推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

各位,我想做....

回復 #73 brasco 的帖子

[貢獻]既定義視孚你點睇.....不過真係覺得支持一個版未必要下下參與行政, 做左版主亦未必有所貢獻.....

引用:
原帖由 anakin 於 2007-4-24 01:03 發表

黑白?邊有吖,灰色就有!
只有政治才有灰色地帶.....

做下版主, 做一d係現實世界無可能做到既領袖位置, 滿足下自己既欲望.....或者就係想做既原因.....

引用:
原帖由 brasco 於:12 發表

....有冇好牊L我止鼤版O??........
有!我驚你睇完仲痕!
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

回復 #80 brasco 的帖子

唔講喇, 再講聽ban都得喇...... 以上言論純屬被brasco 誤....[引]導至啱, 如有得罪, 請勿見怪 !

引用:
原帖由 6769 於:14 發表

只有政治才有灰色地帶.....
唔只,起碼仲有呢個"歡迎有超過半年xocat會員經驗申請,未有超過一年經驗請找其他會員支持"

引用:
原帖由 brasco 於:51 發表

口號蟀[咋!!....

口號巨人, 行動侏儒!!.....
哎吔!

仲等我咁認真添!

引用:
原帖由 brasco 於:29 發表

呢鋪你蝕啅喇!!........
最衰愚人節過左,
如果唔係我就開下蝙蝠俠玩笑,
直接整個PM話佢知,
我申請做"Moderator Application 版主申請及新版申請區 "或者"意見箱"版主,
仲要話佢知有好多網友支持..........不過佢地冇表示,
冇乜網友反對........得幾個出聲;
佢會唔會真係批呢?

引用:
原帖由 brasco 於:52 發表

....你依家開晒口, 係話呢??.........
呢兩版佢唔睇架!

引用:
原帖由 brasco 於 2007-4-23 23:11 發表

多謝解畫!!.........
只是略盡綿力, 客氣, 客氣!  

引用:
原帖由 fuk 於 2007-4-24 00:43 發表
恭喜哂!
多谢 fuk 兄
响我呢幾十年架冒險生涯, 我攝過左大石條隙,
跳過左破冰條隙,死好彩!避過埋鱷魚條牙隙!之就係~避唔過升降機條門隙 ~ 哎~~~呀~~~~~~~~

回復 #94 ayamatsuura 的帖子

Congratulations to your promotion !

BTW, who are these girls >

引用:
原帖由 6769 於 2007-4-24 17:20 發表
Congratulations to your promotion !

what is BTW?
跳過左破冰條隙,死好彩!避過埋鱷魚條牙隙!之就係~避唔過升降機條門隙 ~ 哎~~~呀~~~~~~~~

引用:
原帖由 ayamatsuura 於 2007-4-24 17:55 發表

what is BTW?
BTW means By the way!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-24 18:07 發表

BTW means By the way!  
THANKS休谷

引用:
原帖由 6769 於 2007-4-24 17:20 發表

GAM 松浦亜弥&藤本美貴

引用:
原帖由 brasco 於:12 發表

係扮唔睇!!.....
吓!扮唔睇咋!死喇,"實聽ban的名單"實有我份!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。