推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

各位,我想做....

请问HOW TO PM大版主?
响我呢幾十年架冒險生涯, 我攝過左大石條隙,
跳過左破冰條隙,死好彩!避過埋鱷魚條牙隙!之就係~避唔過升降機條門隙 ~ 哎~~~呀~~~~~~~~

In the front page of this board,
click the name of xocatII(大版主)
another page will show the details of xocatII,
use the function of 發短消息,
send a pm(similar to email) to xocatII,
tell him why you want to be a board master.
and ask for his permission.

明白啦,多谢嗮
跳過左破冰條隙,死好彩!避過埋鱷魚條牙隙!之就係~避唔過升降機條門隙 ~ 哎~~~呀~~~~~~~~

引用:
原帖由 ayamatsuura 於:11 發表
因为如果做了版主就有一份责任去逼我做到最好,无论你是打工或是老板也是这样想的吧
你有呢個諗法既話,我強烈反對你做版主!

因為要有責任揹上身,要去逼先會做到最好,呢種精神無論係打工或者係闆都同樣令人擔心!
Timway肯比個版主你做,你就日日努力揾新歌貼上黎,
冇版主比你做,就睬你都儍。

你未有為MTV版做過任何事,甚至係MTV版要貼D乜野類形既MTV都未攪清楚,咁你有幾多實力做版主?
你係腳版既發帖仲多過係MTV版,
我就懷疑你對MTV版既興趣有幾大。

更何況要做一個好既版主,有實力仲要有熱誠,我就唔覺你有!
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 ayamatsuura 於 2007-4-22 21:11 發表
因为如果做了版主就有一份责任去逼我做到最好,无论你是打工或是老板也是这样想的吧
anakin兄,这句话连Leg King兄都支持,你反对我不也是反对Leg King做版主?

[quote]原帖由 anakin 於 2007-4-23 01:07 發表

因為要有責任揹上身,要去逼先會做到最好,呢種精神無論係打工或者係闆都同樣令人擔心!
如果请你打工,没有工钱,你还会做到最好?

[quote]原帖由 anakin 於 2007-4-23 01:07 發表

Timway肯比個版主你做,你就日日努力揾新歌貼上黎,
身在其位当然某其事,难道不是这样吗?

至于懷疑我對MTV版既興趣有幾大。
这个吗就一定比你大啦

更何況要做一個好既版主,有實力仲要有熱誠,我就唔覺你有!
从你的字里行间我发觉你也好像有很多理想还没实现窝?

你反對我做版主!
这个吗,我当然知道不能立刻就取得每一个人的支持,特首不也是这样吗,但我尽我能力做到最好去争取支持
对吗?

冇版主比你做,就睬你都儍。
这句话只是你说的,我没有这样说过,也没这样想过

引用:
原帖由 ayamatsuura 於 2007-4-23 08:44 AM 發表

anakin兄,这句话连Leg King兄都支持,你反对我不也是反对Leg King做版主?
請注意你自己既用詞!

anakin 所說的並不是沒有道理,但你的一連串的回覆,好像是挑釁及煽動罵戰,此行為並不適合做版主。

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-23 11:13 發表

請注意你自己既用詞!

anakin 所說的並不是沒有道理,但你的一連串的回覆,好像是挑釁及煽動罵戰,此行為並不適合做版主。
我只是回答他OR她的问题,并没有这个意思,若有得罪,请多多包涵

引用:
原帖由 ayamatsuura 於 2007-4-23 11:26 AM 發表

我只是回答他OR她的问题,并没有这譟N思,若有得罪,请多多包涵
若你自己若對該版有興趣,是不是版主,也可以為該版多發帖子,若然你的能力足夠,定有其他會員或版主推薦你。

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 brasco 於 2007-4-23 11:40 發表

問乜鬼!??....pm大版主啦, 個個都係唔覺唔覺咁就做鱆岩D, 又唔覺唔覺咁做多幾版版主, 再唔覺唔覺咁升埋上神檯
我虽然想做版主,在没有得到大家同意前,我是不会这样做

引用:
原帖由 ayamatsuura 於 2007-4-23 12:50 發表

我虽然想做版主,在没有得到大家同意前,我是不会这样做
你咁講,唔通其他或而家做緊版主或MODERATOR有曾得到全部網友同意咩.
你要咁樣問法大把人唔使做囉.
你要真民主?咁曾生要普選你估做得成特首咩 :bird:
你想做咪去做LAW,直接PM啦.

引用:
原帖由 ayamatsuura 於 2007-4-23 11:26 發表

我只是回答他OR她的问题,并没有这譟N思,若有得罪,请多多包涵
若你真的有意為該版出力, 成為版主, 可直接PM比大版主!

若你做得不好, 自然有人拉你下台!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-23 13:52 發表

若你真的有意為該版出力, 成為版主, 可直接PM比大版主!

若你做得不好, 自然有人拉你下台!
绝对认同你的讲法

在这里我首先多谢俾意见的朋友,我个人觉得既然大家系同一个BOARD里认识,都算是一种缘分,好像在同一个家庭里生活,我个人就当你们是家人,也是朋友,做不做版主对本人来讲并不代表一切,友情和版主之间,如果做版主
会得LOSE彼此之间友谊,我,我希望大家可比互相帮助.假如本人真的有幸做版主,也希望得到支持和帮助,
假如做得不好,我一定立刻下台,绝不多留一秒,决不食言.无论如何也要谢谢你们每一个人的意见

引用:
原帖由 brasco 於 2007-4-23 11:40 發表
問乜鬼!??....pm大版主啦, 個個都係唔覺唔覺咁就做鱆岩D, 又唔覺唔覺咁做多幾版版主, 再唔覺唔覺咁升埋上神檯
咪就係, 邊駛睇貢獻架 !? 你睇最近果d就知.....

回復 #48 brasco 的帖子

我議事論事咋 !!!  我又無諗過要做板主, 驚咩 !

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。