖由 出火仔 於 2007-4-22 18:00 發表

唔好客氣,我只係舉例,呢的野都係低調為妙
我好希望你支持我,俾我有机会跟你及各位前辈学习就好啦

引用:
原帖由 ayamatsuura 於 2007-4-22 17:39 發表

知道,火兄,谢谢你呀,咁LINK 去YOUTUBE会唔犯法呀,如果唔犯法我会每天找新歌或MTV,
我会尽量唔非法DOWNLOAN咖,我只是想请求各位俾机会我学习管理 ...
Youtube 既 Terms & Condition, 已考慮合法性問題, 只容許會員在私人網站分享, 詳情請參閱:
http://www.google.com/support/yo ... 109&topic=10519

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-4-22 18:14 發表

Youtube 既 Terms & Condition, 已考慮合法性問題, 只容許會員在私人網站分享, 詳情請參閱:
http://www.google.com/support/yo ... 109&topic=10519
谢谢你的资料,屈兄,但是无论如何也要有人管理那个BOARD,我只不过是希望能够有机会为各位服务...你们觉得系咪,
如果有得罪,多多包含,多多原谅

唔知各位兄弟肯不肯SUPPORT 我呢?

如果你貼既只係Promotion Veido,唔會有太大問題;要注意PV並唔等於MTV。
與其揾人支持你做版主,咁點解你唔多D你MTV發帖,做到有成績,自然有人提名你做版主。要人支持,先要付出!

人生有幾多個10年,最緊要有態度!

因为如果做了版主就有一份责任去逼我做到最好,无论你是打工或是老板也是这样想的吧

如你用心去做我一定支持你

引用:
原帖由 ayamatsuura 於 2007-4-22 21:11 發表
因为如果做了版主就有一份责任去逼我做到最好,无论你是打工或是老板也是这样想的吧

引用:
原帖由 Leg King 於 2007-4-22 21:36 發表

多谢Leg King兄支持

引用:
原帖由 Leg King 於 2007-4-22 21:35 發表
如你用心去做我一定支持你
我一定好俾心机做到最好,不负支持

記得要pm大版主,告訴他你的抱負.

136 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。